çooookk mutluyum 3 kilo vermişim :) ben zayıflayamıyorum diye düşünüyodum ama bugün tartıldım 3 kilo vermişim ve herkes bana sen zayıfladın diyordu ben de daha kilo veremedim diyodum ama başarmışım zayıflamışım :)
ne kadar zamandır kullanıyorsunuz
1 aya yakın içiyorum bütün arkadaşlarım da farketmiş kilo verdiğimi acaip motive oldum bırakmayı düşünüyordum işe yaramıyor die ama şimdi hiç bırakmam :)
diyet ve spor da yapmış mıydın ?
Sayfanın başından beri okudum :)
Benim kilomda sorun yok aslında çok abes durmuyor.
Ama İşim dolayısıyla sürekli oturuyorum.Göbek ve yanlarım pırtlıyo.1.67 boyundayım.Şuan 60 kg yum.Kilolarımla bir sıkıntım yok aslında.Çünkü boyum uzun olduğu için giydiklerim yakışuyor.38 beden giyiyorum.Bendeki sıkıntıda yan ve karın göbek yağlarım.Dikkatimi çeken Bazı arkadaşlarım göbek ve bellerinin ncellidiğini söylüyor.Çoğunuz aynı etkiyi Gördünüz mü.
mesela bende bu karısım tokluk hissi yaratıyor bide yesil cay içtikten sonra birşey yiyesim kalmıyor:):)ben hala yemek yemeyi seviyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama çok acıkıyorum acaba iştah kesen karışımlar da var mı?
mesela bende bu karısım tokluk hissi yaratıyor bide yesil cay içtikten sonra birşey yiyesim kalmıyor:):)
peki poşet yeşil çaylar da aynı etkiyi yaratır mı yoksa mutlaka doğal mı olması gerekiyor?
diyette yapıyormusun yoksa sadece bu karışımımı içiyorsun?slm kızlar bende bu karışımı 1 haftadır yapıyorum ama henüz bir değişiklik olmadı. çook üzgünüm neden bende işe yaramadı acaba
ben kesinlikle dogal olanını demlıyorum cünkü daha iyi tat olaraktave ben bunlar sayesinde 4 kilomdan kurtuldum halende devam ediyorum bakalım..