Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

bende geçen yıl içiyordum 3 ayda 7 kilo werdim spor yapmadım..etkisini 1 aydan sonra gösterdi.. diyette yapmadım ama benim aşırı yemem yok abur cubur çok yiyodum sıcaktan mı sirkeden mi bilmem ama abur cubur iştahımıda biras kesti... sabah akşam içtim sadece. hiç bi zararını görmedim... we kesinlikle kilo werdiriyor tawsiye ederim... düzenli içmek çok önemli..

Bein iki gündür bırakmıştım yeniden başlayayım diyetle bari...

bende kullanıyorum sabahları aç karna içiyorum ben ılık su ile bi tatlı kaşığı elma sirkesi koyuyorum. gerçekten etkili bişey ben faydasını gördüm...

slm kızlar benim eşimde doktor diyet yap demişti oda hergün sirkeli su içti zayıflamadı ama göbek ölçüsünü almıştık 98den 94e düşmüştü göbekte gitmişti biraz daha önce ölçmek aklımıza gelmedi ama 5günde ki fark 4santim benim midem almıyo yoksa bende içmek isterdim şuanda dokunur belki diye bıraktı içmeyi

ben emziriyorum bikaç gündür kullanmaya başladım bi zararı olcağını düşünmüyorum açıkcası sirke sonuç ta salatada kullanılıyor

a_leaf merhaba senin liposakşinla ilgili mesajlarını okudum , baya bir doktor araştırmasına girmişsin , bende lipo olmayı düşünüyorum dr keteneyle sadece tel görüşttüm, cok cok merak ediyorum sen ne yapttın amelyat oldunmu ? ve hangi dr? ve kaca mal oldu ? cvb verirsen sevinirim ...

a_leaf merhaba senin liposakşinla ilgili mesajlarını okudum , baya bir doktor araştırmasına girmişsin , bende lipo olmayı düşünüyorum dr keteneyle sadece tel görüşttüm, cok cok merak ediyorum sen ne yapttın amelyat oldunmu ? ve hangi dr? ve kaca mal oldu ? cvb verirsen sevinirim ...

ben emziriyorum bikaç gündür kullanmaya başladım bi zararı olcağını düşünmüyorum açıkcası sirke sonuç ta salatada kullanılıyor

senin bebeğin ne kadarlık ek gıda veriyosan belki bi zararı olmaz ben doğum yapalı 45 gün oldu bu formülü uygulamak istiyorum sadece anne sütü veriyorum denesem çocuğu rahatsız edermiki bi sitede emziren anneler sirkeli su içsin gaza iyi gelir diye de okumuştum kafam karışık bilgisi olan deneyen varsa yazsın

ben de başladım kızlar ama aç karnına içemedim. biraz bişeyler atıştırıp içiyorum bakalım faydasını görürüm inşallah

4 aylık bir bebeğim var ve 1,5 aydır deniyorum..şu ana kadar hiç kilo vermedim..mutlaka ki bi faydası var ama kilo verdirmedi bana..68 kiloya çakıldım kaldım..hatta bazen 69 oluyorum..siz ekstra bişeyler mi yapıyorsunuz elma sirkesinin yanında ben bunu anlayamadım..cevaplarsanız sevinirim..

Merhaba kizlar Almanyada yasiyorum gecen yil bu kapsüller deste ile 8 kilo verdim
cünki elma sirkesini yutamiyordum bi göz atin dilerseniz
kaydirigubbakcemile2

xxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

denedim bu karışımı ama sürekli içilebilecek birşey değil öğğğ geliyor bir süre sonra.

elma sirkesi mideyi mahvediyo.bende bir aralar cok ictim zayiflamak icin. salatalarra falan kattim. simdi kokosuna bile katlanamiyom.dikkat edin

merhaba arkadaslar,araniza yeni katildim,benim 9 kilo fazlam var,kilom 63,boyum 160.insallah ben deveririm,2 gundur ben de bu sehirli iksire basladim,ama benim istahimi acmis gbime geliyor.ben nerdeyse 2 aydir ekmek hic tuketmiyorum,aksamlari 6 dan sora yemiyorum,ama kilo veremedim,sadece kilom sabit kaldi,insallah sirkeli suyun faydasini gorurum ve size d eyazarim.ben soyle kullaniyorum:1su bardagi suya 1 tatli kasigi sirke,yarim tatli kasigi bal.sabah ackarina ve aksam yatmadan once tuketiyorum,insallah faydasini gorurum.bi de bagirsaklarima simdilik iyi gelmedi,bakalim,bekliyib gorucez.
her kese saglikli kilo vermeler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…