• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma sirkesi+su

merhaba kızlar bugün okuduğum bir haber beni mahvetti adamın biri 1 ayda 30 kilo vermiş elma sirkesi limon ve sodayla ama midesi delinip ölmüşya bende içiyorum elma sirkesi su bal ama limon ve soda içmiyorum napcazzzz şimdiiiii
:50:

yaa bence o adamcağız olayı abartmıştır elma sirkesi bal su karışımından mide delinmezki.sonuçta bir kaşık sirke koyuyosun,bi bardak ılık su be azıcık bal.üçü de şifa kaynağı.o adam aç karnına sodaları dayamıştır mideye,zayıflıcam diye de hırs yapmıştır mide habire boş olunca bu asitler de delmiştir zavallı organı :19: bişeyi yapıyoken de dozunda yapmak lazım yaaa

ben dün marketten kühne marka ballı elma sirkesi aldım.normal elma sirkesi 4 tl falandı,ballı olan 9 tl civarıydı.balı bardağa koymakla uğraşmamamk için pahalı olanı aldım ne kadar üşengecim ben bu tembellikle napıcam bilmem o da ayrı konu:52:
aldım almasına da iyi ettimmi acep?aranızda bundan kullanan varmı?bi de sirke benim uykumu getiriyo akşam içsem olur mu kızlaaarr???

Arkadaşlar normal elma sirkeleri varya aldığımız 2-3 liralık onlar değil bahsedilen sirke, onların içinde sirke ruhu var miğdeyi delen de bunlar zaten ! Ben çok araştırdım saf elma sirkesi olacakmış oda sadece aktarlarda bulunuyor nette kimi sayfalarda 2 yemek kaşığı diyor kiminde de 2 tatlı kaşığı ben 1 yemek kaşığı koyuyorum bugün 3. gün inşallah işe yarayacak.Bu arada markasını merak edenler UZUNÖZ elma sirkesi ben adını unutmuştum aktara girip saf elma sirkesi varmı dediğinizde direk bu markayı öneriyorlar fiyatıda 15 tl ..

kızlar bizde bal yok :(
Ilıksu-sirke yapsam sadece olmaz mı ?

Bide kaça kaç ölçüde koymalıyım ?

kızlar merhaba, elma sirkesi olayını bende çok merak ettim ve denemeyi düşünüyorum,ama sabah ablam haberlerde duymuş ema sirkesi miğdeyi deliyormuş ve zararlıymış...kafam karıştı bir yanda iyi diyenler diğer yanda kötü diyenler,kullnıp faydasını gören miğdesine kısa ve uzun vadede zararını görmemiş oln kaliteli bir marka önerirse çok sevinicem.

Ben geçen sene içiyordum göz kararı sirke ve ılık su..Haftada iki kilo verdim..
Midemden rahatsızlanınca bırakmak zorunda kaldım..
Kabızlığada çok iyi geliyor..

Yaklaşık 2 ay düzenli içtim.
7-8 kilo verdim ama tabiki sadece onunla değil.
Ama sonradan çok bıraktım ve aldım geri kiloları.

canım sirkeli suyla mı verdin o kiloları ? spor yaptıysan nasıl bi spordu ? biraz açıklar mısın neler yaptığını ben de 4-5 kilo vermek istiyorum. acaba başlasam bırakınca geri alır mıyım ?

canım sirkeli suyla mı verdin o kiloları ? spor yaptıysan nasıl bi spordu ? biraz açıklar mısın neler yaptığını ben de 4-5 kilo vermek istiyorum. acaba başlasam bırakınca geri alır mıyım ?

canım ben cevap vereyim hiçbirşeyin tek başına etkisi olmadığı gibi onunda tek başına etkisi olmaz ben gecen yaz diyetle beraber spor aynı zamanda sirkeli su ile 8 kilo vermiştim tek başına mucize yaratacağını sanmıyorum :34:ayrıca bıraktım ve eski kiloma döndüm :( malesef istikrarlı olmakta yarar var başarılar dilerim

Son düzenleme:
canım ben cevap vereyim hiçbirşeyin tek başına etkisi olmadığı gibi onunda tek başına etkisi olmaz ben gecen yaz diyetle beraber spor aynı zamanda sirkeli su ile 8 kilo vermiştim tek başına mucize yaratacağını sanmıyorum :34:ayrıca bıraktım ve eski kiloma döndüm :( malesef istikrarlı olmakta yarar var başarılar dilerim

peki nasıl hazırlanıyor bu ? ben azar azar spor yapıyorum ama..ya kilo versem zaten 3-4 falan dikkat ederm yediklerime korurum sanırım kilomu

dogru ve istikrarli yapildiginda ise yariyor ancak bende istikrar pek olmadigindan hep gobegim iniyor devam edemedigimden orada kaliyor..

ben 4 ay olmuşum başlayalı,,hiç dikkat etmedim homili gırtlak yediğimde oluyoduki hala oluyo,,şimdi baktımda başladığımda 63.3müşüm şuan 60.8...anladığım kadarıyla,,,fazla kilosu olanlara hızlı kilo verdiriyo,,ben idealimde olduğum için sanırsam gitmiyo hızlıı,,ama rahatça herşeyi yemenin hazzı pahabiçilemez,,elma sirkesi içiyorumya rahatım,,bide şimdi başka karışımlarda buldum denemeye başladım hadi hayırlısı ama bırakmam sirkeyi:16::16:deneyin inanın faydasını gören ççooookk insan var heryerdeki yorumları okumuştum başlarken....:31:

yaa bence o adamcağız olayı abartmıştır elma sirkesi bal su karışımından mide delinmezki.sonuçta bir kaşık sirke koyuyosun,bi bardak ılık su be azıcık bal.üçü de şifa kaynağı.o adam aç karnına sodaları dayamıştır mideye,zayıflıcam diye de hırs yapmıştır mide habire boş olunca bu asitler de delmiştir zavallı organı :19: bişeyi yapıyoken de dozunda yapmak lazım yaaa

ben dün marketten kühne marka ballı elma sirkesi aldım.normal elma sirkesi 4 tl falandı,ballı olan 9 tl civarıydı.balı bardağa koymakla uğraşmamamk için pahalı olanı aldım ne kadar üşengecim ben bu tembellikle napıcam bilmem o da ayrı konu:52:
aldım almasına da iyi ettimmi acep?aranızda bundan kullanan varmı?bi de sirke benim uykumu getiriyo akşam içsem olur mu kızlaaarr???

aynen katılıyorum. şu kanald deki doktorum programında bi diyetisyen çıkıyo adı neydi bu kadının bi dk hatırlıcam.. hea taylan kümeli... o da söyledi bunu.. ''sadece 1 tatlı kaşığı sirke koyuyoruz arkadaşlar lütfen daha fazla sirke daha fazla zayıflatır mantığıyla hareket edip de midenizi delmeyin. bizim insanımız genelde bir türlü ölçüyü abartmadan duramıyor'' demişti.

Arkadaşlar normal elma sirkeleri varya aldığımız 2-3 liralık onlar değil bahsedilen sirke, onların içinde sirke ruhu var miğdeyi delen de bunlar zaten ! Ben çok araştırdım saf elma sirkesi olacakmış oda sadece aktarlarda bulunuyor nette kimi sayfalarda 2 yemek kaşığı diyor kiminde de 2 tatlı kaşığı ben 1 yemek kaşığı koyuyorum bugün 3. gün inşallah işe yarayacak.Bu arada markasını merak edenler UZUNÖZ elma sirkesi ben adını unutmuştum aktara girip saf elma sirkesi varmı dediğinizde direk bu markayı öneriyorlar fiyatıda 15 tl ..

ben kemal kükrer kullanıyordum. uzun süre kullandım hiç de bir sorun yaşamadım? bu nasıl ki??

kızlar bizde bal yok :(
Ilıksu-sirke yapsam sadece olmaz mı ?

Bide kaça kaç ölçüde koymalıyım ?

1 bardağa 1-2 tatlı kaşığı sirke. ama asla daha fazla değil. bardağın büyüklüğüne göre 1-2 tatlı kaşığını ayarlarsın cnm.

kızlar merhaba, elma sirkesi olayını bende çok merak ettim ve denemeyi düşünüyorum,ama sabah ablam haberlerde duymuş ema sirkesi miğdeyi deliyormuş ve zararlıymış...kafam karıştı bir yanda iyi diyenler diğer yanda kötü diyenler,kullnıp faydasını gören miğdesine kısa ve uzun vadede zararını görmemiş oln kaliteli bir marka önerirse çok sevinicem.

ben bundan 3-3bucuk sene önce her gün sabah ve aksam yatarken kemal kükrerin sirkesiyle yapmıştım ve acaip kilo vermiştim. bi zarar da görmedim gözle görülen... belki doktor baksa bişey bulur da.. olmadı bana bişey yani.

bu haberin içeriğini dikkatli okuyun,,elma sirkesi öldürdü başlığı altında yazılanlar doğrultusunda ölen kişi bizim yaptığımız gibi uygulama yapmamış kızlar dikkat edin,,30günde 30 kilo vermiş akıl alır şeymi bu:20:

Elma sirkesi ile zayıflama öldürdü

Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli beldesinde yaşayan Mustafa Savın, aşırı kilolarından kurtulmak için yaklaşık bir aydır düzenli olarak kullandığı elma sirkesi, limon ve sodanın midesini delmesi sonucu yaşamını yitirdi.

10.11.2011 - 15:50

Alınan bilgiye göre, Mütevelli beldesinde lokanta işletmeciliği yapan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Savgın (50), 190 kiloya ulaşması üzerine diyet yapmaya karar verdi. Yediği yemekleri azaltan Savgın, zayıflamak için ayrıca her gün düzenli olarak elma sirkesi, limon suyu ve maden suyu tüketmeye başladı.

Yaklaşık bir ay boyunca devam ettiği uygulama sonucunda yaklaşık 30 kilo zayıflayan Savgın, bu süre sonunda midesinden rahatsızlanması üzerine Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yapılan tetkikler sonucunda midesinin delindiği anlaşılan Savgın, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Savgın, 20 gün süreyle kaldığı yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.

Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yetkilileri Mustafa Savgın’ın, zayıflamak için tükettiği içecekler sonucu ülsere bağlı mide delinmesinden kaynaklanan karın zarı iltihabı sonucu yaşamını yitirdiğini açıkladı

yani bu adam soda limon ve sirkeyi direk olarak içmişki midesi delinmiş,,bizim yaptığımız karışımla alakası yok,,bu gibi konularla insanları korkutmayalım lütfen,,ben 4 aydır devamlı kullanıyorum bana hiç bi zararı olmadı şimdiye kadar rahat olun....

peki bu kür bölgesel zayıflamada etkili midir ben kilo vermek istemiyorum sadece göbeğimin gitmesini istiyorum önerebileceğiniz bir kür var mıdır acaba ?

bn de bikaç hafta denedim bi faydasını qörmeynce braktm :1: ama faydasını qören çokmuş die duydum dewam etmek istiyorum ama çok pis kokuyo yaf :15:

bende bir aydır falan içiyom. çok kötü kokuyordu burnuma ilk haftalar. ama ben marketten 3-4 liralık normal sirke almıştım ne bilim. sonra kükrer in doğla elma sirkesini aldım aktardan 14 tl . bu kokmuyor fazla ve benim midem hassastır arkadaşlar kesinlikle dokunmuyor. doğal elma sirkkesin için mutlaka. faydasını gördümmü? pek emin değilim hani kilo almadım ama verededimde. yalnız kükreri daha 1 haftadır içiyorum birde akşamları hep unutuyorum içmeyi. düzenli ve tam kullanılırsa belki işe yarar ne bilim umut dünyasıı

bende bir aydır falan içiyom. çok kötü kokuyordu burnuma ilk haftalar. ama ben marketten 3-4 liralık normal sirke almıştım ne bilim. sonra kükrer in doğla elma sirkesini aldım aktardan 14 tl . bu kokmuyor fazla ve benim midem hassastır arkadaşlar kesinlikle dokunmuyor. doğal elma sirkkesin için mutlaka. faydasını gördümmü? pek emin değilim hani kilo almadım ama verededimde. yalnız kükreri daha 1 haftadır içiyorum birde akşamları hep unutuyorum içmeyi. düzenli ve tam kullanılırsa belki işe yarar ne bilim umut dünyasıı

aynen bn de ne aldım ne werdim bn de sadece akşamları içmiştm sabahları işe yetişcem die içemiyodum :1:

ben mayıs ayında yapmıştım 1 ayda 3 kilo vermiştim nasıl yaptığıma gelince sabah aç karnına sıcağa yakın suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal atıyorum yudum yudum içiyorum tadıda öyle kötü değil yada ben alıştım aynı şekilde akşam yatmadan öncede içiyordum şimdi tekrar başladım 3 kilo falan vermem lazım bakalım şimdi verebilecekmiyim

Babam 100 kilodan 70e düştü elma sirkesiyle... :) Yine kilo almaya başladım elma sirkesi istiyorum diyor :D

Ben de içsem iyi olacak ama nerdeee o tadı beni bayıyor mahvediyor :)

kizlar bir sure once haberlerde okudugum olayi size aktarmak istedim, bu kuru dikkatli yapmaniz gerekiyor cunku tehlikeli sonuclar dogurabiliyor...
kilo problemi olan bir kisinin bu kur nedeniyle midesinin delindigi ve hayatini kaybettigi haberini okumustum...
ayrica sirkenin belli bir miktardan sonra mideye cidden zarari vardir cunku cok kuvvettli...ne kadar kullanmak gerektigi konusunda bir bilene danismanizi tavsiye ederim...
iyi zayiflamalar:)

Son düzenleme:
Back