Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Bende elma sirkesini sabah akşam içmeye başladım iştah kesiyor göbeciğim azcık indi gibi geliyor.3 hafta falan kullanayım yazarım buraya diyet yapmıyorum ama 3 gündür kullanıyorum iştahım kesildi öyle çok yemiyorum.Kilo vereceğime inanıyorum bu sefer nedense öyle bir inancım var uzun zamandır diyet yapmıyorum 68 kiloyum 58 benim için mütih bir kilo olur hayal mi değil sanırım bu karışımı uzun süre kullanacağım 58 olana kadar inanıyorum vereceğime .

bugün 3.günüm oluyor bir değişiklik beklemek için erken sanırım ama bu karışımın tok tuttuğu kesin hiçbir değişiklik yok diye umutsuzluğa kapılıyorum bazen ama zaten regl döneminde başladım o bitsin belki değişiklikler kendini gösterir.

bir de spor yapanlar kaç saat yapıyorsunuz merak ettim ben günde iki kere yapıyorum sabah ve akşam olmak üzere ama sonra hiç halim kalmıyor kafamçokkarıştı

bugün 3.günüm oluyor bir değişiklik beklemek için erken sanırım ama bu karışımın tok tuttuğu kesin hiçbir değişiklik yok diye umutsuzluğa kapılıyorum bazen ama zaten regl döneminde başladım o bitsin belki değişiklikler kendini gösterir.

bir de spor yapanlar kaç saat yapıyorsunuz merak ettim ben günde iki kere yapıyorum sabah ve akşam olmak üzere ama sonra hiç halim kalmıyor kafamçokkarıştı

evet canım sonuç almak için daha erken
hem regli dönemindesin vücut zaten şişiyo
en iyi sonucu regliden sonra alırsın

bu karışımı denemiş biri olarak 1 yıl önce tam 4 ayda 10 kilo verdim ama bu sirkeyle mi oldu bilmiyorum daha önce dıyet yaparken cok halsiz kalırdım kan şekerim düşerdi sanırım elma sirkesi sayesinde bu durumdan kurtuldum dıyet artı sporlaa kiloları vermıstım ama simdi emziren bi anne oldugum ıcın 10 kilo fazlamı veremıyorum

yaa canlarım bişey sorcam...ben bunuu 5 gündür kullanıyorum...5 günde bi mucize beklemek sacma olur tabi ki beklemiyorumda ama merak ettiğim su....sabah ac karnına bide aksam yatarken içiyorum bu karısımı..gercekten müthiş tok tutuyor...yediklerime mümkün mertebe dikkat ediyorum ama sofradan tok kalkamıyorum...:KK70: yaa bide benim metabolizma cok agırdan alır sag olsun....buna ragmen kilo veririm dimii cokacimcoook

benide tok tutuyor her ogn oncesı ıctım bır bardaga bı kasık sırke ve bıraz bal koyarak..smdılk ılk gunum ben tartılmadm tartıda kılonuzun azalması önemlı dııl arkadaslar önemlı olan ıncelmek..kolay gelsn hepımıze

benide tok tutuyor her ogn oncesı ıctım bır bardaga bı kasık sırke ve bıraz bal koyarak..smdılk ılk gunum ben tartılmadm tartıda kılonuzun azalması önemlı dııl arkadaslar önemlı olan ıncelmek..kolay gelsn hepımıze

evet zaten sıkılaştırıyor =)

Arkadaşlar şuana kadrki tüm yazışmaları okumuş ve daha önce bu formülü deneyip bırakmış ( çok kilo problemim olmadığı için) ve şuan 3-4 gündür tekrar başlamış biri olarak fikirlerimi paylaşmak istiyorum.
* Ben ölçüsünü kendime göre hazırladım, küçük bir kavanoza bir parmak kalınlığında ( baş parmak:)) sirke koydum ( kavanozoun 6 da birini sirke ile doldurdum diebilirim) üzerine su kattım içinede bal koydum ölçüsünü bilmiorum tadına bakarak içebileceğim dozda ayarladım.her sabah kalkınca ve akşam yatarken 3 yemek kaşığı alıyorum üzerine su içiorum- öğlende aklıma gelirse bir iki kaşık alıyorum.
* Emziren bir anneyim 28 günlük bir bebeğim var- emzirenler kullanabilirmi sorusuna kimse tam cevap veremediği için deneyip görmek lazım diye düşündüm- elmadan yapılan birşey nekdr zararlı olabilirki diyerek- sütümün arttığını düşünüyorum-ayrıca sanki bebeğimin gaz sıkıntısı hafifledi gibi- zaten çok sıkıntısı yoktu ama bazen çıkarmak için kıpkırmızı falan olurdu onlar baya azaldı- Memeden falanda soğumadı. Süt olayının psikolojik olduğunu düşünüyorum zaten- ne yersem bebeğime iyi geleceğini gaz yapmayacağını sütümün herzaman çok olacağını düşünüyorum aynende öyle oluyor- bu süte geçermi şu süte geçermi die çok düşünmemek lazım.Kilo alımıda gayet iyi.
* Tartılmadım henüz bir hfta olsunda ozaman tartılacağım ama şunu söyleyebilirimki kesinlikle sıkılaştırıyor. Sezeryan oldum- önde aşağı sarkan pörsük bir göbeğim vardı inanın artık aşağı sarkmıor ve küçüldü. Birde dümdüz uzanınca sezeryan kesiğimi göremezdim önceki hftalarda, bu hfta dümdüz uzanınca kesiğimi görebiliorum:) Zaten hamilelik öncesi kullanıldığımda da bel-göbek bölgesinde faydasını görmüştüm hiç diyetsiz ve sporsuz.
* Cilde bir etkisi varmı* henüz gözlemleyemedim bir gelişme.
* Tartıda eksik çıkmamız hiç öenmli değil ayrıca sıkılaşmak-incelmek çok daha önemli düşünsenize sporsuz sıkılaşmak.. harika..:)
59 kilo ile hamile kaldım 81 le doğuma gittim- şuan 68 im. önceki pantolonlarıma giriorum(36-38 beden) ama fermuarı kapanmıor:) fermuar kapandığı an yazıcam size. kapanmayan ksmı ölçtüm 5 cm:)

size şu kadarını söleyebilirim.17.07.2010 da başladıım qün kilom 62.8 di.buqün 21.07.2010(12 yi qeçti ama olsun)kilom 59.4.....kaydirigubbakcemile2 ama şunu söylemeliyim ben hiçbirşey yemiyorum .nası yani diyebilirsiniz ama öyle..:KK70::asigim:

Arkadaşlar bir sorum olacak

Ben bu karışımı 2 haftadır içiyo sayılırım...sabahları herzaman(aç karnına) akşamları da bazen içiyorum...

bi değişiklik oldumu sorusuna ? evet biraz değişiklikler fark ediyorum..

mesela..ben sabah kahvaltı yapmamış olsaydım başım dönerdi kan şekerim fln düşerdi yemeden duramazdım..ama bunu içmeye başladıktan sonra açta dursam bişii olmuyo ..hem tok tutuyo hemde kan şekerimi fln düzene sokuyo... 2 .fark ettiğim değişiklikte doğumdan sonra göbeğiim kalmıştı ..göbeğimin biraz çekildiğini hissettim. kilo işine gelincede 1 kilocuk verebildim sadece..ama şişkinliğimin azda olsa çekildiğini hissediyorum..

sorum şu..sabahları aç karnına içtiğim zaman hiç bişii olmaz dı...bu sabah içtim midemde bi yanma hissettim çok kötüydü..ama 20dk sonra geçti diyebilirim. bu karışımdan sabah aç karnına içsek midemize bi zararı dokunurmu..ilerde kötü şeyler olabilir mi..açıkcası korktum baya...bide sizdede oluyomu bilmiyorum hergün içmekten bıkıyosun..tadı kötü olmadığı halde irenmeye başladım ben ..pek içmek istemiyorum artık zorla içmeye başladım :çok üzgünüm:

Arkadaşlar bir sorum olacak

Ben bu karışımı 2 haftadır içiyo sayılırım...sabahları herzaman(aç karnına) akşamları da bazen içiyorum...

bi değişiklik oldumu sorusuna ? evet biraz değişiklikler fark ediyorum..

mesela..ben sabah kahvaltı yapmamış olsaydım başım dönerdi kan şekerim fln düşerdi yemeden duramazdım..ama bunu içmeye başladıktan sonra açta dursam bişii olmuyo ..hem tok tutuyo hemde kan şekerimi fln düzene sokuyo... 2 .fark ettiğim değişiklikte doğumdan sonra göbeğiim kalmıştı ..göbeğimin biraz çekildiğini hissettim. kilo işine gelincede 1 kilocuk verebildim sadece..ama şişkinliğimin azda olsa çekildiğini hissediyorum..

sorum şu..sabahları aç karnına içtiğim zaman hiç bişii olmaz dı...bu sabah içtim midemde bi yanma hissettim çok kötüydü..ama 20dk sonra geçti diyebilirim. bu karışımdan sabah aç karnına içsek midemize bi zararı dokunurmu..ilerde kötü şeyler olabilir mi..açıkcası korktum baya...bide sizdede oluyomu bilmiyorum hergün içmekten bıkıyosun..tadı kötü olmadığı halde irenmeye başladım ben ..pek içmek istemiyorum artık zorla içmeye başladım :çok üzgünüm:

bende aç karnına içiyorum sabah bir şey olmadı bende, sirke miktarını birazcık azaltıp balı az fazlalaştırabilirsin bence. Ben hergün içmekten hiç sıkılmıorum walla akşam olsada sabah olsada içsem die bekliorum:) tadı pek hoş diil evet ama bu kdr etkili başka bir yöntem yok henüz katlanıcaz artık:):içelim:

bende uyguluyorum bu karışımı.
1litre yaptım ve şuan 1 bardaklık kadar kaldı içiyorum ama bakalım işe yarıycak mı :/

yazdıklarınızı okuyunca şoka girdim. bu verdiğiniz kilolar diyetsiz mi arkadaşlar?
kuhne marka nerelerde satılıyor?
bir de hamilelik süresince içilse problem olur mu?
sonuçta bal da sirke de her zaman yenen şeyler.
balın şifa olduğu Kur'an-ı Kerim'de, sirkenin de hadislerde geçiyor.
o kadar deneyesim geldi ki.

Son düzenleme:
valla bende uyguluyordum.
ama 2,3 gün askıda kaldı dersane falan derken insan dersanede yemeklerden sonra sirkeyi içemiyor ki yanıma alıcaktım unuttum falan :/
moralim bozuldu bugün.

her öğün hazırlamak zor geldi bana ve ilk sayfadaki gibi 4 su bardağı su ile hazırlamaya karar verdim dolapta saklayacağım ama bir bozulma falan olmaz sanırım değil mi bir de ne kadar sürede bitiyor bu karışım :nazar:

merhaba.bende bugün başladım bu karışıma.ben taze hazırlama taraftarıyım.zaten çok zahmetli bişey değil.1 bardak ılık suya-1 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal olarak hazırlıyorum ve ılıkken içiyorum.sabahları aç karnına ve akşam yatmadan içmeyi düşünüyorum.birde sıcak yada ılık içilmesi kilo vermek için daha doğru olur sanırım.çünkü bitki çayları vs..kilo vermek için hep ılık yada sıcak içilir.

ayh ben biraz soğuk içtim biraz önce ama diğerlerini ılık içmeye çalışacağım boshayallersmile

X