- 26 Ağustos 2012
- 665
- 677
- 323
- Konu Sahibi puccakanka
Bende balla değilde sadece sirkeli su içiyorum çok işe yarıyor gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben yaza girmeden önce 2 ay kadar yaptım(bir şişeye 4 su bardağı su,4 çorba kaşığı elma sirkesi (kemal kükrerinki az kokuyo),4 çorbakaşığı çiçek balı,limon sevdiğim içinde 2 tane limon kattım ki tadı sirkeden çok limonataya benzedi.bu karışımdan 4,5 bardak oluyo toplamda).2 ayda 66'dan 59'a düştüm.bu arada diyet falanda yapmadım.bu kür özellikle metabolizma hızı düşük olanlarda işe yarıyor,metabolizmayı hızlandırıyor.çiçek balı sirkenin asitini dengelemek vücudtaki şekeri dengelemek vucuda direnç kazandırmak için gerekli. ne kadar midem sağlam derseniz deyin bir yere kadar.zayıflayacağız diye midenizi delmeyin.
neyse ben bırakmıştım bu kürü şimdi tekrar başlıyorum. benim tarifimde rahat içebileyim diye limon var,sabahları bir bardak içiyorum.ama dediğim gibi en az dört bardaklık hazırlıyorum ki oranlarda şaşma olmasın.bardak hesabı hazırlanırsa 1 bardaktan daha az su kullanmış olursun.
merhaba
4 bardağı bır gunde mı içiyorsun
arkadaslar ben de dün basladım hem sabah ac karnına hem de gece yatmadan içiyorum . aynı zamanda daha önceden deneyip de cok olumlu sonuc aldıgım bi diyetim vardı ona basladım bugun 2. günün umarım devam ettirebilirim. hepimize kolay gelsin :)
bal koymasak olmaz mı??[/QUO
benım bıldıgım bal mıdeyı korumak ıcın kullanılıyor ve cok yararları varmıs.ben cok sevmedıgım ıcın cay kasıgın kadar katıyorum.genelde kullananlar tatlı kasıgı katıyor bardaga.tabı sen bılırsın nasıl kullancagına