Arkadaşlar selam, bu ayın 23 ü civarında elma sirkeli suya başlayalı tam 1 ay olacak 3-4 günüm var. kaydirigubbakcemile3 Ölçülerimi 24 ekimde almıştım, bu ayın 24 ü gibi tekrar alacağım ölçülerimi, ben ölçülerimde en az 5 er cm. düşüş olduğunu zannediyorum, çünkü önceden giydiğim kıyafetler gayet rahat duruyorlar kaydirigubbakcemile5 Ama dikkatimi birşey çekti. İlk sirkeli ılık suyu içmeye başladığımda iştahımı kesiyordu. Ama bu günlerde iştahımın açıldığını hissediyorum. Acaba bağışıklık mı kazandı bünyem? :bbo: Bi süre bırakıp tekrar mı başlasam? Bakalım düşünüp karar veririm artık. 24 Kasım'da ölçülerimde değişiklik varmı yazıp paylaşacağım sizlerle. Ha bu arada sirke içmeye başalamadan önce diyete başlamıştım, 1 ayda 4 kilo verdim. Umarım her ay böyle olur da fazla kilolarımdan 4-5 ayda kurtulabilirim :Saruboceq:
CANIM İSTERSEN 1 KACGÜN ARA VER. AMA ACIKTIRIYO DİYE SAKIN YEME ÇÜNKÜ BİSÜRE SONRA KİLO VERME DURUYO GERCEKTEN ACIKTIRIYOR. AMA BEN HAFTADA BİR GÜN ARA VERİYORUM İÇMİYORUM DAHA İİ OLUYO İSTERSEN SENDE ÖYLE YAP. BUARA ÇOK İİ KİLO VERMİŞSİN SENN ADINA ÇOK SEVİNDİMkaydirigubbakcemile5 DARISI BİZİM BAŞİMİŞIMIZA :Saruboceq: AMA SONNDA BİZ KAZANICAZ KIZLAR BUNA EMİN OLUN:lepi:kaydirigubbakcemile2