Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

ayh ben biraz soğuk içtim biraz önce ama diğerlerini ılık içmeye çalışacağım boshayallersmile

evet cnm ılık içmelisin..ben bugün başladım ama bayaa bi iştah kesiyor gibi geldi bana..inşallah işe yarar..1.68 boyunda 62 kiloyum 55 falan olmak istiyorum..7 kilo kadar vermem lazımboshayallersmile

elma sirkesini 1 aydı geçik gece yatmadan bir su bardağı içiyorum bal koymadan ama ben kilo veremedim. yanlış mı içiyorum ne yapıyorum yoksa her bünyede farklı mı oluyor anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim...yerimseniben

bana niye kimse cevap yazmıyor? :1no2:

bence balla ve ılık olarak denmelisin canım..ben yeni başladım ama kullanan çoğu kişi 1 aydan sonra kilo vermeye başladıgın söylüyor.

bana niye kimse cevap yazmıyor? :1no2:

canım illaki yediklerine dikkat etmelisin bence.en azından ekmeği azalt ve azda olsa spor yap.öyle daha etkili olur diye düşünüyorum.marka olarak ben herhangi birini aldım.ama dediğin marka migrosta vardır sanırım.hamilelik sürecinde içilmese daha iyi olur sanırım.

tşk ederim canım diyet ve spor yapıyorum zaten.
ama hızlı versem de bu çile bitse fena olmaz yani :)
biçok sayfayı okudum şoka girdim insanlar diyet yapmadan nasıl kilo veriyor diye şoka girdim.

Bende bunu denemek isterim diyet yapıyorum birazda spor tabi.
Yan etkisin, felan gören olmuş mu.?

kızlarrr bir sorum var.ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ve 2 gündür bu karışıma başladım.bir zararı olmaz değilmiiii?

bende kullanıyorum elma sirkesi bal hatta daha öncede yazdım diyetsiz kilo vermek
imkansız bence hem yediklerinize dikkat edip hemde düzenli kullanmanı zgerekiyor
yoksa bir işe yaramıyor

Benim de ilgimi çekti.
62 ile hamile kaldım şimdi 63 kg .15 aylık kızım var.
Ama 58 olmak istiyorum.
Bunu deniyeceğim.
Basladığımda ve eğer etkisi olursa nekadar sürede olduğunu buraya yazarım.

kızlarr bende şu sandoloz ve elma sirkesini kullanıyordum ama bende inanılmaz kabızlık yapıyor ,araştırdım bugün nedeni sandoloz gibi görünüyor ,birde bu ballı karışımla deniycem bakalım , gelişmeleri de bir bir yazarım tabi olursa ...

Arkadaşlar bende 1 bardak kaynamış suyun içine 1 kök tarçın, 1 dilim zencefil, 1 tane zerdeçal koyuyorum..bunu geceden kavonaza koyuyorum sabah içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal koyup kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum..bu diyetisyenin detox tavsiyesi ama ne kadar sürecek onu bilimyorum..yine onu da yazarım..ama tok tuttuğu bi gerçek..salı başladım bakalım 1 haftada ne kadar zayıflatacak..unutmadan en fazla iki günlük yapın taze taze içmek daha iyi olacaktır..

ben bunu bilmiyorum yanında 5i bi arada çay da içiyorum 2 yada 3 hafta oldu günde 2 saatten fazlada yürüyorum 1 kilo werdim :)

bugün beşinci günüm,gelişmeleri paylaşacak olursam;bağırsakları iyi çalıştırdığı kesin,kabızlık sorunu yaşardım ve içmeye başladıktan sonra azaldı midemin daha hızlı çalıştığını hissediyorum sanki sindirim işlemi kolay oluyor bu formül sayesinde opuyorumnanaktan devam edicem bir ay boyunca kilo olarak da değişme olursa yazarım çünkü,yine adet dönemime denk geldi ona sinir oldum alsanaalsanasmile

selam kızlar ben 15 gun soğan kürü yaptım 2kilo 300 gr verdim şimdi de 15 gun sirke+bal ı deniyorum... soğan kadar etkili olacak mı bakalım ... sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…