• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü

mrb.komşum sirke ile zayıfladı ama midesinde fıtık oldu.
:5::5::5:

Sanırım bünyeden bunyeye degısıyor sonuç benım annemın arkadası 2 yıldır elma sırkesı lımon ıcıyor ama tık yok dokunmuyor ama ben oyle ıcemem sanırım bir de bir şey sorucam bazı arkadaslar elma sırkesı balın ıcıne tarcında atıyor ebru salının tarıfınde gordum oda elma sırkesı bal ve 2 karanfıl atıyordu acaba bende elma sirkesi bal karanfil ve tarcını karıştıram hata elma bal ve sırke karısımına tarçınlı karanfıl çayını salasam ne olur acaba ? :S

Son düzenleme:
karanfili bilmem benim de aklıma zencefil geliyo zencefil mide hastalıklarında özellikle önerilen bişi bide sonbaharda soğuk algınlığınada iyi gelir diye düşünüyorum bakalım daha ne öneriler çıkacak 1 haftalığına zencefil tarçın karanfil koyup denesemmi???

karanfili bilmem benim de aklıma zencefil geliyo zencefil mide hastalıklarında özellikle önerilen bişi bide sonbaharda soğuk algınlığınada iyi gelir diye düşünüyorum bakalım daha ne öneriler çıkacak 1 haftalığına zencefil tarçın karanfil koyup denesemmi???

valla neyı nasıl içicegımı şasırdım desem yaklasık bır haftadır balı tarçınlı karanfıl karısımını ıcıyorum pazarteside elma sırkesıne balıycam bır hafta sonra karbonatlı suyu denemek stıyorum birer hafta arayla bakalım vücutta çok alısmasın dıyorum bır seye :)

bence haftalık değil aylık değişim daha mantıklı belki dokunur......

Haklısın :) bende hemen yeni bir kür uygulamaya başladım :) bak şimdi : her öğün aç karnına yoğurt kürüne başladım biraz genzimi yaksa da tadı yenmiyecek gibi değil bakalım faydasını görecek miyim bu kürün yanında sabah ve akşamları yürüyüş ayrıca sabah ve akşam elma sırkesi + bal ve ılık su ıcıyorum tabı gun içinde de karbonatlı su :) bakalım sonuç ne olacak

bende 3 gündür elma sirkesi ve bal kürüne basladim.:21:kendimi daha hafif hissetmeye basladim.bakalim 1 hafta gectikten sonra ne kadar kilo verebilecem:18: ha bu arada zencefil cayini yemeklerden sonra icerseniz yemegi cabuk hazmedersiniz:31:

Ya ben hiç birşey katmıyorum içine 1 bardak ılık su ve 1 yemek kaşığı elma sirkesi.. gündüz ve akşam yemeklerden sonra içiyorum... 2 gün oldu bakalım tartılmak istemiyorum :)

bende 3 haftadır sabahları kalkınca içiyorum elma sirkeli ve ballı suyu,birde ekmeği azaltıp abur cuburları kesdim,4 kilo vermişim:) mutlaka deneyin derim

ben dün başladım elma sirkesi kürüne +hemen yarım saat sonra kendi hazırladıgım çayı içiyorum
içinde şunlar var kekik, y çay, mate,ısırgan otu ,mısır püskülü günde 3 b yemekten yarım saat önce içiyorum kasımın 2 sinde tartılcam şimdi 98 kiloyum

sabahları elmasirkesi bal su içiyorum.
akşamları üzümçekirdeği, keten tohumu, narçekirdeğini yoğutla yiyorum inşahhah ters bişiler olmaz??

herkese merhaba kızlar ben yeniyim heçen yıl açılmış bu konu ama bana cevap verin ne oluuur. şimdi elma sirkesini kendinizmi yapıyorsunuz yoksa hazır mı alıyorsunuz alıyorsnız ne marka?

ben dün başladım elma sirkesi kürüne +hemen yarım saat sonra kendi hazırladıgım çayı içiyorum
içinde şunlar var kekik, y çay, mate,ısırgan otu ,mısır püskülü günde 3 b yemekten yarım saat önce içiyorum kasımın 2 sinde tartılcam şimdi 98 kiloyum

kasımın 2 sinde tartılmıştım tam 99 kilo olmuştum hemen diyetisyenin yolunu tutum şimdi tam listeme uyuyorum bakalım cuma kaç çıkarım

herkese merhaba kızlar ben yeniyim heçen yıl açılmış bu konu ama bana cevap verin ne oluuur. şimdi elma sirkesini kendinizmi yapıyorsunuz yoksa hazır mı alıyorsunuz alıyorsnız ne marka?

ben hazır alıyorum eğer sende alacaksan kemal kükrerin elma sirkesini al bana göre diğer markaların içinde en hafifi bu

Bende çarşamba günü başladım bu küre birazda dikkat ediyorum yememe okula gidip gelirken de yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum ..Ama sirkenin markasının bir önemi yoktur diye düşünüyorum balı da sadece sabahları katıyorum çam balı ..Bir hafta sonra tartılcam bakalım ne kadar fark etmiş .. Fark olmazsa şevkimin kırılacağından korkuyorum açıkçası inşallah veririz şu kilolardan bıktım artık :(:(

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum..ve elma sirkesi ile zayıflama konusunu araştırdım..2 gün oldu başlayalı..60 kiloyum..1 hafta sonra tekrar yazarım...umarım veririm..52 hedefim..sevgiler herkese...

kızlar hepinize merhaba öncelikle :) ya hu ben buna başladım 1 haftaya yakın oldu ama hiç bir değişikli yok ve bal da katmıyorum ben onun bir etkisi olabailir mı

Back