Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

Bende balla değilde sadece sirkeli su içiyorum çok işe yarıyor gerçekten

arkadaşlar ben yaza girmeden önce 2 ay kadar yaptım(bir şişeye 4 su bardağı su,4 çorba kaşığı elma sirkesi (kemal kükrerinki az kokuyo),4 çorbakaşığı çiçek balı,limon sevdiğim içinde 2 tane limon kattım ki tadı sirkeden çok limonataya benzedi.bu karışımdan 4,5 bardak oluyo toplamda).2 ayda 66'dan 59'a düştüm.bu arada diyet falanda yapmadım.bu kür özellikle metabolizma hızı düşük olanlarda işe yarıyor,metabolizmayı hızlandırıyor.çiçek balı sirkenin asitini dengelemek vücudtaki şekeri dengelemek vucuda direnç kazandırmak için gerekli. ne kadar midem sağlam derseniz deyin bir yere kadar.zayıflayacağız diye midenizi delmeyin.
neyse ben bırakmıştım bu kürü şimdi tekrar başlıyorum. benim tarifimde rahat içebileyim diye limon var,sabahları bir bardak içiyorum.ama dediğim gibi en az dört bardaklık hazırlıyorum ki oranlarda şaşma olmasın.bardak hesabı hazırlanırsa 1 bardaktan daha az su kullanmış olursun.

merhaba

4 bardağı bır gunde mı içiyorsun

bir arkadaşımın annesi de elma sirkesini maden suyunun içine katıpta içmiş faydasını görmüş başka yapan varmı bu şekilde

kızlar diyetle falan çok işim olmaz yapamıyorum, bitkisel kürlerde de öyle genelde taze hazırlayıp içilmesi gerekiyor mesela maydanoz kürü var çevremde yapanlar var ama hersabah taze hazırlamak içmek gerekli ben işe gidiyorum çok erken kalkıyorum bu kür de öyle mi hazırlasam bikaç günlük içsem sorun olur mu? bir de bala takıldım illa çiçek balı mı olmalı?

ben bi haftadır yapıyorum bi etkisini göremedim henüz. diyetle birlikte yapıyorum üstelik. etkisini hemen göstermiyor mu acep. bi de sarmısak yutuyorum sabah akşam. mutlaka faydası olmalı kızlar demi sabırsızlık mı yapıyorum yoksa bilemedim

selam kızlar

bu konuyu baştan sona okuyarak karar verdim uygulamaya ve 1 haftaya yaklaşık bu kürü uyguluyorum.ılık 1 su bardağı içine 2 tatlı kaşığı elmasirkesi 1 tatlı kaşığı çam balı koyuyorum sabah kahvaltıdan 20dk. önce ve akşam yatmadan hemen önce içip yatıyorum ve inanın tartıda 2 kilo fark etti diyet ve sporda yapıyorum bunun yanında tabi şiddetle tavsiye ediyorum ama içine kesinlikle bal koyun diyorum.

paylaşmak istedim. paydalı olur umarım.

Bayanlar ben de burada yazılanların tümünü okuyup denemeye karar verdim, şu anda 5. gündeyim, 1.67 boy - 60 kg ile başladım. hergün sabah ilk iş olarak basküle çıkıyorum. dün 58.2 idi, bugün 58.0 Hedefimde önde 55 olmak sonra 53 e gelmek ve orada sabitlemek var. Giden kiloları sadece bu karışıma bağlayamam elbette, çünkü spor yapıyorum ve özellikle 5 gündür çok sıkı va katı bir beslenme programı uyguluyorum. Bu karışım da zayıflama programımı desteklemiş oldu. Bayanlar zayıflama yolunda size de kolaylıklar diliyorum .. Sevgilerle...

1 SU BARDAĞINA SICAK SU ;bu karışımı kahvaltıdan sonra vede aksam yemegınden sonra içiyorum.
*2 yemek kaşıgı kemal kükrerin ballı elma sırkesı (dıger sırkelere oranla kokusu hafıf) ,
*2 yemek kasıgı taze sıkılmıs lımon suyu ,
*1 cay kasıgı bal ,
20 aralık gunu tartıldım 80 kıloyum.1 hft oldu deneyelı kılom dusmemıs ama göbek cevresınde cıddı bır ıncelme farkettim.bu karısımı 1 ay denıcem ve hft da 1 tartılmaya devam edıcem.dıyet yapmıyorum ve yeterlı su tuketmıyorum.kendıme bıtkı cay karısımı hazırladım 1 lt suya yapıyorum.belkı sıvı tuketımımı artırabılırsem hızlı bır kılo verımı olur.

kızlar slm hepinize baştan sona yazılanları okudum ve denemeye karar verdim az sonra çıkacam sirkemi almaya 10 gün kadar önce 60 kg daki ben evimdeki baskülün bozulması (en azından 2 günde bir çıkıp kendimi kontrol ederdim)+ kışın gelmesiyle açılan iştahım = 10 günde 2.30 kg
60 dan 55 e düşmek isteyen ben 62.3 kilo oldum bide 2 kg demeden fışkıran göbeğim beni sinir etmiş durumda..maşallah çok güzel kilo veren arkadaşlar olmuş inşallah bendede işe yarar...biz annemle birlikte bugünden itibaren başlıyoruz inşallah kiloları vermiş bir şekilde haftaya gelir yine yazarım

arkadaslar ben de dün basladım hem sabah ac karnına hem de gece yatmadan içiyorum . aynı zamanda daha önceden deneyip de cok olumlu sonuc aldıgım bi diyetim vardı ona basladım bugun 2. günün umarım devam ettirebilirim. hepimize kolay gelsin :)

selam arkadaşım şu diyetini benimlede paylaşır mısın?

Slmm kizlar bende kulaniyorumm
yanlismi yapiyorum acaba 1büyük bardaga 1yemek kacigi birde günde kac defa icmeliyimm simdidenn tsklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…