Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba arkadaslar bende elma sirkesi ile 6 ayda 13 kilo verdim yanlız suan tüp bebk yaptırıyoruz buyğzden doktorum sirkeyi içme dediiii... buarada sirkenin faydasınııı sporla göreceksiniz yoksa işe yaramıyor sirke metobolizmayı
çalıstırıyor
canım peki diyet de yapmış mıydın sen?

:Saruboceq:fisfisfis:teselli:ben de denemek istiyorum ama bir turlu zamanim olmuyo busefer kararliyim boyum 165 kg 75 kararım 60 olmak

ben de bugün diyete başladım..haydi hayırlısı bakalım kaç gün dayanabilicem..sirke+bal+su karışımına yarın başlıcam inşallah..kilom 54 , 50 nin altına düşsem süper olur...ama 50'de yeter şimdilik..benim derdim diyeti bıraktıktan sonra verdiğim kiloları geri alıyorum bu şu ana dek hep öyle oldu..

canım peki diyet de yapmış mıydın sen?

evet ekmegi taamamiyle kesmiştim halende yemiyorum. hiç canım istemiyor ama spor yapmadan diyet le kilo verilmiyor ben bunu anladım çünkü normal az yiyerek o kilonu korkuyorsun sporla özelliklede sirkeli su içince yaglar yandıgı için sporla kilo veriliyor.

evet ekmegi taamamiyle kesmiştim halende yemiyorum. hiç canım istemiyor ama spor yapmadan diyet le kilo verilmiyor ben bunu anladım çünkü normal az yiyerek o kilonu korkuyorsun sporla özelliklede sirkeli su içince yaglar yandıgı için sporla kilo veriliyor.
evet canım çok uzun yıllardır senede 2-3 ay kadar hep spor salonuna gidiyorum, spor yaptığım zaman öyle ciddi bir diyet yapmasam da zayıflıyorum..ancak sporu bıraktıktan sonra kilolar geri geliyor..o yüzden acaba hiç spor yapmasam mı diyorum bu kez..kafamı karıştırıyor yanii normalde de çok yiyen bir insan değilim sürekli yediğime içtiğime dikkat ederim..ama benim korkum sporu bırakınca yine geri almak yani..sürekli kilo alıp vereceğime aynı kiloda kalmayı tercih ederim çünkü vücut çatlıyor gerçekten kilo alıp verince..bir de şöyle birşey duydum ben : kilo verdikten sonra en az 2 yıl aynı kiloda kalırsak o kilo sabitleniyormuş artık..ama 2 yıl sürekli spor yapamam..kafam karıştı nasıl sabitlicez ? a.s. bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile her seferinde 1 ay sonrasında verdiğim kiloyu geri aldım ..ekmeği ben de kaç yıldır hiç yemem sadece sabah kahvaltısında 1 dilim ya da tostla yiyorum ama yalnızca sabah kahvaltısında..

Son düzenleme:
bende diyeti bırakınca verdigim kiloların 2 katını alıyordum akupunturada gittim daha fazla aldım. cnm suan beslenmeye dikkat ediyorum , bu sadece kilomu korumama yardımcı oluyor sporla zayıflama oluyor. zaten kilo verdikten sonra 1 yılda o kiloyu koruyacakmıssın

bende bu geceden itibaren başlıyorum inşallah kızlaraklinialirimsmile acayip gaza geldimm hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3 benim sorunlu bölge basen ve bacaklar inşallah ona da faydası olur gerçi ne giderse o kar benneyaptımki göbekten de gitmesi gerekiyo da tabi basenlere oranla çok azbenneyaptımki tam armutum dakaydirigubbakcemile3

bende bu geceden itibaren başlıyorum inşallah kızlaraklinialirimsmile acayip gaza geldimm hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3 benim sorunlu bölge basen ve bacaklar inşallah ona da faydası olur gerçi ne giderse o kar benneyaptımki göbekten de gitmesi gerekiyo da tabi basenlere oranla çok azbenneyaptımki tam armutum dakaydirigubbakcemile3
aynen ben de öyle..kalça yok da bende , basenler üst bacaklar fena..bir de kollarımın üst kısmında azıcık var başka birşeyim yok :)bilmiyorumkismile

aynen ben de öyle..kalça yok da bende , basenler üst bacaklar fena..bir de kollarımın üst kısmında azıcık var başka birşeyim yok :)bilmiyorumkismile

ben kalçayı yazmayı unutmuşum :kedi: yoksa olma mı hiç :bbo: valla benim alt taraf hükümet gibi mübarek :1shok: kaydirigubbakcemile3

ama gidicek gidicek gidicek biliyorummmzemuszemus bayağı kilo verdim zaten... artık elma sirkesiyle de desteklemeye karar verdim baktım ki bayağı incelen kilo veren var...kaydirigubbakcemile5
dün gece yatmadan önce 1 su bardağına 4 tatlı kaşığı koydum ooyyhhh genzimi yaktı valla:bbo: biraz daha su ekledim bende:1closedeyes: bu sabah da 2 tatlı kaşığı koyarak içtim... şimdi de ara öğünümü yapıyorum ohhhh mis gibi oldu valla sositososito
bakalım sonuçları hepinize sölicem inşallah opuyorumnanaktan

Ben de bunu yazın başından beri ara ara yapıyorum. yazın sürekli sabah yürüyüşten önce, bir de yatarken içiyordum. akşam yemeğini fazla kaçırdıysam bile sabaha kadar düzeliyordu karnım. kilo verme konusunda etkisi de bende işe yaradı bir ay boyunca diyet yapmadan(mantı bile yiyordum ama tabi az miktarda) sadece spor ve elma sirkesiyle 4 kilo verdim. başta sirkeden nefret eden ben sırf sağlıklı olduğu için zorla içmeye başlamıştım ama şimdi baş içeceklerimden biri oldu gibi :) tavsiye ederim

slm arkadaşlar .ben 3 günümde yazmıştım lçtiğimi
şuan 20 gün oldu ben hala devam ediyorum.şuana kadar 4 kilo verdim ama diyet ve sporda yapıyorum.

aynen farenjitimi çok fena yapıyo içemiyorum.iyice sulandırsam acaba etkisini kaybedermi?

X