Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım iki gündür içiyorum sanırım bununla beraber yediğimizede dikkat edicez herhaldeOsmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.
FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
lubabe arkadaşım sen ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin yazarmısın
bişey değil aysima arkadaşım ben 5 gundur gnc nin thermolegıc formula hapına başladım metobolizma hızı için yararlıymış bir üye bunla zayıflamış bende broşür almıştım netten artaştırdım yıne bu sitede bir bayan çıktı o zayıflamış doktor önermiş yan etkisi şu an yok yararsa herkese duyurucam sabahları tere yutuyorum dur bakalım göbek bir gitse zil takıp oynıcam tek sorun o yaaaaaaa hamile gibi
arkadasim yaklasik 2 aydir rejim yapiyo ve 6 kilo verdi...........cok spor ve dengeli beslenme ile..........
bu formulu gorunce bi deniyim nasi olsa zararida yokmus dedi..........
bi sise icmis dun telefonda konustumda bu formulle 2 kilo aldigini soyledi sok oldum....vucudu su toplamis.....
yani herkese her bunyeye yaramiyo bu formul.........
ben sunu anladim en iyi diyet
az yemek
cok spor ....otesi yok.........
nasıl yani bi şişenin tamamını bi günde mi içmiş?:1shok: ya ben 2-3 gündür yapıyorum gayet yararlı bişe bence düzenli tuvalete çıkarıyo beni bide midem sürekli faaliyet halinde sırnaşık şey :sm_cool: neyse doğrudur tabi herşey her bünyeye gitmez kaydirigubbakcemile2
yok canim 2 haftada 1 sise, denildigi gibi her yemekten sonra............. ama sonuc husran...