Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

dondurma artık midede.çok da güzeldi ya.doyamadım tadına. karnım acıyana kadar mekik çektim sonrasında şimdide sirkeli suyumu içicem.

benm de dayanamadığım tek şey dondurma:KK52: o yüzden kalsiyum ihtiyacı deyip kandırıyorum kendimi afiyetle yiyorum:KK36: sana da afiyet olsun:KK56: arada yemekten bi şi olmaz o kadar hakkımız da olsun ama:KK1:

Cesaret edemiyordum fakat yaz tatiline kadar 5 kilo vermem gerektiği için artık bu akşam başlıyorum.
Tadı çirkin bile olsa deneyeceğim.
57 kiloyum bakalım ne olacak :)

benm de dayanamadığım tek şey dondurma:KK52: o yüzden kalsiyum ihtiyacı deyip kandırıyorum kendimi afiyetle yiyorum:KK36: sana da afiyet olsun:KK56: arada yemekten bi şi olmaz o kadar hakkımız da olsun ama:KK1:

haftada bir yapmak lazım bunu.bide hiç kilo veremediğimi görürsem üzülürüm.yarın 1 hafta olucak tartılıcam

haberdar edersin beni:)) ben de 57,5 olarak gittim iki gün yedim içtim bu sabah tartıldım 57,7 çıktı:)))) olucak bu iş:KK52:[/QUO
ederim tabi canım.63.3 tüm bakalım ne olmuş.kendimi iyi hissediyorum ama.havalara girdim falan sanki çok kilo vermişim gibi gaza geldim.yarın hüsrana uğramam inş:)))))

haberdar edersin beni:)) ben de 57,5 olarak gittim iki gün yedim içtim bu sabah tartıldım 57,7 çıktı:)))) olucak bu iş:KK52:[/QUO
ederim tabi canım.63.3 tüm bakalım ne olmuş.kendimi iyi hissediyorum ama.havalara girdim falan sanki çok kilo vermişim gibi gaza geldim.yarın hüsrana uğramam inş:)))))

öyle olunca da çok kötü oluyo bee:))) ama inşallah vermişsindir:KK34: boyun kaç canım senin???

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
haftada 1 kg bence çok iyi ki hem de sağlıklı:)) ohh sefamız olsun oturduğumuz yerden kilo veriyoruz daha ne isterim bee:KK53: e o zaman aynen devam:KK52:

devam tabi canım.bütün sayfaları okudum açıkcası tedirgin olmuyo değilim kimisi kesinlikle içmeyin diyo.hadi hayırlısı umarım bişey olmaz.benim mideme hiç dokunmuyo hiç bi şikayetim yok şimdilik.1 hafta sonra tekrar tartılcam.sen verebildinmi hiç canım?ne zaman tartılıcaksın?

devam tabi canım.bütün sayfaları okudum açıkcası tedirgin olmuyo değilim kimisi kesinlikle içmeyin diyo.hadi hayırlısı umarım bişey olmaz.benim mideme hiç dokunmuyo hiç bi şikayetim yok şimdilik.1 hafta sonra tekrar tartılcam.sen verebildinmi hiç canım?ne zaman tartılıcaksın?

ben geçen içtiğimde bi kilo farketmişti işte ama şimdi yeni başlayalı iki gün olduğu için daha tartılmıyorum, biraz daha geçsin öyle tartılcam. şimdi veremediğimi görürsem salarım kendimi o da olmaz tabi:))) benim de mideme dokunmuyo, bence aşırıya kaçmadığımız sürece bi şi olmaz ya hadi hayırlısı:)))

ben geçen içtiğimde bi kilo farketmişti işte ama şimdi yeni başlayalı iki gün olduğu için daha tartılmıyorum, biraz daha geçsin öyle tartılcam. şimdi veremediğimi görürsem salarım kendimi o da olmaz tabi:))) benim de mideme dokunmuyo, bence aşırıya kaçmadığımız sürece bi şi olmaz ya hadi hayırlısı:)))

salmak yok.ya benim boğazımda rada bir tıkanıklık olmaya başladı.kafama takılmıyo değil niye oluyo diye

bişiy sorcam ksır köfte vb bulgurlu turler sizce kilo aldırırmı ( aşırı değil tabii) :KK37:

aşırı değilse okadar etkilemez canım,heleki öğle öğününde yersen bişeycik olmaz,,pirinçli yiycekler yerine bulgurlu tercih etmen doğru karar yani açıkcası rahat ol:KK34::KK56:

ppeki bu elma sirkesinin taddı süte geçermi acaba ben emziriyorum bazıları sütün tadını değiştireceğini ve bebeğin sütü içmek istemeyeceğini söylediler ama emziren annelerde varmı acaba aranızda

canım emziren bazı anneler vardı duyduğum,bebeklerinin emmeye devam ettiğini söylemişler ve kilolarınıda etkilememiş bebişlerin,karar senin,bi hafta denersin,baktın bebek hala emiyo,bi tuhaflık yok devam edersin aksi olursa bırakırsın,,aman haa midende sorun varsa kullanmaa:KK20:
bide fazla sirke katma 1bardak suya 1tatlı kaşığı yeter sana inşallah bişey olmaz emmede:emir_bebek::nazar:

X