- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.
FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
ya benim elma degilde uzum sirkem var evde onunla olmazmi? :26:
Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştıryo hemde fazla yağları eritiyo ben denedim ve faydasını gördüm.
FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.
elma sirkesinin yaglari yakma ozelligi varmis canim, onunbile gercegi olmasi gerekiyomus, bende buradaki turk marketinden almistim bir aydir kullaniyorum zayiflamada pek etkisini gormedim gibi, belki biraz daha kullanmam gerek bilemiyorum.ama devam edicem biraz daha.
acaba fransiz magazalarinda varmidir peki canim? sanki leclerc de gormstum ben ama bilmiyorum
ben pro-inter'den almistim canim.fransiz marketinde var mi bilmiyorum hiç dikkat etmedim.
ben pro-inter'den almistim canim.fransiz marketinde var mi bilmiyorum hiç dikkat etmedim.
ya ben 1 aydır içiyorum gece yatarken birde kahvaltıdan sonra hiç kilo veremedim bir kabızlık sorunuma iyi geldi devam ediyorum ama aç karnınamı içsem acaba
sabah aç karna içilen metabolizma hızlandırmada çok etkili,sabah aç karna ve gece yatarken dene bence.
teşekkürler birde öyle deneyim bakalım nasıl olacak birde çok sıcakmı içilecek ılıkmı
ya ben hiç kilo veremiyorum üstüne bide kilo aldım 1kilo kadar niye ama herkeste işe yarıyorda bende niye yaramıyor
arkadaşlar herhangi biyerden aldığımız herhangi bir elma sirkeside aynı işlevi görürmü yapanlar?
elma sirkesinin cok faydasini gördüm halende devam ediyorum..özzeliklede yemeklerden sonra midemi iceri cekerek yürümek zorunda kalirdim daha dogrusu! elma sirkesiyle karnimdaki siskinlik gitti yemeklerden sonra iciyorum ben! kilo verme konusunda ise yararmi bilmiyorum ama aldirmiyor sanki ben kendimden öyle anladim sonuc olarak..yani kilo verdiriyormu tam birsey net birsey diyemiycem! ama aldirmiyor kilo en azindan onu diyebilirim!
AYRICA PÜF NOKTA ELMA SIRKESINDE; dogal olanini bulmaya calisin! yani yada güvendiginiz bir markayi alin..cünki ben 2 aydir düzenli olarak kullaniyorum..ve siradan bir marka aldim bir keresinde ucuz diye..ve mide agrisindan kivrandim resmen ne katilarsa icerisine! ama güvendigim markalar var kühn... vs gibi.. bunlarin bir zararini görmedim aksine faydasini gördüm..sadece 2 aydir edindigim tecrübeden bunlari söyleyebilirim..