- 5 Aralık 2009
- 1.258
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LÜTFEN CEVAPPPPPP......
kızlar simdi tam olarak bunu yapıp fayda görenlerden ayrıntılı birşekilde tarif ve uygulama istiyorum.....nekadar sürede vermeye baslıyosunuz....mesela benim metabolizmam calısmıyor aksama kadar yatıyor hangi saatler nasıl içiliyor ve özel bir diyet uyguluyor musunuz.....???cvp cvp cvp lüttfennnnnnnopuyorumnanaktan
bende yarın denemeye başlıcam bakalım inşallah faydasını görürüm 52.6 kiloyum 6 ay önce doğum yaptım göbeğimden çok rahatsızım yaaa bi garip yumuşadı sarkık nasıl toparlanır bilmiyorum ki zayıfım aslında ama göbeğim vaaarr
Merhaba,
Ben bu karışımı önceleri sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce içiyordum faydasını görmedim ama ben bal yerine 1 yemek kaşığı sirke 1 su bardağı ılık su ve birazda limon sıkıp içiyordum tadı fena değil sadece kokusu kötü şidide 9 gündür soğan suyu içiyorum yüzümde acayip yağlanma oldu bu iyiymiş yağları parçalıyormuş soğan suyunada limon sıkarsanız kokusu hariç tadı fena değil tavsiye ederim
bende yarın denemeye başlıcam bakalım inşallah faydasını görürüm 52.6 kiloyum 6 ay önce doğum yaptım göbeğimden çok rahatsızım yaaa bi garip yumuşadı sarkık nasıl toparlanır bilmiyorum ki zayıfım aslında ama göbeğim vaaarr
Sabah aç karnına ve akşam yemeğinden önce 1 bardak sıcak suya bir yemek kaşığı bal ve bir yemek kaşığı elma sirkesi güzelcecik içiyorsun yemeklerden yarım saat önce içmen kafi.. düzenli kullanmaz isen hiç ama hiç fayda göremezsin
bunun yanında tam tahıllı ekmek , buğday , çavdar yemeğe özen gösterin..Sadece bal sirke bağırsak çalıştırmış olur
Ara öğünlere dikkat edin ve yeşil elma yiyin tokluk hissi veriyor