Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Arkadaşlar bölgesel zayıflama için değil dimi bu yöntem? ben kalçalarımdan çok şikayetçiyim kullananlar söyleyebilirmi kalçdada zayiflama oldumu :KK34:

bi cok yorumu okudum ..bugun fersan elma sirkesi aldım..1 bardak ılık suya yarım limon sıktım ve elma sirkesi koydum korka korka içtim ama tadı hoş geldi bana :KK66: bende mi bi tuhaflık var... valla çay diye içerim bunu sabah akşam... gerci yeni içtim..umarm birazdan midem bulanmaya başlamaz..
umarım kilo verdirir ya.. evledikten sonra 5 kg aldım daha cocuk yok bşe yok.. :KK43:

bende kulanıyorum yaklaşık 2,5 aydır diyet yapıyorum bunun 1 ay 35 gününde elma sirkesi kullanmaya başladım faydalı. iştah kapatıyor. şimdi sabah akşam içiyorum.

merhaba arkadaşlar
elma sirke ile bal karışımını denemeye başlayalı iki gün oldu.. boyum 157 cm kilom 94 :KK43:
diyet ile beraber bu karışımı yapmak istiyorum.. günde üç öğün aç karnına bir yemek kaşığı sirkeyi ile bir tatlı kaşığı balı bir bardak ılık suya karıştırıp içiyorum.. daha önce kullanmış, yada yeni deneyen veya denemek isteyen arkadaşlarla yaşadıklarımızı paylaşmak istiyorum.. lütfen acil yardım En Büyük KK

bi cok yorumu okudum ..bugun fersan elma sirkesi aldım..1 bardak ılık suya yarım limon sıktım ve elma sirkesi koydum korka korka içtim ama tadı hoş geldi bana :KK66: bende mi bi tuhaflık var... valla çay diye içerim bunu sabah akşam... gerci yeni içtim..umarm birazdan midem bulanmaya başlamaz..
umarım kilo verdirir ya.. evledikten sonra 5 kg aldım daha cocuk yok bşe yok.. :KK43:

Bende 4 aylık evliyim ve bende 5 kilo aldım :KK25:. kilo aldığımda göbeğim çok garip bir şekilde rahat 4.5 5 aylık hamile karnı gibi oluyorum.oturduğumda katlanmayan yusyuvarlak bi göbek. Bir haftadır rejimdeyim ve elma sirkesi bal ve su karışımını yapıyorum. heryer farklı yazıyor oyüzden pek kestiremiyorum ama ben sabahları aç karnına öğlen ve akşamda yemeklerden sonra ılık su ile hazırlayıp içiyorum gerçi bazen akşamları yemekten önce içtiğimde oluyor. İştah kesmesi müthiş gerçekten. tadına bişi diyemicem çok lezzetli değil.. :)

farkedeceğimize inanıyorum. bence başarıcaz :) tabi ben doğuım kontrol hapı kullandığım için suyuda bol içiyorum malum oda su tutuyor..

başarılar herkese :)

edit: sirkem efor marka :) illa fersan şart değil dimi.. sonuçta yabancılarda yapıyo bunu..

Son düzenleme:
1 sene önce başladım kilo verdim ara verdim tekrar başladım yine kilo verdim ara verdim başladım vs böle sürdü ama şimdi kilo veremiyomuşum gibi vücudum alışmıs olablirmi o yüzden zayıflayamıyorumdur ya ben nasıl kilo vercem ya:KK43:

bende 3 gündür içiorum bakalım faydası olcak mı :KK24:

ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 3,5 kilo vermiştim 15 gün öne tartıldıımda ama müthiş bir incelme var tekrar tartılıcam bakalım

bende başlıyım kızlar baktım evde üzüm sirkesi varmış.bugün bi gidip elma sirkesi alıyım güzel şöle cam şisede olanından.ben adet düzenlemek için yasmin içiyom bi zararı olmaz dimi ikisinin.varmı hap kullanan arkadaşlar kötü bi etkisi olmaz dimi doğal sonuçtaçbşrde kimi aç karınla kimi tok karınla demiş nasıl yapsam acaba karar veremedim.kolay gelsin

kızlar bir haftadır kullanıyorum faydası olmadı daha uzun süre mi içmeliyim acaba? tadı da çok kötü gelmedi.
evlendikten sonra 4-5 kilo aldım . kendimi tutamıyorum yememi içmemi kesmiyorum gerçi önceden de aynı derecede yerdim fakat kilo almazdım.

kabızlık problemim de var. artık günde 10 bardak su içmeye gayret ediyorum.çayı azalttım şekersiz ve çok içiyorum çünkü. düzene girdim gibi
5 i 1 yerde çay içiyorum doğadan marka poşet çay şeklinde. diğer demleme kadar etkili olmaz ama pratik bu şekilde..
bakalım yaptıklarım işe yarayacak mı?

arkadaşlar merhaba,ben 3 haftadır aç karnına sabah öğlen akşam ve yatarken olmak üzere,1 bardak sıcak ılık arası suya 2 yemek kaşığı fersan elma sirkesi koyup içiyorum. 4 kilo verdim.ayrıca 9 aylık bebeğim var ve gerçekten doğum sonrası kilo biryerde takılıp kalıyor ve ne yapsanız gitmiyor.işte bu durumda olanlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum. daha önce akupunkturla zayıflamış biri olarak,aynı etkiyi yani susuzluk tokluk ayrıca hızlı metabolizma durumlarını aynen sirkeli su içerek de yaşıyorum.yemeyi de kısmalısınız zaten iştahınız kapandığı için çok da bişey yiyemiyorsunuz.beraberinde doğadan firmasının beşi bir yerde çayı var günde 3 fincan ılık birşekilde tüketiyorum.bu çay da gayet tok tutuyor.ayrıca yine metabolizmayı hızlandırıyor.şeker kullanmıyorum ama günde 8 adeti geçmiyecek şekilde tatlandırıcı kullanıyorum.şuan 69 kiloyum hedef 60.mide problemi olanlar ballı denesin derim. balın amacı hem mideyi biraz korumak hem de tadını bi nebze olsun iyileştirmek.ayrıca sirkeli su ılıkken daha rahat içilebiliyor.oda sıcaklığında suyla kokusu ve tadı daha ağır oluyor..

teyzem bu diyeti uyguluyordu bayağı bir kilo verdi. tabi sonra diyeti bıraktı. ama işe yarıyor bende deniycem:nazar:

ayrıca sporda şart elbette.pilatesi tek geçerim tavsiye de ederim. çok terlemeden ve bir süre sonra gerçekten zevk için yapılan bi spor.7 aydır yapıyorum yapamadığım günler mutsuz değresif oluyorum.

X