Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

bende basladım daha uc gun oldu. yalnız ben ac karnına ıcemıyorum mıdemı bulandırıyo kahvaltıdan sonra ıcıyorum acaba öyle bi faydası olur mu ?
bide ben ılık suya koyuyorum sırkeyi. acaba suyun tamamen sıcak ya da tamamen soguk su olması mı gerekıyo ? yoksa ılık suda olması iyimi ?

:ben normalde bogazına cok düşkün ve sürekli ne yesem diye mutfakta dört dönerdim:KK9::KK9: ama bu sirke gercekten tokluk hissi yapıyor hiç acıkmadım cok güzel yaaaa:KK64::KK64::KK66:

bayanlar elma sirkesi zayıflamanın dışında çok daha başka rahatsızlıklar içinde kullanılıyo benim cildimi görmenizi isterim aynı zamanda 6 aydır hasta olmuyorum bağışıklık sisitemi,m güçlendi tırnaklarım kırılmadan uzuyor saçlarım acaip parladı ama dikkat abatmadan için yoksa miğdenizi hasta edebilirsiniz dozunda kullanırsanız elma sirkesi bir mucizedir ben bir doktor tavsiyesiyle başladım

ya acaba bendemı sorun var , ben içmeye basladıktan berı cok acıkıyorum ve daha fazla yemek yıyorum
ayh delırcem artık bıktım ya kendımdenn :KK43:(

ya kizlar bu kari$im metabolizmami çok hizlandiriyor, ama günde zaten sadece 1 bardak içtigim halde o gün ba$im dönüyor, sizdede oluyormu? $u an sirke kalmadigi için içemiyorum ama her seferinde sabah içiyorum ve gün boyu bir kaç kere ba$im dönüyor :KK43: :KK43: :KK43:

ben bunu diyete başladığımdan beri içiyorum 1,5 ay oldu 8 kilo verdim ama hiç ballısını içmedim sadece sıcağa yakın ılık suya bir çorba kaşıoğı kadar elma sirkesi... Alışkanlık oldu gözümü açarken daha önce onu yapıp içiyorum metabolizmamı hızlandırdığını ve bedenimin dezenfektanı olduğuna inanıyorum ... sirke bir mucize . Bu arada kalori sayımı yöntemiyle diyet yapıyorum bu sirkeli suyu içmesem belki bu kadar iyi ve kolay kilo veremezdim çünkü çok kaçamaklarım oluyor :KK61:

bende 4 gündür diyet ve spor yapıyordum 2 gündürde sirkeli ballı su içiyorum ve 1.5 kilo vermişim cok güzel yaaa ben sirkeyi balsız içemiyorum migdeme dokunuyor daha önceki yıllarda yapmıştım dokundugu için bıraktım ama ballı olması migdem için iyi oldu :))

bende 4 gündür diyet ve spor yapıyordum 2 gündürde sirkeli ballı su içiyorum ve 1.5 kilo vermişim cok güzel yaaa ben sirkeyi balsız içemiyorum migdeme dokunuyor daha önceki yıllarda yapmıştım dokundugu için bıraktım ama ballı olması migdem için iyi oldu :))

4 gunde 1,5 kilo biraz fazla degılmı canım ya :KK53:

degil canım ben hem spora gidiyorum hemde diyet yapıyorumm.gözle görülür fark ediyor gercektenn kendimi hafiflemiş hissediyorumm.

Elma sirkesini 1 haftadir sabah ve aksam yatmadan önce düzenli iciyorum.henüz gram vermis degilim(mucize bekliyoruz ya:KK1: ) normal yemegimi yiyorum dolaysiyla kilo veremedim.benim sormak istedigim elma sirkesini icmeye basladigimda bu yana sabahlari yüzümde asiri ödemle olusuyor.bütün gün bu ödem gecmiyor.acaba elma sirkesi ile alakali bir durummu?

birde ben elma sirkesini soda ile iciyorum icine bal koymuyorum.bununla alakali olabilir mi?

selam kızlar ben aranıza bgn katıldım epeydşr takşp ediyodum ama üye olma cesaretim yoktu int.olan güvensizlkten olsa gerek 3 ay önce doğum yaptım herkes gibi tek derdim kilo kızım küçük diyet yapamıyorum bu elma sirkesi gerçektn işe yarıyomu

bende başka bi yerde okuduğum bu karışıma 1 hafta önce başladım tartıda kaybettiğim 1 kilo olarak gözüksede karın yağlarımda ki toparlanma daha çok dikkatimi çekti. ayrıca gerçekten de tokluk hissi müthiş.

kizlar bende bugun basladim insallah kilo verebilirim... suan 54 kiloyum hedefim 50 kilo yaza dugunum olacak cok sorun ediyorum bu kilolarimi... guzel bi gelin olmak istiyorum zayif ve narin:KK37::KK9:

kızlar bu formülün yanında spor yapanlar var mı? gördüğüm kadarıyla aramızda haftada 2 -3 kilo verenlerde var.

ben 1 mart başladım sirkeli suyu içmeye ama aynı zamanda yediklerimede cok dikkat ediyorum ve 3 kiloya yakın verdim.isteyince oluyor kızlar biraz bogazdan kısın lütfen normalde yediginiz gibi yerseniz sirke sizi zayıflatacak diye beklemeyin:KK60: öncelik diyettttt :)

X