- 27 Haziran 2009
- 29
- 0
selam kızlar ben 15 gun soğan kürü yaptım 2kilo 300 gr verdim şimdi de 15 gun sirke+bal ı deniyorum... soğan kadar etkili olacak mı bakalım ... sevgiler...
soğan kürü nasıl oluyor canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar ben 15 gun soğan kürü yaptım 2kilo 300 gr verdim şimdi de 15 gun sirke+bal ı deniyorum... soğan kadar etkili olacak mı bakalım ... sevgiler...
walla elma sirkesini içiyorsan soğanı daha kolay içersin diyim :) bende soğanın 1. haftasını tamamladım. bakalım haftaya salı tartılma zamanı ... kaç kilo gitmiş ? göbişim indi hissediyorum... :)
ilk kürü 15 gun yapıcaksın. sonra ki kürleri 10 gun yada 15 gun yapabilirsin ama 15 gunden fazla yapmak yok. Yani internette bazı yazılarda okudum 15 gunden sonra ara verin diyorlar.
kızlar bunu içmeyi kesince kilo alınıo mu?
ya fıstık bu soganı düzenli yapamdım ben bende bal-sirkeyi deniyorum yaklasık 20 gündür 1 2 gün yapamadıgım oldu tabi ama ben sabah ac karnına aksam yatarken içtim...acayip tokluk veriyor ama bide benim metabolizma yatış sürekli kilo verme falan olmadıııbilmiyorumkismile
bu topikte okuduğum kadarıyla 1 haftada da, 15 gündede kilo verenler olmuş.
bazılarıda 1 ayda vermiş ...