- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
O zaman hangisi mantığına uyuyorsa onu yap canımYok canim spor hocasini dinliyorum onun yap dediklerini yaptim ama diyetisyen daha diyet yapma dedi 3 ogjn beslen dedi ve her ogunde karbonhidrat+protein+yag olmali dedi.
Iste benim o biraz zor oluyor calistigim icin hepsini ayni anda biraraya getiremiyorum
Bide diyet yapma dedi ya yapmak istiyorum
Yaptırdın mi oldu muYüzüğümu yaptırmaya gittim bugün carsidaydim canım ondan
Sağol canım benimAcımışlar mı minnoşlara :) neyse indirim de varmış alabildiğin kadar alırsın kaptan
Offf pilava bakafiyet olsun canım
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah bebek haberini de tez vakitte alırızSelam güzel hatunlar nasılsınız bi uğrayıp hal hatır sormak istedim transferim gerçekleşti bugün dualar etmiştiniz bana haklarınızı helal edin inşallah pozitif görmeyide nasip eder Rabbimdua eder dua beklerim
Pizza gibi görünüyor Afiyet olsun20 Aralık menü 12.30
Eki Görüntüle 2973355
Akşam 19.00 mercimek çorbası.
bol salata
2.lt suZipzip- Amine Busra
Oldu cnm gayet güzel düşmüyor artık .Yaptırdın mi oldu mu
Yaaaa bunu biliyorum cunku ben de Malatyaliyimmalatyalıların çok dayanıklı sağlam kişiler için kullandıkları bir deyim hatta çok yaşlı hala sağlam kişilere de derler ( ben de kaç yaşından sonra öğrendim alah bilir) lahananın kök kısmı çok dayanıklıdır aylarca çürümez sağlam kalır ya o yüzden nahna kökü gibi derler gülüm :))
Allah razı olsun inşallahRabbim yardımcın olsun canım inşallah bebek haberini de tez vakitte alırız
Eşimde aynısıni söyledi ilk yaptığımdaPizza gibi görünüyor Afiyet olsun
Güle güle kullanOldu cnm gayet güzel düşmüyor artık .
Canım bu ülkede durumlar hep kötüydü kriz her yıl var vs ama çok gençsin farkettikçe travma yaşaman çok normalİyi geceler kaptanim
Gelecek düşüncesi başladı.. ülkenin halini düşündükçe
Ama düşünmicdm artik
Yapabilecegimiz bir şey var mı yokAllah ne yazdıysa onu yasicaz..
Evet
Cuma diyete başlayacağım. Bir hafta sıkı diyet diyet spor yapacağım. Elif isterse spor listelerini de yaparım. Dinlendim epey. Bu cuma kırmızı kaptan ilk beni seçerse çok zekice bir iş yapmış olur.
Ayyy ben de istiommmmHayırdır kırmızı kaptan mi Olcan yoksa. Beni al beni al. Yüzde 2 garanti.
Canım olursuunhemen kabuk tarçın çayı yaptım zaten. şimdi içeceğim. çok sinir bozucu oldu valla yememem lazım. 1 ocak a kadar en azından 81 olmak istiyordum
Güle güle kullan bende yaptirsam iyi olcakOldu cnm gayet güzel düşmüyor artık .
o gazdan bana da yollasanaBı gaza geldim6lar tartıya gelecek işte o kadar
Düz alyanslar olmuyormuş canım seninki nasılGüle güle kullan bende yaptirsam iyi olcak
Oyyy şifa olsunnnBerryShake mujde bugun yumurta yedim :)
Bende simdi buyutup icinde ne var diyordumEşimde aynısıni söyledi ilk yaptığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?