Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben de bugün başladım kullanmaya.kızlar 1 sene önce uygulamıştım ben hemde öyle böyle değil düzenli olarak bir yıl sürekli sabah aç karnına içtim ve cidden süper sonuç vermişti bende zaten 5 kilo kadar fazlam vardı..birazda sağlık için içmiştim çok faydasını gördüm....ama okuduğum kadarıyla çok fazla içenler var sakın öyle yapmayın mesela ben bir su bardağı ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi..bir tatlı kaşığı bal ve bir kaç damla limonla içiyordum.....sadece gün içinde bir bardaktı.....artı ben plateste yapıyordum .. inanın halaa fiziğim taş gibi kilom hep istediğim düzeyde kaldı..1 yıl sonunda neden bıraktım elma sirkesini derseniz uzun kullanım sonrasında sirke vücutta antibiotik etkisi gösteriyor ve sivilceyle vücuttaki toksinleri atmaya başlıyor ben sivilcelenmek istemediğim için fark ettiğim anda kestim bunuda dr arkadaşım söylemişti bilginize...ha buarada bu konuda merak ettiğiniz ne varsa cevaplamaya hazırım kızlar özele yazarsanız daha çabuk dönerim kolay gelsin size...
Slm arkadaşlar
ben 1 ay önce doğum yaptım.Haliyle emziriyorumda şu anda.Emzirikende içilebilirmi acaba bu sirke+bal karışımı.süte bi zararı olurmu acaba?
benimde bebişim 2,5 aylık..6-7 kilom var fazla çok zayıftımonun için çok batıyo kilolarım..sağlık için başlayacaktım zaten dün almştı eşim sirkeyi.artık böyle içerim ama buyunbenim24 bbek kilo almaz demiş kafam karıştı acaba o kadar etkiler mi bebişimi
Evet arkadaşlar bugün itibariyle benimde 3.günüm oluyo, ve çok memnunum..kaydirigubbakcemile3 aslında bakarsanız mide rahatsızlığımda var ama hiç bir kötü etkisiyle karşılaşmadım...ve inanın şimdiden 1 kilo gitti bile zemuszemus
herkese tavsiye ediyorum, inanın denemekten hiç bir zarar çıkmaz...
canım ölçülerin neydi ve suyunu ılıkmı soğukmu sıcakmı yaptın?
senin ölçülerini birebir bende uygukayacağım
özel msj atıcaktım ama kapalı sanırım
şimdidenn teşekkürler
Canım bende doğum yapalı 1 yıl olacak ama bebeğim sütten kesilene kdr hiç bişekilde hiç bir ürün yada sirke karışım gb şeyler kullanmadım, ne yaptım biliomusun bol bol kefir içtim..hem süte faydalı hem yağlarını söküp atıyo..:ecrin_bebek: ben ilk olarak kefir le gönderdim kiloları ama fazla diil çünki aşırı yemek tükettim ben çok iştahlıydım emzirirken :ecrin_bebek:
Bebek 6 aylıkken sütten kesildi, çünki çalışmaya başladım e otomatikmen unuttu, ne kdr çaba verdiysemde maalesef dvm ettiremedim, :sinifsinif:
Bana kalırsa sen hiç bişey kullanma arkadaşım , yalnız sabah kalktığında içeceğin bir bardak ılık su bile yeter sana şu an, unutma ne yersen ne içersen bebeğe gidiyo. ayrıca mekik çek ihmal etme hihoyyyt
Canım ben sabah kalkar kalkmaz 1 su bardağı ılık suya (cezvede hafif ısıtıyorum) 1 yemek kaşığı sirke ve çay kaşığı bal koyup içiyorum, öğlen de işyerimde yemekten yarım saat önce aynı şekilde içiyorum akşam ise yatmadan önce içiyorum.
Kendimi buşekilde programladım ..zemuszemus işe geç kalsamda karışımı içmeden asla evden çıkmıyorum, he birde ben haftanın 3 günü spora gidiyorum tam 1 saat yürüyüş yapıorum, 100 mekik çekiyorum tatlım..bakalım bu koca göbek eriyecekmiboshayallersmile
Yalnız şunu söylemeden geçemem , pantolonum resmen üzerimde dönüyo yerimseniben