Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kalmak isteyenler de kullanabilir. Hicbir yan etkisi yok. Dogru olculerde kullanildigi taktirde ve tabii bir saglik sorunu olmadigi surece...
Ama kiz cocuk isteyenlere onermem.
ben geçen sene her sabah aç karnına ve akşam yemeklerden önce içtim. spor ve diyete takviye olarak ve 2 ayda 7 kilo verdim.
haftada üç gün spor, ekmek tamamen kesildi ve diğer istediğim her şeyi yedim. çikolata hariç (((
sirke vücuda çok faydalı tadını başlarda kötü buluyordum ancak limon miktarını arttırınca içimi kolaylaşıyor bilginize...
kızlar bende 1 haftadır sabahları ac karnına ve gece yatarken iciyorum henüz kilo vermedim yemeklerden sonramı icmem gerekiyo ve ben 1 subardagı ılık su 1 cay kasıgı bal 1 corba kasıgı elma sirkesini karıstırıp iciyorum midem bulanmasın diye ardından 1 bardak su iciyorum yanlısmı yapıyorum acaba
sanırım sadece elma sirkesi içmiyorsun değil mi. aynı zamanda diyet ve spor ?bende sürekli kilo aldığım dönemlerde elma sirkesi ile zayıflıyorum gerçekten faydası var.bugun3. gunüm ama sabah inanırmısınız içtikten sonra kusacaktım.iğrenç bi tat ama ne yapayım zayıflamak için...
yooo sadece yediklerime dikkat ediyorumspor 2veya 3 gune bır 20 dk bısıklet cevırırsem calıstıgım ıcın bıraz zor oluyor.yeşil çay da içiyorum ..................sanırım sadece elma sirkesi içmiyorsun değil mi. aynı zamanda diyet ve spor ?