- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
merhaba canım ben soğan suyunu denedim ama devamını getiremedim sabahları ve akşamları yemekten önce 1 adet soğanı 2 subardağı suda (kabuklarını soyuyorum ben) ağzı kapalı olarak kaynatıyorum daha sonra ılıyana kadar bekleyip üzerine limon sıkıp içiyorum ben bunu 9 gün içtim ama sürekli ara vermek zorunda kaldım pek faydasını görmedim ama yüzümde inanılmaz derecede yağlanma oldu buda çok iyiymiş yağları parçaladığı için oluyormuş bide bu iksiri 15 gün aralıksız içip 3 gün ara vermek gerekiyormuş :lepi:ben çalışıyorum spor yapmaya pek vaktim yok
13 ağustosa kadar 60 altına düşmem lazım
soğan suyunu nasıl yapıp içiyorsunuz
işe yarıyormu gerçekten
amann kızlar bazılarınız pekde kibar yaaa zayıflamak istiyorsak bazı şeylere katlanmak gerek değilmi??herşeyde olduğu gibi.........Bal sirke su karışımı hiçde içilemeyecek gibi değil hatta bal katmadanda içilebilir bu üçlü karışımı zaten diyetisyenlerin hepsi verir.Ben kendim soğan suyunu uyguladım ve şu an istediğim kilodayım.Mart ayında 75 kilo idim mayıs ayında soğan suyuna başladım 58 kiloya geldim Bu bir aydır diyet yapmadan gram bile almadım.İstediğim kiloya geldikten sonra her sabah (1 bardak ılık su bir tatlı kaşığı elma sirkesi bir çay kaşığı bal )karışımını muntazam olarak içiyorum ve herşeyide yiyorum.
merhabalar;
kafama ilk takılan soru aç karnına mı içilecek tok karnına mı,belki bu bünyeden bünyeye değişiyordur kilo vermede ama yine de sorayım dedim,bir de ilk sayfadaki tarife sadık kalıp kilo verenler var mı onu merak ettim :1rolleyes:
ben aç karına balsız içiyordum iştah kesiyor tüm gün....:hulya:
ben aç karına balsız içiyordum iştah kesiyor tüm gün....:hulya:
meraba.. bişey sorabilirmiyim.. nezaman içiyorsunuz? sadece sabah aç karnına mı?
saba akşam aç karnına canım
iştah kesiyor
psikolojik olarak da kendimi rahat hissediyorumkaydirigubbakcemile2
teşekkürler cevabınız için. bende dün başladım burdan okuduğum kadarıyla sizin gibi sabah akşam aç karnına içiyorum.. umarım işe yarar. siz böyle mi kilo verdiniz?
kızlar bişey sormak istiyorum..kemal kükrerin ballı elma sirkesi varmıs netten baktım...metabolizma hızlandırır..zayıflamak isteyen yardımcısı vs. yazıyor...deneyen varmı...sadece bunu alıp içsek...kendinden ballı....zemuszemus cevap yazınn heeeeeopuyorumnanaktan