• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

selam arkadaşlarım;benm 6 aylık bir bebeğim var ve emziriyorum acaba bu karısımı kullansam bişi olurmu.hamilelikten önce hep kullanırdım ve cok güzel zayıflamıştım 65 kilodan 55 e düşmüştüm ama suan yne 65 kiloyum doğum kilolarım kaldı.acaba zararı olurmu yaaa.

Slmm kizlar bende kulaniyorumm
yanlismi yapiyorum acaba 1büyük bardaga 1yemek kacigi birde günde kac defa icmeliyimm simdidenn tsklerr

ınternetde cok arastırdım tavsıye edılen yemekden kısa sure sonra ıcılmesı.bende senın gıbı duydum 1 bardaga 1 yemek kasıgı bende bırkac gun oyle ıcdım sonra alısınca 2 yemek kasıga cıkardım.etkısını artırmak ıcın bırkac kısıden lımon suyu tavsıyesı aldım bende lımon karıstırarak ıcıyorum.kılo fazlaysagunde 3 defa 3 öğünden sonra ıcılmelıymıs.ama ben 2 defa ıcıyorum cunku 2 ögun alıyorum.

ınternetde cok arastırdım tavsıye edılen yemekden kısa sure sonra ıcılmesı.bende senın gıbı duydum 1 bardaga 1 yemek kasıgı bende bırkac gun oyle ıcdım sonra alısınca 2 yemek kasıga cıkardım.etkısını artırmak ıcın bırkac kısıden lımon suyu tavsıyesı aldım bende lımon karıstırarak ıcıyorum.kılo fazlaysagunde 3 defa 3 öğünden sonra ıcılmelıymıs.ama ben 2 defa ıcıyorum cunku 2 ögun alıyorum.

80kiloyum canim
Limonun kilo verdirdigi dogru ben biara kullanmistimm
ben yemekten önce zannetmistim
sonrami icilcekmis
gercekten kilo verdiriyormu peki

selam arkadaşlarım;benm 6 aylık bir bebeğim var ve emziriyorum acaba bu karısımı kullansam bişi olurmu.hamilelikten önce hep kullanırdım ve cok güzel zayıflamıştım 65 kilodan 55 e düşmüştüm ama suan yne 65 kiloyum doğum kilolarım kaldı.acaba zararı olurmu yaaa.

Vayyyy gercekten okadar kilomu verdin canim nasil kullandinn tebriklerrr
emziriyorsan bence icme bende tam olarak bilmiyorum kusura bakma canimm

Vayyyy gercekten okadar kilomu verdin canim nasil kullandinn tebriklerrr
emziriyorsan bence icme bende tam olarak bilmiyorum kusura bakma canimm

ewet canım iyi kilo vermiştim haftanın 2 3 günüde yürüyüş yapıodum ama canım isterse ama yememden hiç kısmamıştım.ama şuan eski kiloma dönmek istiyorum.e azından su bel bölgem incelse biraz yeticek.ama çemiorum işte zararı olur die

ewet canım iyi kilo vermiştim haftanın 2 3 günüde yürüyüş yapıodum ama canım isterse ama yememden hiç kısmamıştım.ama şuan eski kiloma dönmek istiyorum.e azından su bel bölgem incelse biraz yeticek.ama çemiorum işte zararı olur die

Allah bagislasin canim zaten 6aylik olmus birazdaha bekle bence
canim nasil kulanmistin sen

kızlar slm hepinize baştan sona yazılanları okudum ve denemeye karar verdim az sonra çıkacam sirkemi almaya :21: 10 gün kadar önce 60 kg daki ben evimdeki baskülün bozulması (en azından 2 günde bir çıkıp kendimi kontrol ederdim)+ kışın gelmesiyle açılan iştahım = 10 günde 2.30 kg :14: :14:
60 dan 55 e düşmek isteyen ben 62.3 kilo oldum bide 2 kg demeden fışkıran göbeğim beni sinir etmiş durumda..maşallah :nazar: çok güzel kilo veren arkadaşlar olmuş inşallah bendede işe yarar...biz annemle birlikte bugünden itibaren başlıyoruz inşallah kiloları vermiş bir şekilde haftaya gelir yine yazarım :3::3:

slm kızlar yaklaşık 10 gündür içiyorum ama sadece 1 kg verebildim :30: bana ekstra bi faydası olmadı akşam 7 den sonra yemeği kesip bide bol bol su hallederim ben bu kiloları tadınıda sevmedim zaten ben bırakıyorum kızlar size kolay gelsin :16::16:

ılk hafta kılo kaybım yoktu sadece özellıkle bacak ıcı ve bel cevresınde ıncelme farketmısdım.2 hf sonucum ıse arada ıcmedıgım gunler oldu.ama sonuc olarak 2 kılo verdım.sanırım cok hızlı bır sonuc beklememek lazım bakalım bır sure daha devam edıcem.sızlerde nasıl bır etkı var ??

Kızlar bende bugün başladım umarım faydası olur yalnız ben sadece su ve elma sirkesi içiyorum bal koymadan sizce ballı dahami etkili

Kızlar bende bugün başladım umarım faydası olur yalnız ben sadece su ve elma sirkesi içiyorum bal koymadan sizce ballı dahami etkili

Bende baslamak istiyorum, fakat benim duydugumda elma sirkesi, 10 damla kadar limon ve bal vardi. Siz limondan hic bahsetmemissiniz? Mantik olarak bal sadece seker sonucta, tadi icin mi koyuluyor icmeyi kolaylastirsin diye, yoksa etkisi yuzunden mi? Bilen varmi?

ben bal eklemeyi tavsiye ediyorum.. bir bardak ilik su 2 tatli kasigi elma sirkesi ve bir tatli kasigi bal olarak 1 aydan kisa sürede 4 kiloya yakin kilo verdim.. farkli saglik sorunlari yüzünden birakmak zorunda kalmistim ama bu hft yeniden basladim.. bal in eklenmesindeki amac sirkenin mideye zarar vermesini engellemek.. gecen hft balsiz icmeyi denedim ama 2. gunu midemde yanma oldu.. demekki bal bu konuda gercekten koruyucu anlamda etkiliymis diye dusunuyorum.. bal ile icilince etkili olmuyor vs diye dusunenlerede katilmiyorum acikcasi.. öyle olsa ilk kullandigim dönem nasil verebildim onca kiloyu :34: bal i ekleyin arkadaslar.. azicik bile olsa.. zayiflamak ugruna mideyi delmeye degmez..:34:

ben karbonhidrat diyeti yapıyorum buna da başlıcam.balın karbonhidrat değeri çok fazla oyüzden bal koymak istemiyorum.midem sağlam çok şükür:)

Bende baslamak istiyorum, fakat benim duydugumda elma sirkesi, 10 damla kadar limon ve bal vardi. Siz limondan hic bahsetmemissiniz? Mantik olarak bal sadece seker sonucta, tadi icin mi koyuluyor icmeyi kolaylastirsin diye, yoksa etkisi yuzunden mi? Bilen varmi?

BALIN YARARI :
İYİ BİR KORUYUCUDUR: Antibakteriyel özelliğinden dolayı içinde birçok gıda bozulmadan saklanabilir.
MİDEYE KUVVET VERİR: Baldaki şeker emilimi en kolay olan şeker olması ve Hazmı gerektirmediğinden kolayca kana geçer. Ve midedeki fazlalıkları dışarı atar.
KANSIZLIĞI GİDERİR: Kan yapıcı özelliğinin yanında hastalıktan yeni kalkmışlara kuvvet verir.
DAMARLARI AÇAR: Diğer şekerlerin oksine okisjen ile reaksiyona girdiğinde tam yanma meydana geldiği için kanda daha az atık madde bırakır. Kalp adelesine faaliyet ve zindelik vermesiyle Kalp Hastalarına faydalıdır.
ROMATİZMA: Romatizmal hastalıklarda haricen kullanmak hastayı kısa sürede iyileştirir.
ALERJİ: Alerjik vakıalarda pahalı ve zahmetli tedavilerin yerini alacak bir alternatif tedavidir.
AĞRI DİNDİRİCİ: Balın bilhassa buharı ağrı ve sızıyı birkaç dakika içinde dindirmeye başlar.
İŞTAH AÇICI: İhtiva ettiği A,B,C, ve diğer vitaminler ve mineraller insana zindelik verir.
DOĞAL DİŞ MACUNU: Diğer tatlı ve meyvelerin zıttı bal dişleri ve diş etlerini temizleyip parlatan bir macundur. Dişleri ve diş etlerini mikroplardan korur,ağızdaki yaraları tedavi eder.
KABIZLIK: Bilhassa sıcak bal şerbeti kabızlığı kısa sürede geçirir.
ŞİŞMANLIK: Bal içerdiği enzimler sebebiyle şişmanlığı önler. Bilhassa ılık bal şerbetinin zayıflatıcı özelliği vardır.
YARA İLTİHAP GİDERİR: Bugün modern tıpta ameliyat yaralarında bal kullanıldığı bilinmektedir. Cavanagh ve BEAZLEY adlı araştırmacılar balın laboratuar şartlarında özellikle boğaz iltihaplarında kendini gösteren Kalbi Tutacoli mikropları ile Candida Albicans isimli mantarlar üzerinde balın etkili olduğunu gözlüyorlar. İnhibin mikropların üremesini de önler.
BALGAM SÖKTÜRÜR: Balgamı keser vücudun pis rutubetini giderir.
GÖZE FAYDALIDIR: Gözün görme gücünü arttırır. Nar suyu ile karıştırılıp göze sürme gibi çekilirse gözün keskin görmesini sağlar.
KARIN AĞRISI: Karın ağrısını geçirir. Bal şerbeti karın ağrılarını çok kısa bir sürede dindirir.
İDRAR SÖKTÜRÜR: Mesane yollarını temizler. İltihabını giderir.
KÖPEK ISIRMASI’na karşı faydalıdır. Köpek ısırınca bal şerbeti içilir. Ve köpeğin ısırdığı yere bal sürülür.Kuduz ihtimaline karşı tıbbi tedbirler ayrıca alınmalıdır.
CİLDİ GÜZELLEŞTİRİR: Vücud bal ile oğulursa cilt yumuşar. Bitleri öldürür.
SAÇLARI BESLER. Saça sürülürse saçları yumuşatır. Besler,uzatır,parlaklık ve canlılık kazandırır.
NEZLEyi geçirir. Bal limonla veya sütle içilirse nezle için çok faydalıdır.
VEREM: Özellikle çiçek balı gül ile karıştırılıp sabah akşam yenirse akciğer yaraları ve vereme çok faydalıdır.
YANIKLAR: Bal zeytinyağı ve gres yağıyla karıştırılıp yanan yerlere sürülürse acı,sızı çekilmez. Yanık kısa sürede iyileşir. Yanık izi kalmaz.
VARİSe faydalıdır. Bal vücudda olan olan varis ve varis yaralarına masaj yapılarak sürülürse çok faydalıdır.
KARACİĞER: Bal karaciğer ve göğsü temizler. Baldaki ciholin karaciğerin fonksiyonunu kuvvetlendirir. Ve hücrelerinde toplanan yağın giderilmesi için harekete geçirir.
SARILIK: Balla salatalık rendelenerek yenirse susuzluğu giderir. Kanı temizler. Sarılığı kısa sürede iyileştirir.

bu limon suyu+elma sirkesi+bal+sıcak su bu karısımı yapan arkadaslar cok fazla lımon suyu katmayın.cunku gun ıcınde fazla tuketımı sonucu tansıyonu dusurur.

Herkese merhaba bende yaklaşık iki haftadır sabahları kalkarkalkmaz sirkeli ballı su içiyorum. Kokusundan midem bulandığı için burnumu kapatıyorum bütün bardağı tepeme dikiyorum. bikaç gündür akşamlarıda içmeye başladım. Bir dönem diyetle birlikte uygulamıştım faydasını gördüm. Ben bu sefer aktardan aldım elma sirkesini organik küçük şişesi 7 liraydı. Bence sizlerde organik alın şakaya gelmez midenize zararı dokunabilir marketlerde satılanların ve mutlaka balla tüketin diyetisyenimde balsız asla tüketme demişti. Bal midenizi korur ayrıca balda iyi kalori var metabolizmanızı çalıştırır yani... nese çok konuştum inşallah hepimiz zayıflar manken gibi oluruzzzz:1:

Kızlar ben başlayalı iki hafta oldu aynı kilomdayim ve dikkat etmedim üstelik normalde olsa kilo almam lazım bukadar yemeye kesinlikle işe yarıyor

Back