azadicimm eşlik et banaaa :13: canım harika, sadece 3.4 kilo vericeksin. 1-1.5 ayda rahatlıkla verebilirsin, çok güzel.
bende tartıldım ve bıraktığım gibiyim sadece 1 kilo almışım 68 olmuşum ama gerçekten müthiş bişi. eylülde bıraktım sirkeyi ve sporu nisan oldu sadece 1 kilo almışım
benim 10 kilo vermem lazım ama şimdi :18: tabiki yapabilirim. nişanda bıngıl bıngıl mı olsun her yerim di mi ama? :26: evet evet, kesin bir şekilde başlıyoruz rotamız belli
bugün sabah kürümü uyguladım, 1 saat sonra 5 tane form bisküvi, bi salatalık bi domates ve birazcık peynir yedim. 2 neskafe içtim arada. az önce de acıktım kaseye azcık makarna koyup yanına bi yemek kaşığı yoğurtla beraber hüplettim. bi saat sonra da yine biraz bişiler atıştırırım ve kürümü yapıp yatarım
azadicim gerçi diyet yapıyosun amakendimce sana bikaç tüyo vericem işine yarar belki diye: uno tam buğday ekmek var dilimi 39 kalori, her öğün beyaz ya da kepek ekmeği yerine 2-3 dilim bundan ye. müthiş bişi. sonra küçük kaselere koy yemeklerini tabaklara değil. ton balıklı salata bol bol tavsiye ederim. bi de o elma sirkesi mercimek çorbasına acaip yakışıyor. çorbanın içine bi yemek kaşığı koy mutlaka süper oluyo canımm