Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

ben günde 1 kere aç karna içiyorum.. yoksa mide çok zarar görüyor kızlar

qerçekten işe yarıyor.ben bal koymadan içiyorum.diyet felanda yapmadım.4 kilo verdim.bırakmıştım yeniden başladım 7 kilo fazlam var.doğumdan sonra kaldı fazlalıklar.

ben de anlamıyorum neden yararını görmeyenleri..bağırsakları çok çalıştırıyor aslında...

kızlar 1 sene önce uygulamıştım ben hemde öyle böyle değil düzenli olarak bir yıl sürekli sabah aç karnına içtim ve cidden süper sonuç vermişti bende zaten 5 kilo kadar fazlam vardı..birazda sağlık için içmiştim çok faydasını gördüm....ama okuduğum kadarıyla çok fazla içenler var sakın öyle yapmayın mesela ben bir su bardağı ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi..bir tatlı kaşığı bal ve bir kaç damla limonla içiyordum.....sadece gün içinde bir bardaktı.....artı ben plateste yapıyordum .. inanın halaa fiziğim taş gibi kilom hep istediğim düzeyde kaldı..1 yıl sonunda neden bıraktım elma sirkesini derseniz uzun kullanım sonrasında sirke vücutta antibiotik etkisi gösteriyor ve sivilceyle vücuttaki toksinleri atmaya başlıyor ben sivilcelenmek istemediğim için fark ettiğim anda kestim bunuda dr arkadaşım söylemişti bilginize...ha buarada bu konuda merak ettiğiniz ne varsa cevaplamaya hazırım kızlar özele yazarsanız daha çabuk dönerim kolay gelsin size...:eek:

kızlar 1 sene önce uygulamıştım ben hemde öyle böyle değil düzenli olarak bir yıl sürekli sabah aç karnına içtim ve cidden süper sonuç vermişti bende zaten 5 kilo kadar fazlam vardı..birazda sağlık için içmiştim çok faydasını gördüm....ama okuduğum kadarıyla çok fazla içenler var sakın öyle yapmayın mesela ben bir su bardağı ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi..bir tatlı kaşığı bal ve bir kaç damla limonla içiyordum.....sadece gün içinde bir bardaktı.....artı ben plateste yapıyordum .. inanın halaa fiziğim taş gibi kilom hep istediğim düzeyde kaldı..1 yıl sonunda neden bıraktım elma sirkesini derseniz uzun kullanım sonrasında sirke vücutta antibiotik etkisi gösteriyor ve sivilceyle vücuttaki toksinleri atmaya başlıyor ben sivilcelenmek istemediğim için fark ettiğim anda kestim bunuda dr arkadaşım söylemişti bilginize...ha buarada bu konuda merak ettiğiniz ne varsa cevaplamaya hazırım kızlar özele yazarsanız daha çabuk dönerim kolay gelsin size...:eek:
canım ben de bugün başladım kullanmaya.
1. sayfadaki tarifi uyguladım ama su sıcak değildi
ısıtmamız mı gerek suyu?soğukla yaptım ben fisfisfis
benim de 5 kilo fazlam var.ne kadar sürede bu 5kilodan kurtulabilirim?
kurtulur kurtulmaz bırakıcam çünkü sivilceden söz etmişsin,zaten sivilce sorunum var.daha da beter olsunlar istemem:sinifsinif:

Slm arkadaşlar
ben 1 ay önce doğum yaptım.Haliyle emziriyorumda şu anda.Emzirikende içilebilirmi acaba bu sirke+bal karışımı.süte bi zararı olurmu acaba?

iştah açıyor aslında metabolizmayı hızlandırdığı için.. ona karşı koymak lazım kızlar... yoksa vereceği yere, kilo alanlar ondan alıyor... ha bir de ne soğuk ne sıcak olsun. tam ılık oda sıcaklığındaki suyla yapın. balı katmayı unutmayın. az da olsa katın.. 1 yemek kaşığı elma sirkesi yeter kızlar..

Slm arkadaşlar
ben 1 ay önce doğum yaptım.Haliyle emziriyorumda şu anda.Emzirikende içilebilirmi acaba bu sirke+bal karışımı.süte bi zararı olurmu acaba?

arkadaşlar lütfen emzirirken kiloyu dert etmeyin....hiç ama hiç bişe içmeyin sadece iyi beslenin unutmayın ki yediğimiz içtiğimiz herşey sütümüze yansır aman aman canım dikkat et içme hiç bişi sen bol bol beslenmene bak bol bol su iç.....yakın bir arkadaşım bebğini emzirirken zayıflama derdine düştü ne bulsa içti hatta zayıflatan bitkisel şeylerdi yan etkisi olmayan ama bebeği bir isale yakalandı yavrucak hiç gelişemedi halaada çok zayıf ve yaşıtlarına göre çok küçük ......:1no2:
sen şuanda zaten daha lohusasın ve bu şişkinlik bu kilo çok normal 6 ay sonra sende kendine inanamıycaksın vücud kendini toparlıyacak.......şuan tek düşüneceğin şey bebğinin bol süt alması olsun canım benim kilo nede olsa gider dert etme bunu datlum benimmmŞeniz

Evet arkadaşlar bugün itibariyle benimde 3.günüm oluyo, ve çok memnunum..kaydirigubbakcemile3 aslında bakarsanız mide rahatsızlığımda var ama hiç bir kötü etkisiyle karşılaşmadım...ve inanın şimdiden 1 kilo gitti bile zemuszemus:nazar:

herkese tavsiye ediyorum, inanın denemekten hiç bir zarar çıkmaz...

benimde bebişim 2,5 aylık..6-7 kilom var fazla çok zayıftımonun için çok batıyo kilolarım..sağlık için başlayacaktım zaten dün almştı eşim sirkeyi.artık böyle içerim ama buyunbenim24 bbek kilo almaz demiş kafam karıştı acaba o kadar etkiler mi bebişimi

benimde bebişim 2,5 aylık..6-7 kilom var fazla çok zayıftımonun için çok batıyo kilolarım..sağlık için başlayacaktım zaten dün almştı eşim sirkeyi.artık böyle içerim ama buyunbenim24 bbek kilo almaz demiş kafam karıştı acaba o kadar etkiler mi bebişimi

Canım bende doğum yapalı 1 yıl olacak ama bebeğim sütten kesilene kdr hiç bişekilde hiç bir ürün yada sirke karışım gb şeyler kullanmadım, ne yaptım biliomusun bol bol kefir içtim..hem süte faydalı hem yağlarını söküp atıyo..:ecrin_bebek: ben ilk olarak kefir le gönderdim kiloları ama fazla diil çünki aşırı yemek tükettim ben çok iştahlıydım emzirirken :ecrin_bebek:

Bebek 6 aylıkken sütten kesildi, çünki çalışmaya başladım e otomatikmen unuttu, ne kdr çaba verdiysemde maalesef dvm ettiremedim, :sinifsinif:

Bana kalırsa sen hiç bişey kullanma arkadaşım , yalnız sabah kalktığında içeceğin bir bardak ılık su bile yeter sana şu an, unutma ne yersen ne içersen bebeğe gidiyo. ayrıca mekik çek ihmal etme hihoyyyt

bu arada elma sirkesi ateş düşürüyomuş emzirenlere lokman hekim içmelerini avsiye edyor sabak akşam 1 çorba kaşığı

Evet arkadaşlar bugün itibariyle benimde 3.günüm oluyo, ve çok memnunum..kaydirigubbakcemile3 aslında bakarsanız mide rahatsızlığımda var ama hiç bir kötü etkisiyle karşılaşmadım...ve inanın şimdiden 1 kilo gitti bile zemuszemus:nazar:

herkese tavsiye ediyorum, inanın denemekten hiç bir zarar çıkmaz...

canım ölçülerin neydi ve suyunu ılıkmı soğukmu sıcakmı yaptın?
senin ölçülerini birebir bende uygukayacağım
özel msj atıcaktım ama kapalı sanırım
şimdidenn teşekkürler

canım ölçülerin neydi ve suyunu ılıkmı soğukmu sıcakmı yaptın?
senin ölçülerini birebir bende uygukayacağım
özel msj atıcaktım ama kapalı sanırım
şimdidenn teşekkürler

Canım ben sabah kalkar kalkmaz 1 su bardağı ılık suya (cezvede hafif ısıtıyorum) 1 yemek kaşığı sirke ve çay kaşığı bal koyup içiyorum, öğlen de işyerimde yemekten yarım saat önce aynı şekilde içiyorum akşam ise yatmadan önce içiyorum.

Kendimi buşekilde programladım ..zemuszemus işe geç kalsamda karışımı içmeden asla evden çıkmıyorum, he birde ben haftanın 3 günü spora gidiyorum tam 1 saat yürüyüş yapıorum, 100 mekik çekiyorum tatlım..bakalım bu koca göbek eriyecekmiboshayallersmile

Yalnız şunu söylemeden geçemem , pantolonum resmen üzerimde dönüyo yerimseniben

Canım bende doğum yapalı 1 yıl olacak ama bebeğim sütten kesilene kdr hiç bişekilde hiç bir ürün yada sirke karışım gb şeyler kullanmadım, ne yaptım biliomusun bol bol kefir içtim..hem süte faydalı hem yağlarını söküp atıyo..:ecrin_bebek: ben ilk olarak kefir le gönderdim kiloları ama fazla diil çünki aşırı yemek tükettim ben çok iştahlıydım emzirirken :ecrin_bebek:

Bebek 6 aylıkken sütten kesildi, çünki çalışmaya başladım e otomatikmen unuttu, ne kdr çaba verdiysemde maalesef dvm ettiremedim, :sinifsinif:

Bana kalırsa sen hiç bişey kullanma arkadaşım , yalnız sabah kalktığında içeceğin bir bardak ılık su bile yeter sana şu an, unutma ne yersen ne içersen bebeğe gidiyo. ayrıca mekik çek ihmal etme hihoyyyt

kefir içmek emziren anneler için zararlı diye biliyorum.çünkü içerisinde bağımlılık yapan madde var.bebek ileride bu gibi şeylerin bağımlısı olabilir,alkol,sigara gibi.
aşırı tüketirsen sana da zararı olabilir.
şöyle söyleyeyim ha alkol almışsın,ha kefir.
arada pek fark yok.
doktoruna danışırsan iyi olur.
doktor ne söylerse ona göre kullanırsın.

bu karışımı aç karna içmenin yanlış olduğunu duydum ama herkes öyle içiyo bende ne yapacağımı şaşırdım.gerçi bende tok karna biraz içtim işe yarar gibi olmuştu ama boğazlarım tahriş oldu araya başka şeyler girdi falan bırakınca eski halime döndüm yine:KK43:

Canım ben sabah kalkar kalkmaz 1 su bardağı ılık suya (cezvede hafif ısıtıyorum) 1 yemek kaşığı sirke ve çay kaşığı bal koyup içiyorum, öğlen de işyerimde yemekten yarım saat önce aynı şekilde içiyorum akşam ise yatmadan önce içiyorum.

Kendimi buşekilde programladım ..zemuszemus işe geç kalsamda karışımı içmeden asla evden çıkmıyorum, he birde ben haftanın 3 günü spora gidiyorum tam 1 saat yürüyüş yapıorum, 100 mekik çekiyorum tatlım..bakalım bu koca göbek eriyecekmiboshayallersmile

Yalnız şunu söylemeden geçemem , pantolonum resmen üzerimde dönüyo yerimseniben

cvp için teşekkürler tatlım
dilerim sende bende ve tüm şikayet edenler kurtuluruz şu göbeğimizden bende bugün başlıyayım ozmn
a.s.

merhaba arkadaslar bende elma sirkesi ile 6 ayda 13 kilo verdim yanlız suan tüp bebk yaptırıyoruz buyğzden doktorum sirkeyi içme dediiii... buarada sirkenin faydasınııı sporla göreceksiniz yoksa işe yaramıyor sirke metobolizmayı
çalıstırıyor

X