- 25 Eylül 2009
- 95
- 0
Bugün diyete başlayalı 1 ay oldu, bu akşam ölçülerimi alıp incelme varmı bakıcam, var gibi hissediyorum çevremdekiler öyle söylüyor kaydirigubbakcemile3 umarım incelme mevcuttur. 1 ayda net 4 kilo verdim, ama bu günlerde kilo vermem durdu hissediyorum, az yesemde kilom sabit. Aman verdiklerimi geri almayayım da :roflol: Spor yapamıyorum yapsam belki kilo vermem başlar tekrar... Plates yapayım evde biraz biraz da dambıl çalışmalıyım göğüs ve kollarımın sarkmaması için, tabi biraz da yarım mekik göbeği eritmek için kaydirigubbakcemile3 Spor şart duraklayan kilo vermemi harekete geçirmem lazım tekrar. Tabi sirkeli suya da devam kaydirigubbakcemile5
sonuçları bizede bildirirsen sevinirim canımm. ama iyi bir netice alacağına eminim, bakalım bende ikinci haftanın sonundayım, iyi hissediyorum eve henüz tartı almadığım için bilmiyorum ne kadar verdiğimi, anneme gidince öğreneceğim, merak içindeyim kaydirigubbakcemile2 ama dün akşam bir bozdum bir bozdum ki sormayın..aklınıza gelebilecek en kaloriili şeyleri götürdüm akşam akşam , bugün dikkat ederek kurtulurum inş o pis kalorilerden..hadi görüşürz kızlar herkese sağlıklı zayıflamalar