Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün yorumları okudum ve içmeye karar verdim.ramazanda olduğumuz halde aksam ve sahurda içiyorum bakalım ise yarayacakmı.yorumların çoğu olumlu.75 kılodayım su an ve 60 olmak istiyorum.keten tohumu sıparıs ettim onada baslayacağım yakında umarım hayallerime kavusurum.tüm yorum yazan arkadaslara çok tesekkürler.
kilo almazsınız merak etmeyin acaip yağ yakıyor ve sıkılaştırıyor hücrelerde yenileniyor genç gösteriyor yanii....ilgilenene?...
ARKADAŞLAR ÇOK AMA ÇOK RİCA EDİYORUM ELMA SİRKESİNİ DÜZENLİ KULLANANLARI UYARMAK İSTİYORUM;elma sirkesi oldukça keskin bir içecektir,sakın fazla kullanmayın mide delinmesine kadar gidebilecek sıkıntılar doğurabilir gün içinde iki tatlı kaşığını geçirmeyin derim, ben 1 seneye yakındır bu karışımım içiyorum sadece sabah aç karnına,her sabah bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı elma sirkesi vede bir kaç damla limon bir bardak ılık suya bende harikalar yarattı...ama halaaa düzenli olarak devam ediyorum cildim güzelleşti,hergün yaptığım karın egzersizleriylede inanın hiç doğum yapmamış gibi oldum karnıma bakmak içimden gelmezken şuan karnımı seviyorum okadar güzel olduki umarım sizde faydasını görürsünüz.ha buarada selülit derdinizide ortadan kaldırıyor inanın bana ben yaşayan örneğiyimmmmmmm