Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm. FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI SİRKE
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
Ben Elma Sirkesini Ilik Suya Koyup Içiyorum Ama Bal Kariştirmiyorum Acaba Bir şey Olurmu Yada Bal Koyunca Daha Mi Etkili Oluyor Etkisinde Azalma Olurmu Arkadaşlarrrr
peki yemeklerden yarım saat önce içilen bu karışım ne şekilde kilo verdirdi size yağlarınızı mı eritti yada iştahınızı falan mı kesti ya da bağırsakları felan mı çalıştırıyodu elma sirkesinin nasıl bi etkisi olduda bu kadar kiloyu verebildiniz bir de ne kadar sürede verdiniz bu 12 kiloyu sevgiler
sabah aç karnına içmek bu karışımı daha etkili sanırım çevremden gözlemlediğim bu ve her yemekten öncede içmek daha iii. böylece iştahı kesmiş olursunuz, 1 ay dan sonra etkisini görmeye başlarsınız sakın kilo vermiyorum diye bırakmayın
arkadaşlar bu konda bişey söylemeden geçemedim,benimde böyle bi problemim var ve bu hiç bir zaman geçmeyecek çünkü böyle bir bağırsağa sahibim.Amaaaaaaaaa......az birazda olsa terbiye etmesini öğrendim yada onun ne istediğini anladım :))) bu tarz çaylar falan hep geçici gelir bana ve korkarımda,kötü deneyimlerim var çünkü, en başta belli bir saatte tuvalete gitmeye özen gösterin sonra ben günde en az bir öğün sebze,yada meyve yada lifli gıda almazsam olmaz en azından akşam biraz yoğurt (biliyosunuz içinde bağırsak için faydalı bakteriler var,olmazsa olmaz yani)...bunlardan birine uyarsam sorum yok ama ne zaman ki fast food,katı gıdalar,karbonhidrat ağırlıklı bişey yersem, üzgünüm olmuyo,benden size tavsiye,bağırsak problemi yaşayanların sebzeyi ve lifli gıdaları hayatlarından hiç bir zaman çıkarmamaları gerekiyo...asya o sorun malesef bendede var. bu 5i bi yerde cayı iyi geldi sende dene bence. sinameki alıskanlık yapıyo zaten uzun sure kullanılması tavsiye edilmıyo
ben bir sey soracagim elma sirkesini bal katmadan icebilirmiyi cünkü tatli icemiyorum en kisa zamanda yanit verirseniz cok sevinecegim bugün aldimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?