Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben artık istedigim kiloya ulaştım.rejim yapmıorum ama şeker ve ekmek te kullanmıyorum artık.birde sabah ve gece elma sirkesi içmeye devam ediyorum acaba kilomu korumama da yardımcı olurmu ki bu karışım
kızlar ben artık istedigim kiloya ulaştım.rejim yapmıorum ama şeker ve ekmek te kullanmıyorum artık.birde sabah ve gece elma sirkesi içmeye devam ediyorum acaba kilomu korumama da yardımcı olurmu ki bu karışım
cnm bence karısıma dvm ettikçe kilo vermeye de evam edersin.sana tavsiyem yeşil çay iç.yeşil çay kiloyu sabitler
canı gönülden tebrik ederim darısı bizlere inşallah.. tabiki kilonu korumaya yardımcı olur ..
arkadaşlar bende bu kürü birkaç sene önce yapmıştım, televizyonda gülben ergenin diyetisyeni söylemişti, bir su bardağı ılık suya 1er tatlı kaşığı,bal ,elma, sirkesi ve limon
ben her sabah aç karında içtim günde bir kere yani ve ilk defa çok fazla kilo vermiştim, çok moral verici bir uygulama olmuştu benim için, her tartıldığımda eksik çıkıyordu ne kadar zamanda verdiğimi hatırlamıyorum ama,yemeğimede dikkat ediyordum
başladığımda 62 kiloydum , 54e kadar düşmüştüm
sağlıklı bir kür tavsiye ederim
arkadaşlar bende bu kürü birkaç sene önce yapmıştım, televizyonda gülben ergenin diyetisyeni söylemişti, bir su bardağı ılık suya 1er tatlı kaşığı,bal ,elma, sirkesi ve limon
ben her sabah aç karında içtim günde bir kere yani ve ilk defa çok fazla kilo vermiştim, çok moral verici bir uygulama olmuştu benim için, her tartıldığımda eksik çıkıyordu ne kadar zamanda verdiğimi hatırlamıyorum ama,yemeğimede dikkat ediyordum
başladığımda 62 kiloydum , 54e kadar düşmüştüm
sağlıklı bir kür tavsiye ederim
Canım kalori cetveline bakılırsa senin de bu kürü uygulama zamanın gelmiş sanırım kaydirigubbakcemile3
benimde bir ay olmasına 6 gün kaldı. sadece 2 kilo gitti. 66 kiloyum. 63 kiloya inmek için ugraşıyorum. boyum 168.
bence biraz hedefini yükseltmelisin 1.68 boyda 63 fazla durur gibi gelio bana.en azından 60 inmelisin canım.tabi sadece benim görüşüm
bence biraz hedefini yükseltmelisin 1.68 boyda 63 fazla durur gibi gelio bana.en azından 60 inmelisin canım.tabi sadece benim görüşüm
evet canım haklısın ee artık evli bir bayanıım amaa basladım bende bir iki gündir, aynı zamanda diyetteyim bakalım gelişmeleri yazarımzemuszemus
boyum 1.60 canım , kısayım yanimmm opuyorumnanaktan
Canım ben senden daha kısayım 1,56 kaydirigubbakcemile3 umarım verebiliriz fazla kilolarımızı hayırlısı tam anlamıyla diyete başlayalı yaklaşık 3 hafta falan oldu, 3 kg. net gitti. Ay bittiğinde sanırım 4 kg. olacak. Daha fazla olmasını isterdim ama buna da şükür, zaten zor kilo veren biriyim hiç yoktan iyidir kaydirigubbakcemile5