- Konu Sahibi puccakanka
-
Slmm kizlar bende kulaniyorumm
yanlismi yapiyorum acaba 1büyük bardaga 1yemek kacigi birde günde kac defa icmeliyimm simdidenn tsklerr
ınternetde cok arastırdım tavsıye edılen yemekden kısa sure sonra ıcılmesı.bende senın gıbı duydum 1 bardaga 1 yemek kasıgı bende bırkac gun oyle ıcdım sonra alısınca 2 yemek kasıga cıkardım.etkısını artırmak ıcın bırkac kısıden lımon suyu tavsıyesı aldım bende lımon karıstırarak ıcıyorum.kılo fazlaysagunde 3 defa 3 öğünden sonra ıcılmelıymıs.ama ben 2 defa ıcıyorum cunku 2 ögun alıyorum.
selam arkadaşlarım;benm 6 aylık bir bebeğim var ve emziriyorum acaba bu karısımı kullansam bişi olurmu.hamilelikten önce hep kullanırdım ve cok güzel zayıflamıştım 65 kilodan 55 e düşmüştüm ama suan yne 65 kiloyum doğum kilolarım kaldı.acaba zararı olurmu yaaa.
Vayyyy gercekten okadar kilomu verdin canim nasil kullandinn tebriklerrr
emziriyorsan bence icme bende tam olarak bilmiyorum kusura bakma canimm
ewet canım iyi kilo vermiştim haftanın 2 3 günüde yürüyüş yapıodum ama canım isterse ama yememden hiç kısmamıştım.ama şuan eski kiloma dönmek istiyorum.e azından su bel bölgem incelse biraz yeticek.ama çemiorum işte zararı olur die
Allah bagislasin canim zaten 6aylik olmus birazdaha bekle bence
canim nasil kulanmistin sen
walla işte bir su bardağına 1 yemek k.sirke 1 ymk.k limon koyuodm aç karnına içiodum yarım saat sonrada kahvaltımı yapıodum gecede yatağa girmeden içiodum aynı şekilde
kızlar slm hepinize baştan sona yazılanları okudum ve denemeye karar verdim az sonra çıkacam sirkemi almaya10 gün kadar önce 60 kg daki ben evimdeki baskülün bozulması (en azından 2 günde bir çıkıp kendimi kontrol ederdim)+ kışın gelmesiyle açılan iştahım = 10 günde 2.30 kg
60 dan 55 e düşmek isteyen ben 62.3 kilo oldum bide 2 kg demeden fışkıran göbeğim beni sinir etmiş durumda..maşallahçok güzel kilo veren arkadaşlar olmuş inşallah bendede işe yarar...biz annemle birlikte bugünden itibaren başlıyoruz inşallah kiloları vermiş bir şekilde haftaya gelir yine yazarım
Kızlar bende bugün başladım umarım faydası olur yalnız ben sadece su ve elma sirkesi içiyorum bal koymadan sizce ballı dahami etkili
Bende baslamak istiyorum, fakat benim duydugumda elma sirkesi, 10 damla kadar limon ve bal vardi. Siz limondan hic bahsetmemissiniz? Mantik olarak bal sadece seker sonucta, tadi icin mi koyuluyor icmeyi kolaylastirsin diye, yoksa etkisi yuzunden mi? Bilen varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?