Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

ben 24+3 günlük hamileyim aşırı derecede kabızlık problemim var elma sirkesi ii gelir diyolar fakat tereddüt ettim sizce sabahları elma sirkesi bal formülü bebeğime zarar verirmi?

ben 24+3 günlük hamileyim aşırı derecede kabızlık problemim var elma sirkesi ii gelir diyolar fakat tereddüt ettim sizce sabahları elma sirkesi bal formülü bebeğime zarar verirmi?

canım hamilesin doktoruna sormadan içme
zararı olabilir

hamile arkadaşım içme sakın ben ilk başladım ishal oldum bebeğe zararlı bende 1yıl çnce doğum yaptım acaip kabızlık çektim bayılıcak gibi oluyodum dr um bitkisel bi şurup var duphalac die o rahatlatıyo baya onu verdi sor istersen hamileler kullanıo onu yazdırabiliosun...

merhaba arkadaşlar bende elma sirkesi diyetine başlayalı 2 hafta oldu farkı görmeye başladım

slm bayanlarr ben de bi arkadaşımın tavsiyesi ile bu sabah aç karna ılık suya elma sirkesi içtim ama çok zorlandım tadından dolayı yarın bal alacağım, inşallah daha rahat içerim. herkese kolay gelsinn...

elma sirkesi çok işe yarıyor mesela bazılarında kabızlık yapmış bende tam tersi bağırsaklarımı çalıştırıyodu günde 3 kez bi su bardağına bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı elma sirkesi yeter .ben pipet le içiyorumbin solukta ozaman zor olmuyo yudum yudum içmek daha zor .

ben bunla kilo verdim çok işe yaradı bende kabızlıkda yapmadı aksine bıraktığım zaman kabız oldum
ama şimdi eşim korkkuttu beni içme sirke filan miydeni deliceksin diyor nebilim ya başlasammı acaba tekrar

Benim tadı da çok hoşuma gidiyor ..
Kabızlık yapmıyor aksine bağırsakların düzenli çalışmasını sağlıyor..

kızlar bende hamile kalmak için çalışmalara başladım
soğan kürü uyguluyorum sabah sirkeli suyuda içsem acaba zararı olurmu yada yan etkisi???

elma sirkesi kullanan arkadaşlar kalbinizde çarpıntı veya arada bi ağrı gibi bişeyler oluyormu .

bende bir haftadir iciyorum arkadaslar, ve bir kilo verdim, hemde göbegimden bir santimde eridi gitti.. tavsiye ederim yanii )

Ay faydası olur mu acep bi de bunu mu denesem
Of ya hem kafam hem de midem karıştı.:26:Neyi yesek neyi içsek zayıflarız.

ya kızlat bu elma sirkesinin markası önemlimi ben başka bi marka kullanıyodum daha etkiliydi sanki şu an aldığım o kadar etkili diil gibi

kızlarr marka farketmiyor fersan kemal kükrer kühne benn bunlarıı kullanıyorumm sadece yatarkenn içiyorumm gerçektenn işe yarıyorr mideye de zararıı falann yokkk bencee çokk çokk hassas bir mideye sahip olmama rağmenn bi zararını görmedimm kilo verme olayına gelincee geçen kışş 5 kilo verdim doğumdann sonrada 1.5 ayda diyetsizz 2-3 kilo kadar verdimm ama incelmeme bakılırsa 5 kilo gibi duruyorr verdiğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…