tabiki bilgilendiririm canım.opuyorumnanaktan
ben önceden 1 şişe yapıp koymuyorum canım çünki bozuluyor etkisini kaybediyor.günde 2 kere içiyorum.ne zaman olursa farketmez.istediğin saatte içebilirsin.1 tatlı kaşığı sirke,1 tatlı kaşığı bal ve bardağı dolduracak kadar su.yemeklerden sonra içiyorum.sadece buda yetmez ekmekten kısacaksın.ben günde 20 mekik çekiyorum.fazlasına dayanamadığım için.bunları öneririm ama kesinlikle ekmeği kıs canım 1 dilim ye yeter.sabahları kahvaltını iyi yap yani haşlanmış yumurta falan ye protein al.öğlenleri fazla yüklenme.akşam ise hafif ye canım.bunlara dikkat edersen kilo verirsin tatlım...vereliniortak
bugün denedim.aksam da yatarkene hazirladim icicodum.esimde napiyosun .mideni böbreklerini yakacaksin.birde hastanelerde senle mi ugrasacam dedi vazgecirdi.bilemicem sirke de asit varr.acabami sorusunu soruyom...
kızlar 600 gram kadar vermiştim ve diyetime fitness a sirkeli suya devam ediyorum hiç bozup da bırakmadım ve gören de kilo vermişin diyo bana...hergün tartılmıyorum ve bu sabah iice heveslenip heyecanlandım bi çıktım tartıya resmen 800 gram fazla çıktım yaaa bu nasıl olur??zayıfladığım görüntümden de belli oluyo karnım içine çöktü resmen ama bi çıktım şok oldum..hastalık dönemimde de değilim üstelik;bu neden oldu sizceeee bilmiyorumkismilemafoldumben
kızlar 600 gram kadar vermiştim ve diyetime fitness a sirkeli suya devam ediyorum hiç bozup da bırakmadım ve gören de kilo vermişin diyo bana...hergün tartılmıyorum ve bu sabah iice heveslenip heyecanlandım bi çıktım tartıya resmen 800 gram fazla çıktım yaaa bu nasıl olur??zayıfladığım görüntümden de belli oluyo karnım içine çöktü resmen ama bi çıktım şok oldum..hastalık dönemimde de değilim üstelik;bu neden oldu sizceeee bilmiyorumkismilemafoldumben
bu sirkeli suyun sırrı nerede bilmiyorum yaklaşık 20 gündür yapıyorum ama bir fark yok
tabi arada atladıklarımda oldu ama bilemiyorum ben yanlış yapıyorum kilo veriyorum ama haftada bir kilo zaten iyetteyim bu yememezlikle veririm
birde ben çörek otu kullanmak istiyorum birlikte kullanablirmiyim acaba
selam kızlar size özür dileyerek birşey soracam.ben elma şirkesini yaklaşık 3haftadır içiyorum.bir ikidir birşey farkediyorum. akıntılarım olduğu için günlük ped kullanıyorum.bugün bir baktım yeşil bi sıvı gelmiş pedime. akıntım normal sıvı ama pedde yeşillik verdı.hemde epey vardı.acaba sirkeyle bi alakası olabilirmi.böyle bir durum yaşayan oldumu.
teşekkürler meleyi.bende görünce korktum birden.