Yediklerine dikkat ediyor musun?
Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor ya ilk 1haftada vermiştim 1kilo kadar daha sonra devam edemedim içmeye 1aydır düzenli içiyorum ama hiç veremedim ya bundanda ümidi kestim dünden beri içmiyorum
kısa sürede mucize beklemek yanlış canım ben geeçen ay yediklerime dikkt etmememe rağmen 1 kilo verdim,kilo veremesen de yağ yakımını hızlandırır,metabolizmanı çalıştırır,sayısız yararı olan bir şeyi bırakma bence.[/QUO
teşekkürler yeniden başlıyorum içmeye yediklerimede daha fazla dikkat edeceğim en az bi 7kilo versem çok güzel olacak...hangi sirkeyi kullanayım öneriniz ne ben f...rs..n kullanıyorum başkamı önerirsiniz
kısa sürede mucize beklemek yanlış canım ben geeçen ay yediklerime dikkt etmememe rağmen 1 kilo verdim,kilo veremesen de yağ yakımını hızlandırır,metabolizmanı çalıştırır,sayısız yararı olan bir şeyi bırakma bence.[/QUO
teşekkürler yeniden başlıyorum içmeye yediklerimede daha fazla dikkat edeceğim en az bi 7kilo versem çok güzel olacak...hangi sirkeyi kullanayım öneriniz ne ben f...rs..n kullanıyorum başkamı önerirsiniz
fersan kullanıp memnun kalanlar vardı topikte canım ama ben deneyemedim hiç, hep de kemal kükrer kullandım,zayıflama gibi sorunum yok ama vücuumdan yağ atmak istiyorum,şişkinliimi alıyor, bu da faydalı olduğuna işaret
ben elma sirka esini bir su bardağı suya 5 tatlı kaşığı karıştırıp sıcak su tabi içiodum 1 ayda 4 kilo verdim ama dediğim gibi midem rahatsızlandı
öyle bir kural sadece egzersizlerde vardır canım kasları dinlendirmek için.elma sirkeli karışımda ara vermemek daha iyi.fersan marka kullananlar vardı en güzeli doğalını bulabilmek ama o da çok mümkün değil.ben de yeni başladım sabahları aç karnına 1 hafta boyunca bir bardak içtim midem biraz alışsın die ama bu hafta bir sabah bide gece olmak üzere 2 bardağa çıkartcam, ben balı içine koymuyorum önce bir çay kaşığı bal yiyip daha sonra elma sirkeli suyu içiyorum, sormak istediğim ben fersan marka elma sirkesi kullanıyorum acaba o da zayıflatırmı yoksa boşyere mi içiyorum?????
bir de 6 gün kullanıp bir gün ara vermeniz gerekiyor die bişey duydum doğru mu acaba???
şimdi hazırlayıp içtim benda katıldım aranıza insallah düzenli içmeyi basarırım bende 71 den 60 düşmem lazım benimde hamile kalmayı düşünüyom cunkü.daha ilkindeki kiloları veremezsem benim işim biter.insallah istediğim gibi veririm ne kadar iyi olur.herkes tok karnına mı içiyo ilk tarifi veren aksam tok içmişte tok içip faydasını grnler varmı
yarın sabahtan bende başlayacağım. zayıflama kemerini de kullanmaya başladım, bugun şiştimm şiştim yedim herşeyi, sonra yine pişman oldumaman 4-5 kilo verrm diye diye bir de bakmışımki tartıya karar verdimm ama aç karnına mı tok karnına mı içeceğime krr veremedim hep farklı şeyler
öyle bir kural sadece egzersizlerde vardır canım kasları dinlendirmek için.elma sirkeli karışımda ara vermemek daha iyi.fersan marka kullananlar vardı en güzeli doğalını bulabilmek ama o da çok mümkün değil.
diyetle beraber yürütürsen güzel kilo verirsin.ilk tarif tok karna ama çoğu sitede de aç karna yazıyor.özellikle sabah aç karna içmek metabolizmayı hızlandırıyor.ikisini de bir dene
sabah aç karna,gece de yatarken içmen yeterliyarın sabahtan bende başlayacağım. zayıflama kemerini de kullanmaya başladım, bugun şiştimm şiştim yedim herşeyi, sonra yine pişman oldumaman 4-5 kilo verrm diye diye bir de bakmışımki tartıya karar verdimm ama aç karnına mı tok karnına mı içeceğime krr veremedim hep farklı şeyler
bende öyle yaptım sabah aç aksam tok ne olur nolmaz dedim ihmale gelmesin sende cok sağol:::::)
öyle bir kural sadece egzersizlerde vardır canım kasları dinlendirmek için.elma sirkeli karışımda ara vermemek daha iyi.fersan marka kullananlar vardı en güzeli doğalını bulabilmek ama o da çok mümkün değil.
sabah aç karnına bide yatmadan önce bir bardak ılık suyla içmeye başladım henüz yediklerime dikkat edemiyorum çünkü yemek yemeyi çok seviyorum ama onu da azaltmam lazım artık
kaç kilo vermeyi düşünüyorsun?