• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma sirkesi+su

kislar bende duymusdum sirkleli su olayini ve denedim az daha ölüordum agridan..ben bi su bardagina yarinin yarisi sirke koymusdum ne bilim daha cabuk etki eder die..anam o neydi 2 gün mide agrisi cektim..sirkeyi 1 yemek kasigini gecirmeyin ayrica balda ekleyin...

Merhaba kızlar.Bende elma sirkeli su içerek zayıflayanlardanım.Elma sirkesi tansiyonu düşürdüğü ve benimde düşük tansiyonum olduğu için sadece sabahları aç karnına ılık suya 1 yemek kaşığı kadar ekleyip içiyorum.3 ayda 9 kilo verdim.Tabii sadece elma sirkeli suyla değil düzenli egzersiz yaptım ve yediklerime dikkat ettim.73 kilodan 64 e düştüm:24:. hedefim 55.Sirkeli suyuma devam ediyorum umarım 55 olurum:97:

kızlar ben aranıza yeni katıldım...3 ay önce doğum yaptım ve bebeğimi emziriyorum..8 kilo fazlam var elma sirkesini bu durumda olupda kullanan varmı ....

kızlar ben aranıza yeni katıldım...3 ay önce doğum yaptım ve bebeğimi emziriyorum..8 kilo fazlam var elma sirkesini bu durumda olupda kullanan varmı ....

ben 3gün falan kullandm benimde 2aylık bebeğim ilk tereddüt etmiştim ama burada hem emziren hemde kullanan bi bayanı okudum hiçbir zararı yok yazmış o nun için başlamıştım bende 3gün boyunca ne bebeğimde aç kalma ne sütümün eksilmesi hiçbir sorun yaşamadım ama bırakmıştım yarın tekrar başlayacağım elma sirkesine

ben 3gün falan kullandm benimde 2aylık bebeğim ilk tereddüt etmiştim ama burada hem emziren hemde kullanan bi bayanı okudum hiçbir zararı yok yazmış o nun için başlamıştım bende 3gün boyunca ne bebeğimde aç kalma ne sütümün eksilmesi hiçbir sorun yaşamadım ama bırakmıştım yarın tekrar başlayacağım elma sirkesine

canım cevap için teşekkürler...bende 1haftadır uyguluyorum sabahları 1bardak sıcak suya 2 kaşık sirke cok az bal ama sanki iştahım açıldı.bir hafta daha devam etcem bakalım...sende bişey fark ettimi??

bende hem sabah hem akşammı içsem acaba ama bebek emziriyorum oyüzden korkuyorum ya ben nasıl zayıflicam kızlar yardımcı olun lütfennnnn...

istikrar saglayabilseydim gerçekten faydali insanın agzının tadı bozuluyor sabah sabah ama işede yaramıyor deil

Kızlar bu karışımın tadı çok çok çokkkkkkk kötü :5: Bir kez içtim,o zamanda kusmamak için kendimi zor tuttum .
52 kiloya kadar düştüm ama 2 kilo daha vermem lazım.

İçenlerin midesi bulanıyor mu yoksa bende mi sorun var :26:

dün aksam basladım.3 kilo fazlam var.Yeşil çay ile desteklicem.Sadece akşam yatarken içiyorum.

arkd.elma sirkesi zayıflatmada birebir ancak dikkat etmek lazım çünkü sirke mide hastalıgına yol acabılıyor ALLAH korusun benim bir önerm vr haftada 2 yada 3 kez lahana ve maydonoz suyunu kaynatıp icebilirsin yagları erıtmekte bırebır ancak etkisi uzun bır sure sonra gosterıyor fazla ıcmek mıde bulantısına yol acabılır olculu ıcersek zayıflatıyor:40::40:

Back