Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar,
neredeyse bütün sayfaları okudum ama hala karar veremedim bu elme sirkesi+ bal karışımını aç karnına her öğünden önce mi içmek lazım yoksa öğünlerden sonra mı?
herkes farklı uyguluyor hangisini yapmam gerek kafam karışık şuan.

ben şunu uyguladım ve işe yaradı diye biri bana örnek olursa sevineceğim

ben 2 kılo fazlam olsun hemen baslayıp uyguluyorum sabah ac karnına aksam da yatmadan once yapıp ıcıp yatıyorsun.

ben 3 gündür kullaniyorum ama bal katmadan, zayiflatirmi bilmem ama, ben sürekli kabizim ve metabolizmam çok zayif, ancak 3 gündür kabizliktan eser kalmadi! bu yüzden kullanmaya devam edecegim, oysa ne zaman içtigime dikkat etmedim aklima gelince içtim günde en fazla 2 kere çok memnunum :)

benim midemde yanma var zaman zaman.acaba zararı olurmuki.

merhabalar kızlar,
ben aktarda sordum elma sirkesi uzunöz marka var doğal elma sirkesi dedi. çok iyi zayıflamak için vs. dedi. ama bana fiyatı fazla geldi 17 TL. bu yüzden gidip Kemal Kükrer markasından aldım.
aranızda böyle doğal elma sirkesi kullanan var mı? Ya da kemal kükrer kullanıp faydasını gören?:44:

kızlar bende birara 15 gün denedim gece yatmadan önce 1 çay bardagı ılık suya 1 şeker kaşıgı sirke koyup içiyodum o süre zarfında abur cuburuda kestim 2 kilo verdim :) ama devam edemedim verdigim kiloyuda geri almışım.. dün aksam tekrar basladım bakalım nereye kadar gidecek bu sefer :)

kızlar kafama birşey takıldı biz bunu istediğimiz kiloya erişene kadar mı uygulayacaz yoksa (genelde derler ya kürler için) 15 günde bir mola vererek mi kullanacaz

kizlarrrr, ben sirkeli su içiyorum günde bir kere bugün içmeyi unuttum ve az öce içtim ancak içtikten yakla$ik bir saat sonra ba$im döndü oturdum, acaba bununla alakasi varmi???:18:

kızlar beni bu karışımı hazırladım.1,5 litrelik yaptım.
soğuk içsekte faydasını görebiliriz değil mi?
yoksa nasıl ısıtacağım bi daha :44:

ee ben 2 aydir sabah uyaninca, gece yatmadan once iciyorum bu karisimi 1 gr bile vermedim. Yedigim seyler de hep ayni meyve, sebze, balik, salata yaparsam peynir koyuyorum, haftada 3defa aerobic'a gidiyorum, extra protein olsun diye sporun oldugu gunler haslanmis yumurta beyazi yiyorum. eee ben niye kilo veremiyorum yaaaa

bende 4 . günümdeyim kendimi çok tok hissettiriyor sabah kalkınca ve gece yatmadan içiyorum çok istiyorum kilo vermeyi inşallah veririm.

ben bu formülü iki aydır yapıyorum 1 kilo bile veremedim bende işe yaramadı yarayanlarada hayret ediyorum ..

bende burdan gördüm başladım acilen benim kilo vermem gerektiği için uyguluyorum aslında midemde gastrit var demişti doktor ama nedense ağrıma yapmadı balda katıyorum mekik aletiyle mekik çekiyorum yarım saat kadar yürüyorum 1 hafta sonra tartılacağım bakalım değişiklik olursa ne güzel birçok kişi vermiş darısı veremeyen bizlere

kızlar beni bu karışımı hazırladım.1,5 litrelik yaptım.
soğuk içsekte faydasını görebiliriz değil mi?
yoksa nasıl ısıtacağım bi daha :44:
ahmet maranki 50 derecelik

su olması gerekiyor diye geçen tv de anlatıyordu 1 bardak ılık su 2 yemek kaşığı sirke ve 1 tatlı kaşığı bal sabah aç ve gece yatmadan içilicek soğuk sanırım işe yararmı bilemiyorum ve birden içmememiz lazımmış yudum yudum ve yavaş yavaşşş

kızlar ben dün başladım.her sabah ve akşam yemeklerden önce 1 su bardagı ılık suya 1 çorba kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı bal koyuyorum.gunde 2 fıncanda yesıl cay ıcıyorum.yarım saat de yuruyorum.suan 62.8 kiloyum.haftada bır tartılıcam bakalım sonucları bıldırırım.hedefım 55..

selamlar
benimde sıkı bi rejime girme zamanım geldi kızım 1 yaşına girdi emdiği için hep erteledim ama erteledikçe ve evde durup abur cubura saldırdıkca gitmicek kilolar bende eşimi arıdım şimdi gelirken getiricek bu geceden itibaren baslıyorum hadi hayırlısı suan 76 kiloyum hedefim 65 tabi yediğime içtiğime dikkat edicem ve mekik çekicem

arkadaşlar bana tam olarak günde kaç defa ve yemeklerden öncemi sonramı içilecek net olarak yazarmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…