Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

2 gecedir içmeyi unutuyorum gerçi ....:KK43: ama 10 gün oldu bu gün ben hissediyorum göbeğim küçülüor ... :KK66:

ya arkadaşlar bende yaklaşık 20 gündür diyetteyim.62.8 dim.şimdi 57.8 im ve reglim var.bu elma sirkesi gerçekten işe yarıyor.yaramıyor dememelisiniz.tabiki yediklerinizi gerçekten ciddi bir şekilde kısmanız gerekiyor.işe yarıyor..gerçekten! kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

ben sabah aç karnına gece de yatmadan önce içiyorum..1 bardak..
bugün 4. günüm..

Arkadaşlar ben bu karışımı 3 gündür içiyorum,bu gerçekten mucize gibi bir şey..Bağırsak sorunlarım için çiçek tozu gibi iğrenç bir şeyi yemek zorundaydım her gün bu formül sayesinde ondan kurtuldum.Bağırsakları çalıştırıyor,ayrıca tok tutuyor..Bakalım ileride ki günlerde kilo verdirecek mi?

Bugün sahura kalktığım için karisimimi içmedim..
Ramazan da nasıl olacak nezaman içeceğiz..
Aksam iftardan sonra yatmadan önce içerim ama sahurda mı içmek gerekiyor ki..

-tatlicadiarzu- kızlar akşam diyetisyene gittim gr vermemişim elma sirkesi bende işe yaramadı halbuki ilk 15 gunde soğan suyu ile 2 kg vermiştim hala 64 kilodayım :eek:klava: elma sirkesinin bağırsakları güzel çalıştırdığı bir geçek ama kilo kaybım olmamış .... daha cok kilomu korumuşum.

ben hafta sonu tartılacağım. 1 hafta içmiş olacağım..
tabi buünden itibaren sanırım sadece gece içeceğim..
bakalım ben de etkisi nasıl olacak

-tatlicadiarzu- kızlar akşam diyetisyene gittim gr vermemişim elma sirkesi bende işe yaramadı halbuki ilk 15 gunde soğan suyu ile 2 kg vermiştim hala 64 kilodayım :eek:klava: elma sirkesinin bağırsakları güzel çalıştırdığı bir geçek ama kilo kaybım olmamış .... daha cok kilomu korumuşum.

soğan suyunu nasıl kullanıyordunuz, günde kaç defa?
sirkeyle ikisini beraber yapsak olmaz mı ki?

soğan suyunu nasıl kullanıyordunuz, günde kaç defa?
sirkeyle ikisini beraber yapsak olmaz mı ki?

2 bardak içme suyunu tencerede kaynatıp 1 ortaboy soğanın kabuklarını 4 e bölüp atıyorsun tencereye ağzı kapalı şekilde 5 dk kaynat sabah akşam aç karnına iç . yani ramazanda iftar - sahur...

2 bardak içme suyunu tencerede kaynatıp 1 ortaboy soğanın kabuklarını 4 e bölüp atıyorsun tencereye ağzı kapalı şekilde 5 dk kaynat sabah akşam aç karnına iç . yani ramazanda iftar - sahur...

aklıma geldi de, aç karna soğan, tok karna sirke içsek yerimseniben
cılkını mı çıkarmış oluruz ki ?

Ben de bugün sahurdan sonra içtim.Midem hassas olduğu için aç karnına içmedim.Ama hiçbir zararı olmadı ramazanda da devam edicem Allahın izniyle.

aç karnına ve yatmadan önce sirkeli ballı ılık su içtim, gün içinde de 2 bardak yeşil çay, şokella bile yedim ama az olmak şartıyla herşeyden dikkat ederek yedim, günde yarım saat da bisiklete bindim; sonuç: 5 günde 2kg verdim:) oley

X