- Konu Sahibi puccakanka
sonuç 98 oldum arada kaçamaklar yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepinize merhaba öncelikle :) ya hu ben buna başladım 1 haftaya yakın oldu ama hiç bir değişikli yok ve bal da katmıyorum ben onun bir etkisi olabailir mı
kızlar hepinize merhaba öncelikle :) ya hu ben buna başladım 1 haftaya yakın oldu ama hiç bir değişikli yok ve bal da katmıyorum ben onun bir etkisi olabailir mı
merhaba :) bal in katilmasindaki amac sirkenin zararli etkisine karsi mideyi korumak.. elma sirkesinin vucudumuza bir cok faydasi olsada sonucta asidik etkisi zamanla mideye zarar verebilir.. 2 tatli kasigi sirke ve bir tatli kasigi bal ilik su icinde karistirilip iciliyor.. ben icine ceyrek yada yarim cay kasigi kadar tarcinda ekledim.. sirke tadi yada kokusu kalmiyor öyle.. bu sekilde kisa bir sürede 4 kilo ya yakin verdim.. sonrasinda 9 lu cayi denemek istedim ama malesef hic bir ise yaramadi.. dun tekrar basladim.. hayirlisi bakalim.. insallah hepimiz istedigimiz kiloya ineriz bir an evvel..
vücudun ne güzel olmuş canım bende önceden 60 kiloydum doğuma 64 le girdim yani hamileyken almak yerine kilovermiştim ama emzirme döneminde çok aldım şuan 71.500 olmuşum aynadan kendime bakmak bile istemiyorum elme sirkesini bekarken denedim yemeğide kısmıştım o zamanlar bir ayda 4 kg vermiştim inş şimdide verebilirim
bu sabah içtim zorda olmadı nefesimi tuttum tabi içerken.ama o kadarda kötü değil.
kızlar bene bu kürü kullanarak kısa sürede XL dan M ye düştüm (5ayda) ama alt bedenime cok fark etmedi 42 den 40 oldu yediklerime de dikkat ettim bu arada ama fazla spor yapma imkanım yoktu
XL dan M a harika ya peki kilo olarak takip edebildin mi ?? Benimde basenlerde problem war orası için bölgesel hareketler şart sanırım Kalıtsal olarak miras