• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

elma sirkesinin cok faydali hic bir yan etkisi olmadigi soyleniyo,,,,ama bide mideye zarar vermesin diyosunuz...........anlamadim arkadasim gunde 3 defa iciyo zararlimidir yani,,,,

şimdi arkadaşım bu ballı sirkeli su mideye zarar vermiyo ama önceden midende bi hasarın varsa mesela gastrit ülser çeşitli yırtık çatlak yara vs.. işte böylelerine sirke zarar veriyo bu yüzden de kullanmasalar iyi olur deniyo anladınmı şekerim? kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

denemek lazım duymustum bende elma sırkesının faydalarını ınsallah gorurum faydasını

arkadaşlar ben bide şunu keşfettim kilo olarak çok fazla gitmese bile fiziksel olark inceliyosunuz yağları erittiği için ben 3kilo verdim ama etrafımdaki insanlar daha fazla vermiş olabileceğimi söylüyolar ve şaşırıyolar beni görünce demek istedğim şu ki tartıya çıkıp bi değişiklik göremzseniz umutsuzluğa düşmeyin

maviyeşil arkadaşım bende sana katılıyorum ben arife gününden beri yapıyorum çok faydasını gördüm daha dartılmadım son durum nedir bilmiyorum ama her şeyden öte sağlık için çok faydalı mide sorunu olmayan arkadaşlar faydalarını okun derim

maviyesil kac ayın sonunda yağlar gitti
ben 7.gün ama hala göbekte bi farklılık göremiyorum
yediklerimede dikkat ediyorum öyle seker cikolata gibi seyler yemiyorum ama
hala birdeğisiklik fark edemedm

kızlar bende bugün başladım işşallah faydasını görürüm görürürsem mutlaka yazıcam görenlerde yassın okuyalım motive oluyo insan bayyyyyy

kızlar sabahları aç karnına bal+limon+ılık su acaip bağırsak çalıştırıyo hele üstüne bide egzersiz yapınca o kadar rahatlıyosunuzki tavsiye ederim diyetteki arkadaşlara çünkü diyette sindirim sorunu yaşıyor olabilirsiniz...

slm arkadaşlar ben arife gününden beri içiyorum sirkeli karışımı inanın önüme gelene de tavsiye ediyorum kısaca kendimde hissettiklerimi yazayım ilk hafta pek bi fark göremedim ve bende aşırı kabızlık vardı ilaçta kullanıyorum onunda yan etkisi kabızlık yapıyor ama sirkeli karışımı bir hafta geçtikten sonra günde üç kere neredeyse wc ye gidiyorum ben geceleri uyuma zorluğu cekiyordum ama artık yattığım gibi uyuyorum sabahları yataktan kalkamazdım şimdi 7 8 gibi gayet zinde neşeli bir şekilde kalkıyorum günde üç kere kesin içiyorum genelde aç içmeye özen gösteriyom ama gezmeklerde olmuyor eve gelince yine de içiyorum üçkere kesin içiyom yani ve şunuda belirteyim peygamber efendimin s.a.v tavsiye ettiyse muhakkakki faydası vardır ve yabancı bilim adamları sirkeyi keşfetmişler hapını çıkartmışlar ben sirkeyi çok araştırdım isterseniz araştırın inşallah faydalı olabilmişimdir sabredin derim bir rahatsızlık vermiyorsa

Ahmet maranki den duymuştum ben bikaçkere.sabah aç karnina bir bardak ama su sicak olacak birde gece yatmadan önce yine sicak suyla 1 haftada çok değişiklikler olur şaşirirsiniz diyordu bende 3 gündür içiyorum bakalim yağlari atacakmiyim.

slm arkadaşlar uhuvvet evet cnm efendiler efendisi peygamber efendimiz s.a.v elma sirkesi için

Peygamber Efendimiz (sas) birkaç hadîs-i şeriflerinde sirke hakkında (üzüm veya elma ayrımı yapmadan) "Sirke ne güzel katıktır. Allahım! Sirkeyi bereketlendir. Çünkü sirke benden önceki peygamberlerin katığı idi. İçinde sirke bulunan ev fakirleşmez." buyurmuşlardır. Nitekim daha sonra gelişen İslâm tıbbına dev eserler veren başta İbn-i Sînâ olmak üzere, birçok ilim adamı sirkenin özelliklerinden bahsederler.

kısaca tekrar ben nasıl kullandığımı anlatayım ben aç karnına iki tatlı kaşığı bazen daha fazlada koyduğum oluyor sirke bir tatlı kaşığı bal ılık su şeklinde günde üç kere içiyorum faydalı olmuşumdur inşallah

slm arkadaşlar uhuvvet evet cnm efendiler efendisi peygamber efendimiz s.a.v elma sirkesi için

Peygamber Efendimiz (sas) birkaç hadîs-i şeriflerinde sirke hakkında (üzüm veya elma ayrımı yapmadan) "Sirke ne güzel katıktır. Allahım! Sirkeyi bereketlendir. Çünkü sirke benden önceki peygamberlerin katığı idi. İçinde sirke bulunan ev fakirleşmez." buyurmuşlardır. Nitekim daha sonra gelişen İslâm tıbbına dev eserler veren başta İbn-i Sînâ olmak üzere, birçok ilim adamı sirkenin özelliklerinden bahsederler.

kısaca tekrar ben nasıl kullandığımı anlatayım ben aç karnına iki tatlı kaşığı bazen daha fazlada koyduğum oluyor sirke bir tatlı kaşığı bal ılık su şeklinde günde üç kere içiyorum faydalı olmuşumdur inşallah

Slm lubabe,
bu guzel hadis-i serif i bizimle paylastigin icin tesekurler...
a.s.
bende senin gibi iciyorum ama 2 kere.bence faydasi var suan 9 gun oldu diyet de yapiyorum.1 ay sonra butun farklilari yazmayi dusunuyorum.cunku bir ay da anca anlasilir faydasi.

sevgiler herkese:1hug:

İbrahim Saraçoğlu bu önerisiyle diyette olan ve form tutmak isteyenlerin işini kolaylaştıracak.Zira diyet yapanlar için altın niteliğinde bir zayıflama önerisi var.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’na göre yemeğe oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz.

Dere otunu özellikle zayıflamak isteyenlerin ve diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusana fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz.

Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu

Back