• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

yaklaşık 1 haftadır yapıyorum bu kürü,daha önce yapan yapan arkadaşların yorumlarında bagırsakları çalıştırdığı yazıyodu ama bende olmuyo iki üçgünde bır çıkıyorum ... sabahları aç karnına ve gece yatrken içiyorum..hiç tartılmadım boyum 1.70 kılom 64 bakalım bir şişe elma sirkesi bitsin tartılıcam yazarım buraya sonucu hedefim 5,6 kilo vermek ...

beni iki gündür başladım elma sirkesine ,yanlız içine iki üç dilim yeşil elme ve limon kabuğu +bal katıyorum , kendimi dinç hissediyorum, ilk bardağı tiksinerek içmiştim hatta kustum , sonra kokusunu hafifletsin diye limon ve yeşil elma attm,haa birde sanki tenimde açıldı , bu arada elma sirkesini saçım durularkende denedım gerçekten yumuşacık ve hacimli yapıyormuş

balı ekleyin kızlar.çünkü sirke asitli bal onu nötrlüyor.tadından çok mideniz için önemli.midenzden olursunuz valla...:43:

Bal konulunca faydası kalmıyor diye biliyorum tvde bi diyetisyen söylemişti

balı ekleyin kızlar.çünkü sirke asitli bal onu nötrlüyor.tadından çok mideniz için önemli.midenzden olursunuz valla...:43:

uyarın için teşekkürler bende yarin başlamayı düşünüyordum.bunu hiç akıl etmemiştim bende balsız daha etkili olur diye düşünüyordum

Arkadaşlar valla nerdeyse 1.5 ay çok düzenli kullandım harfi harfine ama kilolardan kurtulacağım derken 4 kilo aldım acayip iştah açıyor.ben şimdi sodalı zayıflama çayı kullanıyorum ayrıca sabahları aç karnına yoğurt+zencefil+tarçın ve zerdeçal karıştırıp yiyorum 10 günde 4 kilo gitti bile inşallah hep böyle devam eder.

merhaba arkadaşlar. ben sırf bu konu için üye olmuştum kk'ya ve elma sirkesi+ ılık su ile 4 ayda 14 kilo vermiştim :))) 82 kilodan 67 kiloya kadar gerilemiştim, çok güzel olmuştum. daha güzel olacaktım ama yaz bitti okul başladı kürü de bırakınca o kiloların birazı geri alındı. hepsi değil ama. bu sirkenin en güzel yanı da diyet gibi bırakınca hemen onca kiloyu geri almıyosun. :)))

şimdi ben eylülde bıraktım 6 ayda 5 kilo almışım. ama ne hareket var ne başka bişi, öğrenci işi bol makarna var bol pilav var. yine de az kilo almışım bende şaşırdım :)))

ben tekrar başlıyorum bu küre. ben bal katmıyorum su sirkeyi zaten seyreltiyor benim midemi hiç ama hiç rahatsız etmedi şimdiye kadar, hatta bişi diim mi midemi bağırsağımı öyle güzel çalıştırdı, öyle hareketli yaptıki... anlatamam :)))

ön yargılarınızdan arının, içeceğiniz günde 2-3 bardak. zayıflama hapları gibi kimyasallar yerine %100 doğal elme sirkesi kullanın. sağlığınıza sağlık katın valla ben çok faydasını gördüm. kimse kusura bakmasın.. tadı ve kokusundan etkilenenler kendilerini sıkıp 2 hafta kullansın. vücudundaki değişimleri pozitifliği enerjiyi ve sağlığı hissetsin sonra hiç almazlar tadını kokusunu :)))

şimdi sirke + ılık su (sıcağa yakın) programına başlıyorum ve temmuza kadar bi 7-8 kilo hedefi koyuyorum :))) benim 4 ayda 14 kilo vermemin nedeni kürün yanında 2 günde 1, 2 saat hızlı tempo yürüyüşlerimdi ve yazın sıcağıydı, onların da çok faydası oldu. şimdi o kadar verebileceğimi sanmıyorum. ama belli olmaz yine de :)))

haydi bakalımmmmmmm bismillah :)))))

okadar kiloyu sadece sirkeki su içerekmi verdiniz yoksa diyet yaptınızmı bide hangi marka sirkeyi kullaniyosun bende denicem bakalı ne zamanlar içiliyor ve ne kadar yardımcı olursan sevinirim canm dur bakalım faydası olucakmı

okadar kiloyu sadece sirkeki su içerekmi verdiniz yoksa diyet yaptınızmı bide hangi marka sirkeyi kullaniyosun bende denicem bakalı ne zamanlar içiliyor ve ne kadar yardımcı olursan sevinirim canm dur bakalım faydası olucakmı

geçen sene mayıs aylarında elma sirkesi kullanmaya başladım. temmuza kadar beslenmeme dikkat ettim ama diyet yapmadım. mesela ton balıklı salata yaptım yedim. makarna, pilav, beyaz ekmeği ve şekeri çok kıstım. şöyle diyeyim. pirinç yerine esmer bulgur pilavı, makarna yerine migrosta satılan light makarna, beyaz ekmek yerine dilimi 39 kalori olan tam buğday ekmeği (uno) ki inanılmaz lezzetli ve şeker yerine bi çay kaşığı bal kullandım hep. yani abartılı hamur işleri yemekler tatlılar yemedim. mesela yemeklerimi koca tabaklarda değil küçük kaselerde yedim, inanın insanın gözü gönlü karnı doyuyor. düz tabaklar yerine küçük kaselerde yiyin yemeklerinizi.

temmuzdan itibaren de okul bitip memlekete döndüğümde akşamları hızlı tempolu yürüyüşler yaptım. bütün bi yılın en keyifli zamanıydı. bakın size birşey daha söyliyeyim. ben sigara kullanıyorum yıllardır ve on dakika yürüsem hem nefesim kesiliyor hemde bu bacak kemiklerim sızlıyodu. ben bu elma sirkesini kullandıkça enerjim katlandı, nefesim açıldı ve kemiklerim o kadar iyi sağlam olduki. hatırlıyorum tam 40 dakika hafif tempo koşupta bana mısın dememiştim. o bacak kemiklerimin sızlamaması beni o kadar mutlu etmişti ki anlatamam.

yani sadece sirke değil. beslenmeye dikkat ve akşamları ya da gündüzleri yürüyüş hızlı tempoda. ve bol su. zaten sirkeyi bol sıcak suyla için ve normal suyunuzu ılık için. inanın ben hayatımda öyle sağlıklı hissetmedim kendimi. peygamber içeceği diye boşuna dememişler gerçekten çok memnundum hayatım çok düzene girmişti. inanın. inanınca oluyor. benim sınıf arkadaşım da (erkek) 120 kilodan 71 kiloya düştü, gözlerimle görmesem bende inanmazdım. çok mutsuzdum çok kiloluydum, kendimden nefret ediyodum o önerdi bana. sonra buraya üye olup başladım zayıflamaya :))

yürüyüş yapamasanız da (eğer çalışıyorsanız) çok mühim değil elma sirkesi kullandıkça yine veriyorsunuz . yürüyüş vücudu daha bi forma sokuyor ve daha çabuk ter atıyosunuz, kilo verme süreci hızlanıyor. benim gibi 4 ayda 14 kilo verilebilir. ha yürüyüş olmadı 4 ayda 7-8 kilo verilir yine de güzeldir. deneyin bence. sadece kilo için değil sağlık içinde herkes mutlaka bi bardak içmeli diyorum ben..

sabah aç karnına, öğle yemekten 1 saat sonra, akşam yatmadan önce. günde 3 defa. çalışıyorsan öğleyi atlayabilirsin hiç sorun değil ama sabah akşam zorunlu :))) tadı kokusu midenizi bulandırabilir başta. boğazınızı hafif yakabilir ama o mikropları öldürdüğü için, çok iyi bir antioksidan aynı zamanda elma sirkesi, bir iki gün sonra yakmayacak emin olun. tadına kokusuna sabredin. dediğim gibi bunu 15 gün-1 ay deneyin sonra bağımlısı olacaksınız. bir de şöyle bir şey var ilk ay vücut hareketlenmeye ve yağ yakmaya başlıyor. bu başlangıçlar hep yavaş olur. ilk ayda öyle büyük bir kilo vermiceksiniz. belki 500 gr belki 1 kilo gidecek. vücut kilo verme sürecine alışması ve tam olarak girmesi lazım. ikinci ayda 3-4 kilo birden verebilirsiniz. benim öyle oldu. yani ben 46 bedenden 38-40 bedene birden düşmedim. sabrettim ve inandım. siz hazırsanız zayıflamaya ve bu kürü uygulamaya başlayın ve vazgeçmeyin kısacası. sevgiler canım inşallah yapıcaksın :))

Son düzenleme:
kesınlikle ıse yarıyor bende bu yontemle oturdugum yerden kılo vermıstım kısın bırde greyfurt sıkıyordum ıcıne ama greyfurtu hergun tuketeceksenız duzenlı olarak hergun kullandıgınız bır ılac olmamalı.cunku ılacın vucuttan atılmasını engellıyor depolanıyor zehırlenmelere kadar gıdebılırmıs

off bir ara sirkeli su içmeye çalıştım bal katmamıştım iğrenç bişey oluyo.şimdi lahana suyu içiyorum.tadı ondan daha iyi etkisini bilemiycem :22:

Merhaba.
Bu konuyu uzun zamandır okuyorum artık benimde üye olma zamanım geldi :))
İki ay önce elma sirkesi içmeye başladım ama o kadar çok etkili olacağına inanmıyordum
İnternet'te çok araştırdım elma sirkesini, yapımını, faydalarını, hatta Osmanlıdan bu yana zayıflamak için kullanıyormuş.
Şuan da sabah akşam çay bardağının yarısı kadar içerek 4 kilo verdim, sirkenin tadı çok güzel ve çok alıştım..
Herkes sirkenin doğal ve kimyasalsız olmasına özen gösteriyor herhalde. Marketteki sirkelerin fiyatları 1.5 TL ile 3 TL arası ne kadar doğal tartışılır tabi........ eşim sağlık açısından marketteki sirkelerden uzak durmamı söyledi.
Doğal ürün satan yerlere gittim bir çok sirke markası var bir türlü karar veremedim. Eşim benim için İnternet'te araştırma yapmış ve sonucunda Yedier Sirke den sipariş vermiş. 2 aydır kullanıyorum sirkenin markası Yediersirke
Sizlerin kullandığı sirke markaları nelerdir ve memnun musunuz? Markaların iyi ve kötü özelliklerini birbirimize söylersek bence daha faydaları olur diye düşünüyorum........

Son düzenleme:
marka olarak ben fersan kullanıyorum. ama aktarlarda herhangi bir organik elma sirkesi de alabilirsiniz. meşe fıçılarda yapılıyor onlar ve yüzde yüz doğal. marka farketmiyor organik olunca. soracak olursanız arada çok fark var mı diye bence yok. ikisini de kullandım. ikiside aynı etkiyi yapıyor. fersan fiyatı 3.5 lira civarı, organikler 15 lira civarı oluyor. her zaman aktara gidemiyorum o yüzden fersan alıyorum marketten. bazen de organik.. kemal kükrer tavsiye etmem yalnız. fersan çok daha etkili ondan.. =)

marka olarak ben fersan kullanıyorum. ama aktarlarda herhangi bir organik elma sirkesi de alabilirsiniz. meşe fıçılarda yapılıyor onlar ve yüzde yüz doğal. marka farketmiyor organik olunca. soracak olursanız arada çok fark var mı diye bence yok. ikisini de kullandım. ikiside aynı etkiyi yapıyor. fersan fiyatı 3.5 lira civarı, organikler 15 lira civarı oluyor. her zaman aktara gidemiyorum o yüzden fersan alıyorum marketten. bazen de organik.. kemal kükrer tavsiye etmem yalnız. fersan çok daha etkili ondan.. =)

Fersan markayı bende biliyorum, hatta sirke satın aldığım yere sizin sirkeleriniz çok pahalı marketlerdeki sirkeler daha ucuz, bunun sebebi nedir diye sordum.
Bana; marketlerdeki sirkeler 24 saatte oluşan sirkeler bizim sirkelerimizin oluşması için üstünden 2 sene geçiyor dediler. Marketlerdeki sirkeleri içmeyin sağlığınıza yazık edersiniz dediler...

aslında birçok sirke markası var piyasada hangisine güvenmeliyiz onu bilmiyorum. Yedier sirke, Kemal kükrer, Fersan, Sirkecizade daha bir sürü marka mevcut. Çoğunlukla herkesin üretim yaptığı sirke elma sirke ama hangi marka daha doğal üretiyor o bilinmez. Sağlık bakanlığından onaylı olan sirkeleri satın almak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back