Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

diyette yapıyormusun yoksa sadece bu karışımımı içiyorsun?
diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. ekmeği mümkün olduğu kadar az yiyorum. 5 kilo fazlam var bir türlü kurtulamadım. başım dertte yanii

cnm ben yaklasık bir ayda verdim.ama bende cok düzenli bi diyet yapamadım arada cok bozdum ben sallama içemiyorum etki olarak ne gibi farkları var dogaldan acıkcası bilmiyorum.Buarada boyu senın gıbı olan bırı 55 benım ablam

diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. ekmeği mümkün olduğu kadar az yiyorum. 5 kilo fazlam var bir türlü kurtulamadım. başım dertte yanii

yani ben diyet yapılmadan bu karışımla kilo verileceğine inanmıyorum açıkcası boğazdanda biraz kısmak gerek sanki ben her hafta 1 kilodan fazla verdim yani öyle haftada 3 4 kilo vermedim

biliyodum işteeepeki ablanın çok zayıf çırpı gibi bi halimi var,yoksa gayet iyimi görünüyogerçi mankenlerden olsun ünlülerden olsun çok gördüm 170boya 55 kilo olan gayet hoş görünüyolar,
benimkızdığım şuan her gören çok zayıflamışsın zaten daha nerene vercen kötü durur vs.diyeenler,,hele kendi ablamda 166boy 53 kilo,ama benimi çekemiyo napıyo daha fazla ne uğraşıyosun,şuna bak yüzün iyice gitti daha fazlası yakışmaz sana falan diyoee kendine bak sen diyemiyorum sana bişey olmuyosa banada olmaz diyede düşünüyorum kendikendimebence haftada 1kilodan fazla vermek süper en iyisi zaten,bende geçen yıl zayıflamaya kararverdiğim zaman her hafta en az 1kilo veriyodum,hatta 2.4 kg verdiğimi bile hatırlıyorumama son kalan kilolar hep zor olur bunu biliyorum,ya bide benim öyle 1ay gibi bisüremde kalmadıki 4kiloyu birayda veriyim:26::26:
yani ben diyet yapılmadan bu karışımla kilo verileceğine inanmıyorum açıkcası boğazdanda biraz kısmak gerek sanki ben her hafta 1 kilodan fazla verdim yani öyle haftada 3 4 kilo vermedim
evet canım,boğazı kısmadan sırf karışımlara güvenerek kilo verilmez
ben 6ay boyunca eksiksiz içtim bunu,ama hiç yediklerime dikkat etmedim,normal yaşadım hiçbişeyden kasmadımve bunun sayesinde hiç kilo alamdım,aksine 3-4 kiloda vermişimşu iddaa işim bitsin,ilaçlarm bitsin,gelcek ay yine normale dönücem kasmadan herşeyi yiycem,bu karışımada başlıycam genedengelemeyi bildikten sonra herşeyi yesende kilo almazsınız bunu unutmyın

ablam hatta yazın 53 filan olmustu annem hiç begenmiyordu yani cevredekiler biraz baskı yapıyordu tabı ama bence sen 56 57 ol yeterlı kı bunuda o dedıgın zamana kadar yaparsın.ya bu karısımı normalde yaparsan uzun vadede sonuc alırsın benım dedıdıgım hem kısa vadede sonuc beklıyorsan hemde yemek yıyorsan zor verılıyor tabı kısıden kısıye degısır bende asla kılo verme olmaz cok zor veren bırıyım

ben bir ayda bu karışımla 3 kilo verdim ama şu boğazımı kısamadığımdan daha da veremiyorum, allahım neden yemek yemeyi bu kadar çok seviyorum

bres yalnız benim tartıda tam 55. en azından küsür olarakta 5i görmem gerek 55.5yani,eşim 56ya bile razı olmadı,ne sinir bi adam buyaa,geçen aylarda yine girmiştik bana 1ay süre vermişti,57e düşersen .....demişti ve ben 60kiloyduum 58 bile olamamıştım,şimdi gelmiş 55 olo 1ayda diyor,yine 60.5le başlamıştım 9martta ama bu sefer 58i gördüm,bugün 58.3tüm hattaama çok kısa bi sürem kaldı,şok diyetleride yapamıyorumki neyle çabuk kilo versem bilmiyorum,,
53te çok zayıf oluyomuş artık ablan canımyaa,,ben 55te kalmam zaten ideal kilom 59.6çıkıyo,bunu eşimde biliyo ve bile bile 55e inersen diye şart koştu,kabul etmedim önce sen kendine güvenmiyosun demek diyince gaza getirdiiallah kolaylık versin hepimizee

hehehehhe aynı şeyleri yaşıyoruz bakalım ben daha devam ediyorum mesela 2 gündür neler yemedimkiii offfffffff suçluluk duygusu cok kötü

ben bu karışımın faydasını oldukça gördüm.ilk başladığımda 59 kilo filandım boyum da 1.65 olunca baya baya belli ediyordum.ama sabahları sadece bu karışımı yapmam ve azıcık sporla 56 kiloya düştüm 1 ayda.şu anda spor filan yapmıyorum ama kilo da almıyorum yediklerime dikkat ediyorum tabii ama şunu söyleyebilirim iştahı çok güzel kapatan bir karışım o yüzden diyette olsam da olmasam da kilo almamak için devamlı kullanırım gibi görünüyor

hehehehhe aynı şeyleri yaşıyoruz bakalım ben daha devam ediyorum mesela 2 gündür neler yemedimkiii offfffffff suçluluk duygusu cok kötü

ben şuanda kocaman bir karadutlu magnum yiyorum :) yerken güzel sonrası vicdan azabı

ben şuanda kocaman bir karadutlu magnum yiyorum :) yerken güzel sonrası vicdan azabı

yok ben öyle seylerden vazgectim ya artık zayıflayınca diyp kandırıyom kendimi bende 1.65 boyundayım ve 64 kiloyum 58 olmak istiyommm yaaaaa...

yok ben öyle seylerden vazgectim ya artık zayıflayınca diyp kandırıyom kendimi bende 1.65 boyundayım ve 64 kiloyum 58 olmak istiyommm yaaaaa...

ben de 173 boyundayım 68 kiloyum ben de 60 olmak istiyorum ama bu boğazla mucize gibi görünüyo açlığa dayanamıyorum

ben bir ayda bu karışımla 3 kilo verdim ama şu boğazımı kısamadığımdan daha da veremiyorum, allahım neden yemek yemeyi bu kadar çok seviyorum

merhaba. ne kadar zamanda verdin canım bu kiloyu ya neden ben veremedim anlamıyorum çok düzenli içiyorum aslında:2:

anladım. darısı başına inşallah yaa.

aminnnn:2: erkeklerin bu 55 kilo takıntısı nedir anlamadım?. bende aynı dertten muzarip bir haldeyim 59 kiloyum ama eşin 55 ol diye tutturuyor. bende hırs yaptım. illaki vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…