Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Yaklaşık 12 gündür bu karışımı içiyorum
Ama yanında diyet de yapıyorum. Daha doğrusu yağlı, börek işleri, abur cubur yemiyorum. İlk iki gün çok zor olmuştu, cips bile yemiştim ama şimdi kestim
En son tartıldığımda 63,5 filandım, 64'e yakındım.
Şimdi ise 60 kilodan belki 200 gram fazlayım (Tartı elektronik değil, gramını tam olarak bilemiyorum)
Karışımı ilk günlerde öğlen ve akşam yemeklerden sonra sıcak içtim, ama burdan okuduğum kadarıyla birçok kişi sabah kalktığında ve gece yatarken içtiğini söylüyordu ben de artık böyle yapıyorum daha iyi geldi sanki böyle.. Bir de karışıma azcık limon sıkıyorum güzel oluyor tadı
Valla ben bu ballı, sirkeli suyu çok sevdim şurup gibi içiyorum

kızlar valla 3 hafta yaptım ama bir faydasını göremedim görenleri tebrik ediyorum ve devam diyorum darısı benim başıma

bendefaydasını görmedim aksine midem yandıııı (( Yeşil çay gerçekten faydalı mı ??

arkadaşlar ben bu karısımla 10 kilo verdim 2 yıldır geriye sadece 4 kilo aldım onunda sebebi sürekli evde olup sürekli yemek yemem.ama en önemli şeyin inanmak olduğunu asla unutmayın.ben öyle bir gaza getirmiştim ki kendimi 3 günde 1.5 kg verdim.içmeyi bıraktıktan sonrada 4 kilo verdim.hem karısımı içip hem tıka basa yiyip kilo veremezsiniz yediklerinize azcıkın dikkat etmenizde fayda var :)

çok faydalı olduğunu biliyorum, çok yerde de okudum fakat yalnız kullanamıyorum, karışımlarda ağır geliyor, zeytunya ile beraber alıyorum. tavsiye ederim

canım benim kızım da şuan bir yaşında..hala emziriyorum..66-67 kiloyum..doğumdan sonra 2 kilo verebildim sadece..onu da vermiş saymıyorum..benim hedefim de 60 olabilmek..ilk doğum öncesi 58kg idim..bir yıl sonra 63 kiloyla kızıma hamile kaldım..ya bir sorunum var tartılar çok farklı tartıyor hangisi doğru anlamadım..benim tartım 66 gösteriyor, yengemlerde 70 kilo geliyorum..4 kilo çok acayip bir fark..tabi ben hep kendi tartımı baz alıyorum ama şaşırıyorum..neyse hayırlısı bakalım..ben de 3 gündür spor yapmaya çalışıyorum parkta fitness yapıyorum

Kızlar ben bunu 1 sene önce denemiştim. Sirkeden normalde nefret eden biri olarak zor oldu baya uygulamam tabi. Her yemekten önce burnumu kapatıp yarım bardak suya 1-2 tatlı kaşığı elma sirkesi katıyor birden kafama dikiyordum. Aynı zamanda çok fazla ekmek, makarna, pasta, börek gibi şeyler yememeyede özen gösterdim ki bizim evde nerdeyse imkansız bir şeydi bu. Annem sağolsun gıcıklığına yaparmışcasına sürekli börek felan yapan bir insan. Her neyse 2 aya yakın devam ettim sonuç olarak evet cidden zayıfladım aynı zamanda o dönemlerde hiç nezle-grip olmadım. Başladığımda 61 kiloydum 2 ay sonra 56ya düştüm. Cildim,saçım bile sanırım daha iyi oldu. Gerçekten çok sağlıklı bir şey sirke tabi midesinden rahatsızlığı olmayan için. Evet resmen işkence gibi bir şeydi o yüzden çok devam ettiremedim. Verdiğim kilolarıda almadım. Tabi bünyeden bünyeye değişebilen bir şeydir belki herkeste etki etmiyordur. Sadece deneyimimi paylaşmak istedim. Hepimizin 36 beden olduğu günlere kavuşması dileğiyle :)

Kizlar kilo vermeye basladigim günden beri iciyorum, evet gercekden de faydasini görüyorum !!!!
Yalniz, cok kötü oluyorum icerken :120::120::120: Bu sebepden ötürü, bu karisima limon sikiyorum.
O zaman rahat bir sekilde icebiliyorum, yoksa yok :2:
Esimde benimle beraber devamli iciyor ve "Limon sikinca, sanki etkisi azaliyor, sanki sirekyi öldürüyor gibime geliyor "diyor, evet belki tadi o kadar cok ön planda kalmiyor ama bi bilgisi olan var mi, olabilir mi ki acep ?

elma sirkesinin her şeye faydası olduğunu duymuştum.anne sütünün kalitesini bile arttırıyormuş.osmanlı zamanında bile yemeklerden sonra sirke içilirmiş hazmı kolaylastırsın diye.

b ugün 3.günüm bakalım ne olucak ama iştah kestiği kesin çünkü canım aburcubur dahi istemedi:)

Bende yazınızı okuduktan sonra limon sıkıp öyle içtim gerçekten böyle daha iyi yoksa diğer türlü midem çok bulanıyordu limon iyi çözüm müş:)

Kızlar bende bugun basladım karısımı ıcmeye. umarım bende sızın gıbı faydasını görürüm....

çok pis gaza geldım safyaları okuyunca :))
hemen bu akşam yatmadan önce içmeye başlıycam ama sirke diyince bile miğdem bulanıyor nasıl olcak bılemıyorum ama içicem ve zayıflıcam

bende bir senedir elma sirkeli su iciyorum kilo verdim simdide icicyorum hersey yiyorum kilom sabit ama biraz daha vermek istiyorum ben bugün birde elma sirkesi kapsülüne basladim bakalim ne etki gösterecek aranizda kapsülünü kullanan varmi

bende bu yontemı denedım sabahları ac karnına ıctım nerdeyse mıdemı delıyordum aman cok dıkkat edın lutfen olcu cok onemlı elma sırkesınden tıksınıyroum su anda

ya sımdı hazırladım ama sırke o kadar kotu kokuyor kı :S nasıl ıcıcem bunu off ya cesaret verın zayıflayann bayanlar (

peki günde 1kez içince faydası oluyomu ben hayıtta içiorumda o da sabahları aç 2sini 1içemiom mideme dokunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…