Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

2 Bardak normal içme suyunu bi tencerede kaynatıyorsun. kaynadıktan sonra 1 ortaboy soğanın kabuklarını soyup 4 e bölüyorsun ve kaynayan suyun içersinde ağzı kapalı olarak 5 dk kaynatıyorsun. ılınınca aç karnına ben kahvaltı ve akşam yemeklerinden önce yaptım gunde 2 kere olmak kaydıyla 15 gün yaptım. Hem kistim kayboldu hemde zayıflamama yardımcı oldu. Bu arada tabiki yediklerime dikkat ettim. :) ibrahim saraçoğlunun sitesinde daha detaylu araştırma yapabilirsin bu konu ile ilgili...

tadı nasıl bu soğan kürünün -tatlicadiarzu-

bu arada elma sirkesi+bal+su formülünün ikinci haftasındayım zemuszemus

walla elma sirkesini içiyorsan soğanı daha kolay içersin diyim :) bende soğanın 1. haftasını tamamladım. bakalım haftaya salı tartılma zamanı ... kaç kilo gitmiş ? göbişim indi hissediyorum... :)

walla elma sirkesini içiyorsan soğanı daha kolay içersin diyim :) bende soğanın 1. haftasını tamamladım. bakalım haftaya salı tartılma zamanı ... kaç kilo gitmiş ? göbişim indi hissediyorum... :)

soğanın yazmışım elma sirkesinin 1. haftasını tamamladım :1rolleyes::1rolleyes:

takipteyim seni işe yararsa bu yöntem bittikten sonra ona başlarım zemuszemus her hangi bi yan etkisi falan var mı ya da şu şu rahatsızlığı olanlar kullanmasın dediğin önlemler falan CADIARZU

yoo herhangi bir yan etkisi bende olmadı... Daha doğrusu zayıflatmanın yanında kadın hastalıklarına karşı iyi geldiği bi gerçek kist vs.. gibi şeylere karşı tedavi edici özelliğide var... :) benim kistimde bu sayede kayboldu :lepi:

zemuszemus önce elma sirkesini bitirelim 15 gun yapmayı planlıyorum. zaten 15 gunde bir diyetisyene gidip kilo-yağ ölçümü yaptırıyorum. vucut elma sirkesine alışır diye 15 gun elma sirkesi 10 gun soğan suyu diyeti yapıp deneyeceğim bende :) 64 kiloyum şimdi hedef 54 ....

ben de öyle yapayım ama 10 gün içinde anlaşılır mı soğan kürü ile kilo verdiğin -tatlicadiarzu-

ilk kürü 15 gun yapıcaksın. sonra ki kürleri 10 gun yada 15 gun yapabilirsin ama 15 gunden fazla yapmak yok. Yani internette bazı yazılarda okudum 15 gunden sonra ara verin diyorlar.

ben yemekten yarım saat önce içiliyo diye biliyodum bende içiyorum ama bağırsaklarımı çalıştırmak için çünkü benim kilo problemim yok ama bağırsaklarımda cok problemlerim var.gerçekten cok işe yarıyo.

ilk kürü 15 gun yapıcaksın. sonra ki kürleri 10 gun yada 15 gun yapabilirsin ama 15 gunden fazla yapmak yok. Yani internette bazı yazılarda okudum 15 gunden sonra ara verin diyorlar.

ya fıstık bu soganı düzenli yapamdım ben :KK70: bende bal-sirkeyi deniyorum yaklasık 20 gündür 1 2 gün yapamadıgım oldu tabi ama ben sabah ac karnına aksam yatarken içtim...acayip tokluk veriyor ama bide benim metabolizma yatış sürekli kilo verme falan olmadıııbilmiyorumkismile

bende içiyorum ama yanında isveç diyetine başladım ben eskiden yemeklerden sonra içiyordum şimdi önce içiyorum bakalım faydası olacak mı?

kızlar , soğanı 15 gun yaptım 2 kilo 300 gr verdim . sonra bu elma sirkesine başladım, sabah aç karnına içiyorum akşamları yatmadan önce. Haftaya salı günü elma sirkesinde de 15 günü tamamlamış olucam ve o akşam diyetisyene gidip ne kadar kilo verdim elma sirkeside işe yaradımı size bildiricem . Ama şu bir gerçekki sindirim sistemim çok yavaştı inanılmaz hızlandı ve düzene girdi :)

ya fıstık bu soganı düzenli yapamdım ben :KK70: bende bal-sirkeyi deniyorum yaklasık 20 gündür 1 2 gün yapamadıgım oldu tabi ama ben sabah ac karnına aksam yatarken içtim...acayip tokluk veriyor ama bide benim metabolizma yatış sürekli kilo verme falan olmadıııbilmiyorumkismile

bu topikte okuduğum kadarıyla 1 haftada da, 15 gündede kilo verenler olmuş.
bazılarıda 1 ayda vermiş ...

ben de sirke bal su karışımına bugün basladım sabah içtim..
bakalım neler değişecek..

X