Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar ben bal kullanmadan içiyorum dün başladım , bal olmadan etkisi olur mu balı sevmiyorum.

haftada 3 gün spora gidiyorum çook faydasını gördüm , termal sauna şort siparişi verdim spora gittiğim günler giyecem öyle evde yarıca kullanmayacam. ayrıca elma sirkesine başladım dün itibaren. Bal kullanmıyorum umarım faydaısnı görürürüm tam 7 kilo vermem lazım inşallah faydasını görürürüm. 52 kilo olmam lazımmmm .....

haftada 3 gün spora gidiyorum çook faydasını gördüm , termal sauna şort siparişi verdim spora gittiğim günler giyecem öyle evde ayrıca kullanmayacam. ayrıca elma sirkesine başladım dün itibaren. Bal kullanmıyorum umarım faydaısnı görürürüm tam 7 kilo vermem lazım inşallah faydasını görürürüm. 52 kilo olmam lazımmmm .....

Hamile kalmak isteyenler de kullanabilir. Hicbir yan etkisi yok. Dogru olculerde kullanildigi taktirde ve tabii bir saglik sorunu olmadigi surece...
Ama kiz cocuk isteyenlere onermem.

merak ettim niye kız çocuk isteyene önermiyorsunuz ?

Arkadaşım limon miktarını artırınca demişsin de,limon da mı katıp içicez?

Daha mı iyi oluyo öyle bi anlatsana lütfen...

Ben hala başlayamadım çünkü mide rahatsızlığı geçirdim daha önce,korkuyorum bişey olur mu

diye...napcam ben yaaa...
:26:

kızlar oley :119:bir haftada çokda dikkat etmedim yememe ve 2 kilo gitmiş ve bırakmıyorum dahada dikkat edecegim yapa bilirsem tabiki oley çok güzel bir duyguymuş

kızlar bu olumlu yazılarınızı görünce bende başlamaya karar verdim bende inşAllah incelmiş olarak buraya yazıyazarım

gercekten kilo verdiriyo arkadslar,günde 3 bardak ac karnına içiyorumda günde 2 bardak içilsede kilo verdirimi acaba

selam kızlar.
ben bal ile sirke mide bulandırıcı olur ayrıca bende insülin direnci var tatlı birşey yersem kısa zamanda kurt gibi acıkıyorum o yüzden balsız içiyorum.
açıkcası zorlanmıyor değlim. sabah aç karna ve akşam en son mideme giren şey sirke olacak şekilde yapıyorum.
rejim yapmıyorum bu kelimeyi sevmem sadece yediklerime dikkat ediyorum. 5 gün kullandım şimdi detoks için 2 gün ara verdim devam edicem.

arkadaşlar 2 sene içerisinde nasıl olduğunu anlayamadan tam 10 kg aldım ara ara bi sürü diyetler denedim istikrarsızlığım nedeniyle başarısız oldum, ne zamandır netten elma sirkesi + bal karışımını kullanıp faydasını görenleri okudum yine bir kaç devamı gelmeyen deneme ve hüsra:85:n

derken bu hafta sonu kendime söz verdim ve ciddi anlamda bu kilolardan kurtulmayı kafama koydum

pazar sabahı elma sirkesine başladım, sabah aç karnına ve gece yatmadan önce olmak üzere günde iki defa, dünde sandaloz sakızı + elma sirkesi (bal kullanmıyorum) biraz yediklerime dikkat ediyorum ve inanılmaz bu sabah tartıldım (günlerden çarşamba) 4 günde 1,5 kg gitmiş

Son düzenleme:
kızlar bende 1 haftadır sabahları ac karnına ve gece yatarken iciyorum henüz kilo vermedim yemeklerden sonramı icmem gerekiyo ve ben 1 subardagı ılık su 1 cay kasıgı bal 1 corba kasıgı elma sirkesini karıstırıp iciyorum midem bulanmasın diye ardından 1 bardak su iciyorum yanlısmı yapıyorum acaba

canım yengemin zayıflama formülüdür bu işe yarıyor. tabi yürüyüş de yapardı o. çok kilo verdi. bence devam et

sagol canım devam edicem o zaman ama yürüyüs yapmaya vaktim yok ikiz kızlarım var dısarı cıkmak ne mümkün .... benim metobalizmam yavas calısıyo belkide ondandır bir de hormon bozuklugu var ama devam edicem aslında dogumdan sonra cok kilo verdim ben cocuklar ikiz olunca simdi 4 yasına girdiler o hareketli dönemlerim sona erdi rahata erdim heralde nasıl oldu anlamadım 1 kac ay öncesine kadar 64 kiloydum 1 hafta önce kilo aldıgımı farkettim kıyafetlerimden tartılayım dedim oda ne 72 olmusum 8 kilo birden almısım o yüzden basladım elma sirkesine insallah faydasını görürüm......

bende sürekli kilo aldığım dönemlerde elma sirkesi ile zayıflıyorum gerçekten faydası var.bugun3. gunüm ama sabah inanırmısınız içtikten sonra kusacaktım.iğrenç bi tat ama ne yapayım zayıflamak için...

sanırım sadece elma sirkesi içmiyorsun değil mi. aynı zamanda diyet ve spor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…