ayh ben biraz soğuk içtim biraz önce ama diğerlerini ılık içmeye çalışacağım boshayallersmile
yazdıklarınızı okuyunca şoka girdim. bu verdiğiniz kilolar diyetsiz mi arkadaşlar?
kuhne marka nerelerde satılıyor?
bir de hamilelik süresince içilse problem olur mu?
sonuçta bal da sirke de her zaman yenen şeyler.
balın şifa olduğu Kur'an-ı Kerim'de, sirkenin de hadislerde geçiyor.
o kadar deneyesim geldi ki.
elma sirkesini 1 aydı geçik gece yatmadan bir su bardağı içiyorum bal koymadan ama ben kilo veremedim. yanlış mı içiyorum ne yapıyorum yoksa her bünyede farklı mı oluyor anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim...yerimseniben
bana niye kimse cevap yazmıyor? :1no2:
canım illaki yediklerine dikkat etmelisin bence.en azından ekmeği azalt ve azda olsa spor yap.öyle daha etkili olur diye düşünüyorum.marka olarak ben herhangi birini aldım.ama dediğin marka migrosta vardır sanırım.hamilelik sürecinde içilmese daha iyi olur sanırım.
Bende bunu denemek isterim diyet yapıyorum birazda spor tabi.
Yan etkisin, felan gören olmuş mu.?
kızlarrr bir sorum var.ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ve 2 gündür bu karışıma başladım.bir zararı olmaz değilmiiii?
kızlarrr bir sorum var.ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ve 2 gündür bu karışıma başladım.bir zararı olmaz değilmiiii?
bence balla ve ılık olarak denmelisin canım..ben yeni başladım ama kullanan çoğu kişi 1 aydan sonra kilo vermeye başladıgın söylüyor.