Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

ben 1hafta olmuştu başlayalı 3günde yarım kilo kadar gitmişti sanki birde şişkinliğe iyi geliyordu sanki 10gündür evde değildim içemedim verdiğm kiloda üstüne eklenerek gelmiş bugün yeniden başlıyacağım

en kısa zamanda alıp ben de başlamak istiyorum

yaza çok az kaldı denemem gerek hemen bakalım bana fayda edecek mi

tecrübelerimiz sizlerle paylaşırım inş kızlar

karışımı bıraktığımdan beri rkarnım acayip şiş,hazım sorunu da yaşıyorum bugün tekrar başladım

ben de dn itibari iel başladım hayırlısıyla ..

dün gece yatarken içtim birde sabah kahvaltıdan sonra içtim

bakalım faydasını görecek miyim

benim 1şise fersan marka sirkem bitti kilo olarak bi eksilme olmadı ama afedersiniz benim kabızlık sorunum vardı ona iyi geldi her gün düzenli çıkmaya başladım ...acaba kilo niye veremiyorum verenler organik sirkemi kullanıyorsunuz bende organikmi alsam acaba ne dersiniz

canım bende kullanıyorum sirkeyi aynı marka. ama balla karıstırmıyorum bal yogun kalorili canım. balsız yap bence. günde iki bardak iç. bi sabah bide aksam yada gece ama ac karnın.

Kabızlık bende de var canım hem de yoğun şekilde.Bu karışım inanılmaz iyi geliyor.emal Kükrer kullanıyorum ben,balla da karıştırıyorum

Kizlar demin et doner yedim valla ( ama salatasindan daha cok yedim bisey olmaz demi az bisey farkeder demi bugun cok iyi gitmistim aksam yemektede co az yedim ama esim yerken dayanamadim nolu bana moral verin cok ihtiyacim var....

Kizlar demin et doner yedim valla ( ama salatasindan daha cok yedim bisey olmaz demi az bisey farkeder demi bugun cok iyi gitmistim aksam yemektede co az yedim ama esim yerken dayanamadim nolu bana moral verin cok ihtiyacim var....

Ben gece 3lerde neler neler yiyorum yediğin çok masıum üzülme canım

arkadaşlar yaklaşık 20 gündür elma sirkesi su karışıma devam ediyorum sabah ve yatarken içiyorum
ve zayıflamaya başladım her gören zayıflamışsın diyor bu kürü zaman zaman 10 in 2 yöntemiyle birlikte yaptım.
ama yediklerime de dikkat ettim bol su içtim ve zayıflamaya başladım .
düşünenelere de tavsiye ederim ama inanarak yapın ben öyle yaptım işe yaradı

Halam bu elma sirkesi balli su sayesinde 10 kg den fazla kilo verdi yanliz mideside mahfoldu reflu hastasi oldu...
1 sene duzenli icti ,sekeri kesti ve gunluk yurudu belki bir senenin sonunda 15-20 kg zayiflamistir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…