• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

bende başladım tüm gelişmeleri yazıcam bu arada yaşım 23 boyum 170 kilom 76 bunları yazıyorum çünkü yaş cok fark ediyo kilo vermede bakalım benim gibi birine ne gibi etkisi olucak sabırla bekleyelim

evet canım bende araştırıp başladım ve gercekten faydasını görmeye başladım üstelik iştahımıda kesti işşallah sana da faydalı olur azimli ol devem et bırakmaa canım bayyyy

Bütün yorumları okudum ve içmeye karar verdim.ramazanda olduğumuz halde aksam ve sahurda içiyorum bakalım ise yarayacakmı.yorumların çoğu olumlu.75 kılodayım su an ve 60 olmak istiyorum.keten tohumu sıparıs ettim onada baslayacağım yakında umarım hayallerime kavusurum.tüm yorum yazan arkadaslara çok tesekkürler.

Aradan bir buçuk ay gibi bir zaman geçti ve ben şu an 72 kiloyum.demekki işe yarıyormuş.devam edeceğim..

ilk kez bu sabah iciyim dedim bi tatli kasigi bal bi yemek kasigi elma sirkesi koydum ama bi bardak suyun hepsini icimedim bi cay bardagina yapsak nasil olir

ben ne denediysem omadı..metabolizmam infilak etti galiba..bide bunu deniyiimm bakalım ne olacak..her gün guarana içiyorum metabıolizmam hızlansın diye ama yok ben aylardır gram kilo veremedim..bu formül metabolizmayım mı çalıştırıyo acaba?

ya ben anlamadım ki hangisi daha faydalı yemekten öncemi sonramı ılıkmı sıcakmı soğuk mu herkes bişi demiz sastım kaldım valla :)

ARKADAŞLAR ÇOK AMA ÇOK RİCA EDİYORUM ELMA SİRKESİNİ DÜZENLİ KULLANANLARI UYARMAK İSTİYORUM;elma sirkesi oldukça keskin bir içecektir,sakın fazla kullanmayın mide delinmesine kadar gidebilecek sıkıntılar doğurabilir gün içinde iki tatlı kaşığını geçirmeyin derim, ben 1 seneye yakındır bu karışımım içiyorum sadece sabah aç karnına,her sabah bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı elma sirkesi vede bir kaç damla limon bir bardak ılık suya bende harikalar yarattı...ama halaaa düzenli olarak devam ediyorum cildim güzelleşti,hergün yaptığım karın egzersizleriylede inanın hiç doğum yapmamış gibi oldum karnıma bakmak içimden gelmezken şuan karnımı seviyorum okadar güzel olduki umarım sizde faydasını görürsünüz.ha buarada selülit derdinizide ortadan kaldırıyor inanın bana ben yaşayan örneğiyimmmmmmm

kızlar bende başladım bgn bu karışıma ilk sayfada konuyu açan arkdşmızın dediği gibi uyguluyom bakalım ne olacak

ben de başlasam iyi olur teşekkürler :)

kızlar şu bal+sirke+ sukarışımı na bgn başladım içtiğim gibi wc ye gidiyorum sizde de öyle oluyormu sanırım zayıflayacam hehehehe

merhaba..benim bir sorum olucak. bu karışımı buzdolabında mı saklamak gerekiyor? dışarıda saklarsak bozulur mu acaba?? ya ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum dolaba koyma gibi bi imkanım yok.ne yapabilirimm?? şimdiden teşekküler..

arkadaşlar bende deneyeceğim ama ben kahana hapını merak ediyorum kullanan arkadaşlar varsa yazsınlar lütfennnnnnnnn

ARKADAŞLAR ÇOK AMA ÇOK RİCA EDİYORUM ELMA SİRKESİNİ DÜZENLİ KULLANANLARI UYARMAK İSTİYORUM;elma sirkesi oldukça keskin bir içecektir,sakın fazla kullanmayın mide delinmesine kadar gidebilecek sıkıntılar doğurabilir gün içinde iki tatlı kaşığını geçirmeyin derim, ben 1 seneye yakındır bu karışımım içiyorum sadece sabah aç karnına,her sabah bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı elma sirkesi vede bir kaç damla limon bir bardak ılık suya bende harikalar yarattı...ama halaaa düzenli olarak devam ediyorum cildim güzelleşti,hergün yaptığım karın egzersizleriylede inanın hiç doğum yapmamış gibi oldum karnıma bakmak içimden gelmezken şuan karnımı seviyorum okadar güzel olduki umarım sizde faydasını görürsünüz.ha buarada selülit derdinizide ortadan kaldırıyor inanın bana ben yaşayan örneğiyimmmmmmm

canim sadece sabah ac karninami ictin aksam icmedinmi?kilo vermek icin sadece sabah yeterlimi ?a.s.

kızlar ya kullnıpta ii sonuç alanlar
sirkenizin markası ne bide sarı elmamı kırmızı elme sirkesimi aldınız piyasaçok marka var ve fiyatlarda çok farklı ya yardımsı olursanız çok sevinirimm

bende yapcam bende :) bakalım sonuç ne olacak selülitede faydası varmış en çok o ilgimi çekti.hadi bakalım bugün 28 ekim bir ay sonra neler olacak acaba :)))

ben dün başladım.ılık suya 1,5 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı kadar da bal atıyorum.yemeklerden sonra içiyorum.hemen üstüne içiyorum yemeğin.doğru mu acaba.bide soğuk mu denesem diyorum.sonuç alanların çoğu nasıl içti.off delircem.bıktım bu kilolardan...

Back