Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Elma sirkesi kürüne ben de dün başladım. Sabah ve akşam (akşam yemeğinden 5 saat sonra kadar) sıcağa yakın suyun içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal katıyorum. 1.5 aydır beşi bi yerde çayı içiyordum, yediklerime de dikkat ederek 1.5 ayda 5 kilo verdim. şimdi beşi bi yerdeye 10gün ara verdim o arada da elma sirkesi kürü uygulayacağım. Umarım hepimiz zayıflarız :KK3:

çooookk mutluyum 3 kilo vermişim :) ben zayıflayamıyorum diye düşünüyodum ama bugün tartıldım 3 kilo vermişim ve herkes bana sen zayıfladın diyordu ben de daha kilo veremedim diyodum ama başarmışım zayıflamışım :)

slm arkadaşlar bende 2 gündür sirke içmeye başladım 1 su bardagı sıcaga yakın suya 1 tatlı kaşık sirke 1 çay kaşıgı bal koyup yudumyudum içiyorum faydası olursa burada paylaşırım

çooookk mutluyum 3 kilo vermişim :) ben zayıflayamıyorum diye düşünüyodum ama bugün tartıldım 3 kilo vermişim ve herkes bana sen zayıfladın diyordu ben de daha kilo veremedim diyodum ama başarmışım zayıflamışım :)

ne kadar zamandır kullanıyorsunuz

:KK9:
Sayfanın başından beri okudum :)
Benim kilomda sorun yok aslında çok abes durmuyor.
Ama İşim dolayısıyla sürekli oturuyorum.Göbek ve yanlarım pırtlıyo.1.67 boyundayım.Şuan 60 kg yum.Kilolarımla bir sıkıntım yok aslında.Çünkü boyum uzun olduğu için giydiklerim yakışuyor.38 beden giyiyorum.Bendeki sıkıntıda yan ve karın göbek yağlarım.Dikkatimi çeken Bazı arkadaşlarım göbek ve bellerinin ncellidiğini söylüyor.Çoğunuz aynı etkiyi Gördünüz mü.

benimde başlayalı bir hafta oldu 71.7 den 70.9 gösterdi tartı ilk 3 gün içinde.şimdilerde bir değisiklik yok ama bedenimin toparlandığını hissediyorum.bir sıkılasma var.haftada 2 kezde kosu bandına cıkıyorum insallah bir ay dayanırım .ben cok cabuk sıkılan bir insanım hemen sonuç istiyorum.bir hafta bile zor dayandım.arada bir forumu acıp yazdıklarınızı okuyor moral buluyorum.kendi kendime diyorum dayan bak herkes zayıflıyor.insallah hep beraber zayıflıcaz kızlar.forma yazıp katılan herkese kendi adıma tesekkurlerrrrrr.

diyet ve spor da yapmış mıydın ?

zaten çok oturan bi insan değilim matematik öğretmeniyim sürekli ayaktayım onun etkisinin olduğunu düşünüyorum, ama yediklerime çok dikkat etmedim diyet yapmadım hatta gece 11lerde künefe yiyebilen bir insanım :) ama kilo verdiğimi görünce şimdi yadiklerime dikkat etmeye çalışıyorum:)

:KK9:
Sayfanın başından beri okudum :)
Benim kilomda sorun yok aslında çok abes durmuyor.
Ama İşim dolayısıyla sürekli oturuyorum.Göbek ve yanlarım pırtlıyo.1.67 boyundayım.Şuan 60 kg yum.Kilolarımla bir sıkıntım yok aslında.Çünkü boyum uzun olduğu için giydiklerim yakışuyor.38 beden giyiyorum.Bendeki sıkıntıda yan ve karın göbek yağlarım.Dikkatimi çeken Bazı arkadaşlarım göbek ve bellerinin ncellidiğini söylüyor.Çoğunuz aynı etkiyi Gördünüz mü.

hani simit derler ya yanlardaki yağlar ve göbekteki yaglar.benim sıkıntım da özellikle bu :KK43:( ne yapsam iyi gelir acaba

bende bugün yarım litre ılık suya elma sirkesi ve bal koydum içtim gündüz gayet memnun kaldım devam ederim inşallah:KK16:

bende 1 ay oldu kullanıyorum bu karışımı :KK70: etkisi var bence ama diyetle beraber olursa 4 kılo verdım sanırsam ama daha cok vermem gerekkk:KK70:

ben hala yemek yemeyi seviyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama çok acıkıyorum acaba iştah kesen karışımlar da var mı?

ben hala yemek yemeyi seviyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama çok acıkıyorum acaba iştah kesen karışımlar da var mı?
mesela bende bu karısım tokluk hissi yaratıyor bide yesil cay içtikten sonra birşey yiyesim kalmıyor:):)

dün bir diyetisyen vardı tvde. elma sirkesi mideye zarar verir onu içeceğinize gece elmayı soyun kabuğunu sıcak suyun içine koyun sabah aç karna için daha çok işe yarar dedi.

peki poşet yeşil çaylar da aynı etkiyi yaratır mı yoksa mutlaka doğal mı olması gerekiyor?

ben kesinlikle dogal olanını demlıyorum cünkü daha iyi tat olarakta:KK70: ve ben bunlar sayesinde 4 kilomdan kurtuldum halende devam ediyorum bakalım..

Son düzenleme:
slm kızlar bende bu karışımı 1 haftadır yapıyorum ama henüz bir değişiklik olmadı. çook üzgünüm neden bende işe yaramadı acaba :KK43:

ben kesinlikle dogal olanını demlıyorum cünkü daha iyi tat olarakta:KK70: ve ben bunlar sayesinde 4 kilomdan kurtuldum halende devam ediyorum bakalım..

canım 4kilodan ne kadar zamanda kurtuldun,ben sirkeyi bıraktım:KK31: açkarnına mide hapı kullanıyorum çünkü,,neyse ben devamlı sallama yeşil çay içmişimdir aylardır,bikez doğal almıştım,bidahada ddenk gelmedi işte,bugün liptonun yeşil çayını aldım,günde 2bardak bundan,2bardakta bi,beriye çayından içicem,baş ağrısınada çok iyi geliyomuş biberiye,kaçgündür içiyorum,,bakalım 3hafta devam edin diyolar,,4kilovermem gerek 9nisana kadar,sabah akşam nesfite başladım 1hafta önce,bilmiyorumki dahafazla kilo vermem bünyem kaldırırmı,168 boyum,herkez çok kızıyo yeter artık sağlığından olcan diye,ama 55 olmam gerek,yokmudur 168 boy 55 kilo olan,:KK25:ekstra ne yapmam gerek şaştım kaldım,denemediğim çay yağ kalmadı artık,hepsini aynı gün içinde tüketmekte çok zorluyo ama,çok az zamanım kaldı:KK14:

X