Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ne zamandır kullanıyorsun canım?
yalnız bu karışım yemeklerden yarım saat önce ve devamlı içilirse zayıflamaya yardım ediyo..bi gün iç bi gün içme olmuyo canlar..
ben yemeklerden sonra içiyorum canım kilo verdim.aksine aç karnına içilirse mideye zarar verirmiş gibi geliyo bana CADIARZU
doktorlar ve aktarlar zayıflamak amacıyla içilecekse mutlaka yemeklerden yarım saat önce içilmeli diyor canım.. sirkenin içine bal koyulmasıda sirkenin asitini alıp,mideye zarar vermemesi için zaten
pardon kızlar12 gün oldu 112 gün diye yazmışım
kızlar karısımı 1 ay yaptım ve 4 kg verdim şimdi 1 hafta nadasa bıraktım kendimi ama yine dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime.bazıları bi süre sonra yavaşlıo kilo vermek yazmıs gercekten öyle sanırım hedefe 4 kg kaldı 1 hafta sonra tam gaz yine baslıcam.bayrama kadar hedefe ulaşmış olmam lazım.
mrh bişey soracaktım bal koyuyormusun yoksa balsızmı içtin bende gece yatırken içiyorum balsız bide nasıl kullandın.teşekkürler
ya kızlar bennde kullanıyorum 1 haftadır falan.ama kılo alıyorum ya yemeklreden once ıcıyorum delırcem cok moralım bozuluyo
ben gene 1 kg kaybettim ama artık bağırsaklarımı çalıştırmıo sanki(( hiç tuvalete çıkamıorum gene kabızlık geri döndü((