- Konu Sahibi KadinlarKulubu
kızlar bende bu diyeti yapmak istiyorum 10 kg fazlalığım var benimle birlikte baslamak isteyen var mı .?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm sen başladın mı bu diyeti yapmaya?Canm ben birde gunde 6 elma falan yiyebiliyorum 8-10 kilo fazlam var kac gunde verebilirim acaba 6 elmayla bi fikrin varmi ?
Evet canm bugun ikinci gunum ama ben kahvalti yapiyorum butun gun okuldaym zaten hep elma yiyorum oda 5-6 tane falan ediyo aksama kadar aksamda birazck ekmeksiz yemek yiyorum.slm sen başladın mı bu diyeti yapmaya?
Bence birbirimizi haberdar edelim durumlara gore azimleniriz. Ama ben diyetisyenede gitmeyi dusunuyorum annem sagliksiz diyet diyor bakalm nolcakkızlar bende bu diyeti yapmak istiyorum 10 kg fazlalığım var benimle birlikte baslamak isteyen var mı .?
yok bu gün gördüm daha bu diyeti.. yeşil elmayı da çok severim her gün yiyorum zaten .. bende başlarsam akşam biraz yemek yerim zaten yoksa yapamam biliyorum ama ekmeksiz kahvaltı yaparım .. bakalım yarın başlarım .. bu gün geçti artıkEvet canm bugun ikinci gunum ama ben kahvalti yapiyorum butun gun okuldaym zaten hep elma yiyorum oda 5-6 tane falan ediyo aksama kadar aksamda birazck ekmeksiz yemek yiyorum.
Sen yapiyo musun bi bilgin varmi bu diyetle ilgili
yine sen bilirsin cnm . ben birkaç gün denemek istiyorum...Bence birbirimizi haberdar edelim durumlara gore azimleniriz. Ama ben diyetisyenede gitmeyi dusunuyorum annem sagliksiz diyet diyor bakalm nolcak
Haberlesirizyok bu gün gördüm daha bu diyeti.. yeşil elmayı da çok severim her gün yiyorum zaten .. bende başlarsam akşam biraz yemek yerim zaten yoksa yapamam biliyorum ama ekmeksiz kahvaltı yaparım .. bakalım yarın başlarım .. bu gün geçti artık
tmmTamm
Haberlesiriz![]()
ben bu gün başladım cnm haberin olsun..Tamm
Haberlesiriz![]()
Tamam canm bende devam ediyorum sabah kahvalti sonra aksama kadar 5-6 elma yiyorum ama aksam eve gidince yemek yiyorum yoksa dayanamiyorum sinir geliyo acliktan bakalm boyle nlcak evde elma bitene kadar boyle yapicam sonra patates yogurt diyeti var 3 gunluk onu yapicam insallah haberlesiriz tekrar burdanben bu gün başladım cnm haberin olsun..
TMM bende biraz çorba içmeyi düsünüyorum aksam yoksa gece çok acıkıyorumTamam canm bende devam ediyorum sabah kahvalti sonra aksama kadar 5-6 elma yiyorum ama aksam eve gidince yemek yiyorum yoksa dayanamiyorum sinir geliyo acliktan bakalm boyle nlcak evde elma bitene kadar boyle yapicam sonra patates yogurt diyeti var 3 gunluk onu yapicam insallah haberlesiriz tekrar burdan![]()
Boyun ve kilon kac buaradaTMM bende biraz çorba içmeyi düsünüyorum aksam yoksa gece çok acıkıyorum
154 boy 61 kg cnmmBoyun ve kilon kac buarada
Benim 1.74 boy 78 kilo
Bayanlarin kilosu boyundan 10 eksik olmasi lazmmis oyle duymustm154 boy 61 kg cnmm
44 mü olmam gerekiyo ki:)Bayanlarin kilosu boyundan 10 eksik olmasi lazmmis oyle duymustm
Evet canm :) ama oda cok zayf olur ya heralde44 mü olmam gerekiyo ki:)
Canim yogurt limon kürü de var ben aksamlari da onu yapmak istiyorum istersen arastir sende dene oda guzel :)Merhaba kizlar bende ekimde dogum yaptim aylardir emzirdigim icin pek dikkat edemesem bile yapi olarak cok yemege duskunlugum yoktur. Nekadar kilom varsa hem bebise hemde aburcubura borcluyum 68 kiloyum 15 kilo vermem gerekiyor acil, bende yarin hemen baslicam bakalim, gun gectikce nekadar verdiginizide yazarmisiniz, devam etmek icin iyi bi destek olur banada.. cikolatasiz mutlu gunler bizeeee
Simdi baktim cok guzel yorumlar var uygulayanlardan, bu diyete bugun basladim kahvaltimi yaptim,gecede yogurdu yesem bu diyet bozulacak :) bilemedim simdi :) ay benim hic karnim yoktu kilo alsamda cikmazdi, simdi hala 5aylik hamile gibiyim aynaya baktikca sinirim bozuluyor oyuzden canevimden vurdun cnm :)tabi basenimden hic bahsetmiyorum :)))Canim yogurt limon kürü de var ben aksamlari da onu yapmak istiyorum istersen arastir sende dene oda guzel :)