- 23 Nisan 2010
- 314
- 2
daha önce duymadım tatlım
ben bal sevmediğim için tercih etmezdim
sen bilirsin kaydirigubbakcemile5
tesekkürler canım....opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha önce duymadım tatlım
ben bal sevmediğim için tercih etmezdim
sen bilirsin kaydirigubbakcemile5
bugün 3.günüm oluyor bir değişiklik beklemek için erken sanırım ama bu karışımın tok tuttuğu kesin hiçbir değişiklik yok diye umutsuzluğa kapılıyorum bazen ama zaten regl döneminde başladım o bitsin belki değişiklikler kendini gösterir.
bir de spor yapanlar kaç saat yapıyorsunuz merak ettim ben günde iki kere yapıyorum sabah ve akşam olmak üzere ama sonra hiç halim kalmıyor kafamçokkarıştı
benide tok tutuyor her ogn oncesı ıctım bır bardaga bı kasık sırke ve bıraz bal koyarak..smdılk ılk gunum ben tartılmadm tartıda kılonuzun azalması önemlı dııl arkadaslar önemlı olan ıncelmek..kolay gelsn hepımıze
Arkadaşlar bir sorum olacak
Ben bu karışımı 2 haftadır içiyo sayılırım...sabahları herzaman(aç karnına) akşamları da bazen içiyorum...
bi değişiklik oldumu sorusuna ? evet biraz değişiklikler fark ediyorum..
mesela..ben sabah kahvaltı yapmamış olsaydım başım dönerdi kan şekerim fln düşerdi yemeden duramazdım..ama bunu içmeye başladıktan sonra açta dursam bişii olmuyo ..hem tok tutuyo hemde kan şekerimi fln düzene sokuyo... 2 .fark ettiğim değişiklikte doğumdan sonra göbeğiim kalmıştı ..göbeğimin biraz çekildiğini hissettim. kilo işine gelincede 1 kilocuk verebildim sadece..ama şişkinliğimin azda olsa çekildiğini hissediyorum..
sorum şu..sabahları aç karnına içtiğim zaman hiç bişii olmaz dı...bu sabah içtim midemde bi yanma hissettim çok kötüydü..ama 20dk sonra geçti diyebilirim. bu karışımdan sabah aç karnına içsek midemize bi zararı dokunurmu..ilerde kötü şeyler olabilir mi..açıkcası korktum baya...bide sizdede oluyomu bilmiyorum hergün içmekten bıkıyosun..tadı kötü olmadığı halde irenmeye başladım ben ..pek içmek istemiyorum artık zorla içmeye başladım :çok üzgünüm: