Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Yediklerime herzaman dikkat ederim aşırı merakım var sağlıklı yicek ot sebzelere. Sirkeyi (bal & ılık su) uzun süredir içiyorum sağlık açısından da aşırı faydalı.Günde iki kez(sabah&gece) içmenizde sakınca yok yaklaşık 14 gün arayla bırakıp sonra yine içebilirsiniz. Yağ tuz unlu şeylerden uzak durdukca ve akşam 7den sonra meyve dışında bişey yemezseniz hiçbişey imkansız değil bunları yaptığınız takdirde yalnızca iki haftada ister istemez düzene giriceksiniz.İnsan bünyesi 14 ile 21 gün içinde uyguladığı yemek uyku düzenine alışıyor.

kızlar bu elma sirkesi bal su formülünü k-flakes.nesfit gibi gevreklerle destekleyin ben 6 kilo vermiştim.yine başlayacağım

Ben de akşam başlayacağım. Faydasını görürsem paylaşırım. Umarım görürüm çünkü hiç kilo veremiyorum :KK43:

Birileri ısrarla tok karnına birileri de tam tersi aç karnına demiş ama hangisini içebilirsem artıkın :))

Ben de akşam başlayacağım. Faydasını görürsem paylaşırım. Umarım görürüm çünkü hiç kilo veremiyorum :KK43:

Birileri ısrarla tok karnına birileri de tam tersi aç karnına demiş ama hangisini içebilirsem artıkın :))

ebru salli daha yeni programinda elma sirkesi ve su ac karnina icilir dedi..:KK61:

Ya arkadaşlar,daha önce hiç diyet yapmadım çünkü hiç bu kadar kilo almamıştım hep dikkat ederdim kiloma,gıda

takviyesi bitkisel bi ilaç alıyorum galiba ondan iştahım açıldı,kendimi yemekten alamıyorum üç dört aydır,ve bu

sayfalara girdiğime bile inanamıyorum,:KK53:

Aşırı değil ama 5 kilo fazlam var,bölgesel ama,masa başı işte çalışanlar bilir,basen problemi var bende,ne yesem

kalçaya gidiyo,belim incecik,altta toplanıyo herşey,

Bu karışım tam bana göre diyordum ki internetten araştırma yaptım biraz ve malesef kullanamicam galiba bu karışımı

ben,

Midesinde rahatsızlık olan ve kronik rahatsızlığı olan kullanmasın diyor,

Ben daha önce mide ülseri geçirdim,sık olmasa da bazen midem ağrır,

Bir de boğazımda kronik faranjit var,

Napıcam yaa kullanamayacak mıyım ben bunu?
:26::2:

Öeghhhhhhh arkadaşlar akşam başlıyorum demiştim ama yalan oldu. Bu kadar berbat şeyi içemem ben:KK43:((

kızlar merhaba :) ben de geçen kemal kükrerin aldım ballı elma sirkesini daha başşlayamadım :KK43:(( kalkıp şimdi içeceğim bu şekilde başlamış olurum :pPP şimdi anlamadım ama aç karnına mı tok karnına mı sabah içiliyor mu? herkes farklı bir şey demiş :)

kızlar merhaba :) ben de geçen kemal kükrerin aldım ballı elma sirkesini daha başşlayamadım :KK43:(( kalkıp şimdi içeceğim bu şekilde başlamış olurum :pPP şimdi anlamadım ama aç karnına mı tok karnına mı sabah içiliyor mu? herkes farklı bir şey demiş :)

Canım sabah kalkar kalkmaz ve aksam yatmadan önce içilecek :KK34::KK34:

bende bu gece başlıcam.bakalım kilo verebilcekmiyim.
ben sirkenin kokusundan nefret ederim tahammülüm bile yoktur ama zayıflamak için mecbur içicem.
inş zayıflama etkisi olur da bu kilolardan kurtulurum..

ben geçen sene her sabah aç karnına ve akşam yemeklerden önce içtim. spor ve diyete takviye olarak ve 2 ayda 7 kilo verdim.
haftada üç gün spor, ekmek tamamen kesildi ve diğer istediğim her şeyi yedim. çikolata hariç :KK43:(((
sirke vücuda çok faydalı tadını başlarda kötü buluyordum ancak limon miktarını arttırınca içimi kolaylaşıyor bilginize...

herkese herhaba bende dogum yapalı 5 ay oldu kilo veremiyorum şimdi emmiyoda acilen zayıflamam gerek 68 kiloyum şu anda dün akşam başladım bakalım kaç kilo gidecek merakla bekliyorum:26::KK37::KK37:

kızlar hamile kalmak isteyenler kullanabilirmi acaba bunu?????

bende aldım aynısını iki gün oldu içmeye başlayalı.. 20 kilo fazlam var ama... şimdiden rahatlama var gibi. inşallah verebilirim.... seni de takip etmek istiyorum...

ben de nezamandır başlıyacağım başlayamıyordum bugün 5. günüm. bakalım neler olacak..
midem karnım çok rahat... şişlik oluyordu bazen bağırsaklarım da şu an rahat..1hafta olunca tartılacağım..
ama sıkılaştım sanki biraz... ölçeceğim de ..
bakalım ne kadar farkedecek... ederse..:)
tokluk hissi veriyor...çok ilginç.. abur cuburu çok severim.. dün aksam hiç yemek istemedi canım..

kızlar hamile kalmak isteyenler kullanabilirmi acaba bunu?????

Hamile kalmak isteyenler de kullanabilir. Hicbir yan etkisi yok. Dogru olculerde kullanildigi taktirde ve tabii bir saglik sorunu olmadigi surece...
Ama kiz cocuk isteyenlere onermem.

X