Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

bende deneyim bakalım 65 kiloyum yaza kadar zayıflamam lazım doğum kilosu kaldı aç karınamı yoksa tok mu hedef 55 eski kiloma dönmek bakalım inş işe yarar yürüyüşede başlıcam yaarın bakalım sonucu yazarımmmm

emziriyorum herhangibi zararı olurmu elma srkesinin

doktora danışmadan bir şey yapmamanızı öneririm. bebeğinizin sağlığı şu aşamada çok önemli, gelişim çağında yanlış bir şey yapmanız onu kötü etkileyebilir. ne olur ne olmaz...

ben de başladım arkadaşlar,,,
bu sabah aç karnına 1 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ile 1 tatlı kaşığı bal koyup içtim
biraz midem yandı üzerine de 1 bardak suyu içtim.
bakalım inşallah faydasını görürüz
bi arkadaşım bu yöntemle 2.5 ayda 6 kilo verdi.:enbuyukkk:

elma sirkesi gerçekten çok işe yarıyo ama sirkeyi abartmamak lazım yoksa mide yanması olabiliyo bilmiyorumkismile

elma sirkesi içerek 10kg zayıflayanlar var üstelik mideye en az zarar veren asitmiş duyduğuma göre

elma sirkesi bal karışımına yarın başlıyorum. her gün düzenli yeşil çay içiyorum ve spor yapıyorum günde bir saat.bakalım faydasını görebilecek miyim....şu basenlerden kurtulmam lazım artık(((

.Elma sirkesi kesinlikle faydalı sabahları aç karnına 500ml şişeye ılık su koyup içine 2 tatlı kaşığı sirke ileve edip, karıştırıp bir güzel içiyorum.Birde geceleri uyumadan önce aynısını yapıyorum. Etkisini gördüm gerçektende deneyin bence ama mide ile ilgili bir probleminiz varsa sıkıntılı durumlar ortaya çıkabiliyor.

ben de başladım bakalım.şimdilik iştahımı kesti galiba.
yoksa ben diyet yapamıyorum.ancak iştahımın kesilmesi gerek.
normalde yediklerimin yarısını yemeye başladım.hadi bakalım hayırlısı

bu arada tvist stepper diye bir alet var. yapanlar çok iyi incettiğini söylüyor.ona da başladım. inş. faydası olur.

bu arada tvist stepper diye bir alet var. yapanlar çok iyi incettiğini söylüyor.ona da başladım. inş. faydası olur.
bana biraz anlatır mısın bu aleti canım * ben de birşey almak istiyorum bundan mı alsam leg magic mi alsam karar veremedim..zorlanıyor musun bu alette ? kas yapar mı acaba ?

ben 2 sene önce aldım ve hiç kullanmadım şimdi hevese geldim başlayacağım inş.
spor bölümünde stepper kulananlar ile ilgili bir başlık var.oradan takip edebilirsin.

ben 2 sene önce aldım ve hiç kullanmadım şimdi hevese geldim başlayacağım inş.
spor bölümünde stepper kulananlar ile ilgili bir başlık var.oradan takip edebilirsin.
tamam canım saol, bana da sen kullandıkça haber verebilirsen sevinirim..kolay gelsin canım..

arlakadaslar bende dün diete basladim.sabahlari elma sirkeli su iciyorum ac karnina ve aksam yatmadan önce tabi sporada basladim sonucunu yazarim.kilom 77 su an.hepimize kolaya gelsin.

devam ediyorum bende.tadıni çok begendim :) en iyi nasıl verim alınır bilemiyorum.
ben sabah öğle akşam devamlı içiyorum dahad içebilirim:lepi::teytey::teytey::dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…