Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaşlar bende 1 haftadır içiyorum, kilomda herhangibir değişiklik yok ama kesinlikle tatlı krizi yaşamıyorum, 8 ay oldu doğum yapalı 65 e takıldım kaldım 1 gram veremiyorum ayrıca emziriyorum, emzirenler için mustelanın gıda takviyesini aldım zayıflamaya yardımcı ama o da bi işe yarmadı devam ediyorum bakalım 1 ay sonra 250 gram vermiş olacak mıyım ?....:)))

LÜTFEN CEVAPPPPPP......
kızlar simdi tam olarak bunu yapıp fayda görenlerden ayrıntılı birşekilde tarif ve uygulama istiyorum.....nekadar sürede vermeye baslıyosunuz....mesela benim metabolizmam calısmıyor aksama kadar yatıyor hangi saatler nasıl içiliyor ve özel bir diyet uyguluyor musunuz.....???cvp cvp cvp lüttfennnnnnnopuyorumnanaktan

iki ay önce doğum yaptım 64 kiloyum şuan 14 kilo fazlam var 8-9 kilo versem yeter yarın başlayacağım sirke ve balın emziren anneye ve bebeğe zararı yokmuş araştırdım iki hafta düzenli kullanacağım inş. sonuçları yazarım her yemekten önce kullanacağım öyle daha etkiliymiş

bugün öğlende başladım dörttte bir ölçüyle yapayım dedim yani bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı elma sirkesi koydum tadı çok güzeldi bir bardak daha canım istedi ama fazlası zarar vermesin diye içmedim acaba karışıma 2 tatlı kaşığı sirkemi koysam bir az geldi yada 1 yemek kaşığı bal 1 yemek kaşığı sirke o tam dörtte bir ölçü ama bal çok olur diye tatlı kaşığıyla uyguladım bakalım zamanla ayarlarız ölçüleri ama tadı harika içmekten çok korkmuştum sirke kokar diye elma tadı geliyor hep hoş bişey

bugün bir bardak ılık duya 1 tatlı kaşığı bal iki tatlı kaşığı sirke koydum biraz midem yandı yemeklerden önce içmek daha etkiliymiş sonra içmeyin zayıflamak istiyorsanız

Sabah aç karnına ve akşam yemeğinden önce 1 bardak sıcak suya bir yemek kaşığı bal ve bir yemek kaşığı elma sirkesi güzelcecik içiyorsun yemeklerden yarım saat önce içmen kafi.. düzenli kullanmaz isen hiç ama hiç fayda göremezsin
bunun yanında tam tahıllı ekmek , buğday , çavdar yemeğe özen gösterin..Sadece bal sirke bağırsak çalıştırmış olur
Ara öğünlere dikkat edin ve yeşil elma yiyin tokluk hissi veriyor

bende yarın denemeye başlıcam bakalım inşallah faydasını görürüm 52.6 kiloyum 6 ay önce doğum yaptım göbeğimden çok rahatsızım yaaa bi garip yumuşadı sarkık nasıl toparlanır bilmiyorum ki zayıfım aslında ama göbeğim vaaarr

kilon çok güzel zayıflarsan göbeğn toparlanmazki spor yapman lazım

Merhaba,

Ben bu karışımı önceleri sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce içiyordum faydasını görmedim ama ben bal yerine 1 yemek kaşığı sirke 1 su bardağı ılık su ve birazda limon sıkıp içiyordum tadı fena değil sadece kokusu kötü şidide 9 gündür soğan suyu içiyorum yüzümde acayip yağlanma oldu bu iyiymiş yağları parçalıyormuş soğan suyunada limon sıkarsanız kokusu hariç tadı fena değil tavsiye ederim

aa bende tadı kötü kokusu kötü die içiyordum soğan suyunu bilgi için teşekkürler..Ayrıca soğan suyu kist var ise onu da temizliyor bayanlar..

sadece mekik çekerek toparlayabilirsiniz zayıfmışsınız sakın diyet yapmayın ya da bu yazdıklarımızı Allah korusun sonra rahatsızlanırsınız ben 4 yıl tekwando 1 yıla yakında kickboks yaptım tek çözüm inanın mekik

küçük bir araştırma yaptım.

Beyaz kuru soğanın, erkeklerde 65 yaş sonrası, kadınlarda menopozla ortaya çıkan kemik erimesine karşı olumlu etkilere sahip olduğu belirtiliyor.

Soğan suyu kalbi güçlendirir.

Dolaşım bozukluğunu giderici etkiye sahiptir.

Kalp ve damar hastalıklarına karşı korur.

Vücutta yağlanmayı azaltır.

Bağışıklık sistemini güçlendirir.

Kan pıhtılaşmasını düzenler. ıçindeki esterler kanın pıhtılaşmasını önleyici etkidedir.

Kansızlığı giderici etkileri vardır.

Taşıdığı flavonoid damarları genişleticidir.

tesekkür ederimmmmmmopuyorumnanaktan

selam kızlar içinizde haşimato tiroidi olupta bu şekilde zayıflayan var mı?bu hastalık yüzünden kilo aldım veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim bide tiroidim normale dönünce gebelik planlıyorum buna bi yan etkisi var mı sirkenin

selam hanımlar benimde vermem gereken 5 kilom var
bu karışımı içiyorum ama etki etmemeye başladı soğan suyu nasıl
yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…