Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Bende yazınızı okuduktan sonra limon sıkıp öyle içtim gerçekten böyle daha iyi yoksa diğer türlü midem çok bulanıyordu limon iyi çözüm müş:)

Kesinlikle o kadar rahat iciyorum ki, cevremdeki herkes tesekkür ediyor simdi bana

bır arkadas oyle yazmıs dıe okudum . ama lımon kattım bır solukta içtim :)

Aman aman, bir solukda icilmemesi özellikle vurgulaniyor.
Yavas yavas mideyi alistira alistira rahat bi sekilde ic.

Kesinlikle o kadar rahat iciyorum ki, cevremdeki herkes tesekkür ediyor simdi bana

Aman aman, bir solukda icilmemesi özellikle vurgulaniyor.
Yavas yavas mideyi alistira alistira rahat bi sekilde ic.

kızlar dün doktoruma sordum bu elmalı sirkeyi çok kızdı sakın sakın dedi ne dozda olursa olsun sakın içme midende saha sonra sorunlar çıkar diyince bir daha kullanmamaya karar verdim:44:

kızlar 2 aylık bebeğim var ve şuan emziriyorum,acaba emzirme döneminde bu karışımın süte ve bebeğe bir zararı olur mu,bu konuda bilgi sahibi olan var mı?

Geçen sene denemiştim ama sürekli kullanamadım
Dün tekrar başladım içmeye.
1 lt'lik cam şişenin içine 4 bardak su 4 çorba kaşığı elma sirkesi ve 1 çorba kaşığı bal koydum
Tarifte 4 denmiş ama o bana fazla geldi,az koydum ve karıştırdım
Dün içtiğimde midem çok bulandı.
Fakat bugün içtim dinlenince keskinliği az da olsa gitmiş.
Her yemekten sonra 1 su bardağı içiyorum artk:KK34:

Son düzenleme:
bende yapiodum ama annem okumus biryerlerde kesin kestirdi bana mideye cok zararliymis ne bilim bende icmedim bi daha .. arastirmak lazim

Bu formulün birde şu vesiyonu varmış:"Elma sirkesi+Su+Nar ekşisi" formülüyle zayıflayın

5 bardak suya 1 çay bardağı elma sirkesi 1 çay bardağı nar ekşisi koyup karıştırıyormuşsun her sabah aç karna 1 yemek kaşığı içiyormuşsun sonra yavaş yavaş 1 çay bardağına çıkarıyormuşsun

ya arkadaşlar aç karnınamı yemekten sonramı anlamadım ben sabah aç akşamda gece yatarken içiom

arkadaşlar 2 sene içerisinde nasıl olduğunu anlayamadan tam 10 kg aldım:KK14: ara ara bi sürü diyetler denedim istikrarsızlığım nedeniyle başarısız oldum, ne zamandır netten elma sirkesi + bal karışımını kullanıp faydasını görenleri okudum yine bir kaç devamı gelmeyen deneme ve hüsra:85:n

derken bu hafta sonu kendime söz verdim ve ciddi anlamda bu kilolardan kurtulmayı kafama koydum

pazar sabahı elma sirkesine başladım, sabah aç karnına ve gece yatmadan önce olmak üzere günde iki defa, dünde sandaloz sakızı + elma sirkesi (bal kullanmıyorum) biraz yediklerime dikkat ediyorum ve inanılmaz bu sabah tartıldım (günlerden çarşamba) 4 günde 1,5 kg gitmiş :KK66:

4 günde 1.5 kilo çok iyiymiş :KK64:

dünden itibaren az yemeye özen gösteriyorum haftanın 3 günü spora gidiyorum ve bu akşam elmalı sirkeye başlıyoeum benim göbek migde ve popomda yaglar var orantısız kilo çok kötü duruyor inşl kilo veririm buraya gelişmeleri yazarımm hepimize kolay gelsin ve ideal kikolarımıza kavuşuruz biran önce.

bende bu karışımı orudum 10 15 gündür gece yatarken bide her yemekten somra deneyim bakalım:KK76::KK76:
etkisi oldumu olmadı mı bilmiyo:KK76:um ama:26:

Elma sirkesi tek başına kullanıldıgında miğdeyi deliyor onu yumuşatmak amacıyla bal + su karıştırılıyor ama dr. neden bukadar tepkı gosterdı kı ?? korktum sımdı ben

ya ben rahatsızlanıyorum galıba, miğdeme kramp gırıyor bırkac gundur bende dunden berı ıcmıyorum kestım .. aman kızlar sırkeyı fazla kacırmayın

görmeye görürsün ama bal en azından keskin tadını önlüyor.bende bu akşam içtim ballı oldugu için cok fazla etkilemedi.

kızlarr nerdesiniz bu saate kadar uyuyormusunuz yoksa erken kalkın metabolizmanız hızlı calışsın aç karnına 1 bardak su içtım yarım saat sonra kahvaltı yaptım birazdanda sirkeli iksirimi içeçegim haydi kilolar by byyyyyyy:KK64:

X