Ben de deneyeyim , deneyip de başarılı olan arkadaşlar iştah kesiyor mu bu yöntem?
CANIM NE KADAR ZAMANDA VERDİN KILONU YAZARMISIN CADIARZUSADECE BAL+SİRKEMI KULLANDIN GERÇEKTEN ÇOK MÜKEMMEL KILO VERMİŞSİN TEBRİK EDERİM a.s.
canim oyle icenlerde var bal alana kadar boyle ic bal alinca oyle denersin :))))
tatlım tesekkur ederim darısı sana :) ben yemeklerden snr 1 bardakla yarım bardak arası içtim işte o biraz kafama göre oldu. bide bazen gece yatarken içiyordum böylece 4 tane oluyordu günde. formülde söylendiği gibi soguk ve yemekten snr kulladım. ama elma sirkesini sabah aç karna 1 bardak sıcak suya 1 çorba kaşıgı kullananlarda var. zayıflattığını söylüyorlar. bunun yanı sıra çorba içerken çorbanın içine bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup 1ay kadar buna devam edip zayıflayan arkadaşlarda var. ben hem bunu içtim hemde biraz spor yaptım. umarım sizede iyi gelir :)
YESAcııım sana yazmıştım ilk başta eklemeyi unutmuşum pardon canım öptüm
Peki sen nasıl kullandın tam olarak.?Yemekten önce mi,sonra mı? Günde kaç defa?
Bende pazar akşamı başladım içmeye ama bi yemekten önce içiyorum,bi sonra içiyorum. Sabah bi aç karınla bi tok karınla içtim.Ne şekilde içeceğime karar vermiş değilimkafamçokkarıştı Sende işe yaramış,nasıl içtiğini öğreneyimde ona göre içeyim bendeyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?