Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Ben ramazanın başından beri sahurdan ve iftardan sonra içtim ama kilo verme anlamında ekstra bi faydasını göremedim.diyetime devam ediyorum zaten.Bir de aç karnına denemeye çalışcam bakalım nolcakbilmiyorumkismile

aç karnına ve yatmadan önce sirkeli ballı ılık su içtim, gün içinde de 2 bardak yeşil çay, şokella bile yedim ama az olmak şartıyla herşeyden dikkat ederek yedim, günde yarım saat da bisiklete bindim; sonuç: 5 günde 2kg verdim:) oley

süper ..
ac karnına sabah mı içiyorsun .....
bir de bardağın ne kadar ...

ben erkek arkadaşım için yöntem arıyorum:)) kendisi çok yiyip zayıflamaya çalışıyo. 8 aydır zayıflayacak... dolayısıyla işe el atmaya karar verdim..
ilk olarak bu yöntemi sunacağım. umarım faydası olur..

süper ..
ac karnına sabah mı içiyorsun .....
bir de bardağın ne kadar ...

Teşekkürler,
Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çiçek balının üzerine 1 yemek kaşığı elma sirkesine ılık su ekliyorum(sıcağa yakın) 1 bardak su oluyur, ve yatmadan önce de aynı şekilde,

Bazen bişeyleri fazla kaçırınca, örneğin dün kısır yemiştim. O zaman da daha az sirkeyle yaptım azcık bal koyarak, yemektan sonra içiyorum. Sanki yememişim gibi midemi rahatlatıyor. ama az sirke kullanıyorum b ara kullanımlarımda çünkü mideme zarar vermesinden korkmuyor değilim.

yemeklerden sonra da yeşil çayımı içiyorum, zararlı şeylerden 1 lokma yiyorum, diğerlerinden örneğin yeşillikten bolca, börek yeyince ekmek yemedim gibi, ufak oyunlar yapıyorum. Mutlaka hergün en az yarım saat da bisiklete biniyorum, bugün lahana yağı aldım spor yaparken akşam vücuduma sürücem, bakalım inşallah,
yarın tam bir hafta oluyor sirke ve yeşil çaya başlayalı, tartılıp tam sonucu bildiririm, ama dün dayanamayıp sabah tartıldım 2 kiloya yakın kayıp vardı :)

Umarım şu kilolardan kurtulurum

mideyi mahvediyo .balli sirkeli sulu.cok hassas olanlar kullanmasin derim ben. ben simdi hic icemiyom

elma sirkesini 3haftalik kür yapacaksin, devamli icersen miden'de rahatsizlik yapar.
3 hafta lik kür yaparken de miden de sorun olursa, ardindan zeytin cekirdegi yut zemuszemus

Teşekkürler,
Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çiçek balının üzerine 1 yemek kaşığı elma sirkesine ılık su ekliyorum(sıcağa yakın) 1 bardak su oluyur, ve yatmadan önce de aynı şekilde,

Bazen bişeyleri fazla kaçırınca, örneğin dün kısır yemiştim. O zaman da daha az sirkeyle yaptım azcık bal koyarak, yemektan sonra içiyorum. Sanki yememişim gibi midemi rahatlatıyor. ama az sirke kullanıyorum b ara kullanımlarımda çünkü mideme zarar vermesinden korkmuyor değilim.

yemeklerden sonra da yeşil çayımı içiyorum, zararlı şeylerden 1 lokma yiyorum, diğerlerinden örneğin yeşillikten bolca, börek yeyince ekmek yemedim gibi, ufak oyunlar yapıyorum. Mutlaka hergün en az yarım saat da bisiklete biniyorum, bugün lahana yağı aldım spor yaparken akşam vücuduma sürücem, bakalım inşallah,
yarın tam bir hafta oluyor sirke ve yeşil çaya başlayalı, tartılıp tam sonucu bildiririm, ama dün dayanamayıp sabah tartıldım 2 kiloya yakın kayıp vardı :)

Umarım şu kilolardan kurtulurum

Bugün itibariyle tam 1 hafta oldu, verdğim kilo;2,4 kg:) süper...

teşekkürler..
süper kilo vermişsin..
inşallah ben de veririrm. bir hafta da 2,4 kg süper bişi..
insallah bundan sonraki haftalarda da bu şekilde devam eder..

dün baya bi okudumm okudumm burayı gaza geldim başladım..ama çok fena tadı war..her yudumda abartmıyorum ama her yudumda tepeden tırnağa bi ürperme geliyo we bütün tüylerim diken diken oluyo..helal nası içiosunuz..sabah aç karnına yemedi walla gece yatarken içmiştim..kahwaltıdan sonraya alsam sabahkini olmazmıki...

Bende bu sabah başladım içmeye inşallah işe yarar tabi dikkatte ediyorum yediklerime. Acaba sirkenin markası farkeder mi?

1 Bardak sıcaga yakın su
1 Yemek kaşığı elma sirkesi
1 Tatlı kaşığı bal

dün baya bi okudumm okudumm burayı gaza geldim başladım..ama çok fena tadı war..her yudumda abartmıyorum ama her yudumda tepeden tırnağa bi ürperme geliyo we bütün tüylerim diken diken oluyo..helal nası içiosunuz..sabah aç karnına yemedi walla gece yatarken içmiştim..kahwaltıdan sonraya alsam sabahkini olmazmıki...
Bende öyle oldum ama kokusunu almadan içince kolay tut burnunu dik kafana bence.

2 gün içtim üçüncü gün çok hastalandım..bulantıdan ölüyodum ateşim filan çok yüksekti..ara werince tekrar başlıyamadım tam da alışmaya başlamıştım..geçengün tekrar deniyim dedim bi yudum alamadan tiksindim döktüm..bidaha gaza geldim yine yaptım busefer bi yudum aldım öyle döktüm..içemicem sanırsam..

Valla kızlar ben bu karışımı aç karnına ve sıcak olarak uyguladım inanın ki çok faydası var doğum da alığım 20 kilonun yarısından çoğunu bununla verdim sabahları aç karnına ve sıcak...

Kimisi hiç veremiyo kilo kabızlık,mide ağrısı yapıyo. Ama verenlerde var önemli olan iç yağı yakması organlarımıza yapışık olan denemekten zarar gelmez bence.Yazıcam buraya bugün 1. günüm midemi biraz farklı hissediyorum bi sıcaklık var gibi o kadar.

Valla kızlar ben bu karışımı aç karnına ve sıcak olarak uyguladım inanın ki çok faydası var doğum da alığım 20 kilonun yarısından çoğunu bununla verdim sabahları aç karnına ve sıcak...

bak yine geliyorum gazaaklinialirimsmile

slm arkadaşlar bende katıldım aranıza 4gün içtim sirkeyi ama ishal oldum korktum bıraktım şimdi devanm etsemmi 71 kiloyummm

X